Obrvi
Posted 15 April 2004 - 01:15 PM
Probleme imam z obrvmi, namrec nekje so bolj izrazite nekje pa manj ce jih enakomerno probam "pobarvat" zgledam kot da sm iz cirkusa prisla... Da ne govorim o oblikovanju oz puljenju. Ne upam si kaj prevec jih populit (zato pa so kr neki )
Pa zanima me a je odvisno od oblike obraza, oci kaksna naj bi bila oblika obrvi pravzaprav debelina oz sirina (ne vem kako naj se izrazim sam se mi zdi da me boste zastopili)
ze v naprej se vam zahvaljujem za odgovore
lp
Posted 15 April 2004 - 03:25 PM
oblikujem pa si obrvi z brezbarvno maskaro, da se lepo svetijo
Posted 15 April 2004 - 06:14 PM
Pri oglatem obrazu oblikuješ obrvi, ki od sredine navzven oblikujejo rahel kot.
Pri okroglem obrazu oblikujemo obrvi tako, da nastane v sredini dvignjen lok.
Pri trikotni obliki obraza pa oblikuješ tako, da je lok v sredini rahlo dvignjen.
Veretno si težje predstavljaš...mogoče bomo kdaj objavili tudi slike oblike obrvi.
Načeloma pa je manj več, kar pomeni, da je bolje, da obrvi manj populiš kot preveč. Z rednim puljenjem obrvi, obrvi prenehajo rasti.
Lp Nadi
Posted 15 April 2004 - 06:14 PM
oblikujem pa si obrvi z brezbarvno maskaro, da se lepo svetijo
tisto "barvanje" jr bilo misljeno s svincnikom za obrvi...
Posted 15 April 2004 - 06:17 PM
Pri oglatem obrazu oblikuješ obrvi, ki od sredine navzven oblikujejo rahel kot.
Pri okroglem obrazu oblikujemo obrvi tako, da nastane v sredini dvignjen lok.
Pri trikotni obliki obraza pa oblikuješ tako, da je lok v sredini rahlo dvignjen.
Veretno si težje predstavljaš...mogoče bomo kdaj objavili tudi slike oblike obrvi.
Načeloma pa je manj več, kar pomeni, da je bolje, da obrvi manj populiš kot preveč. Z rednim puljenjem obrvi, obrvi prenehajo rasti.
Lp Nadi
Posted 02 May 2004 - 10:56 PM
Obrvi so zelo delikatna zadeva ... in tudi, ko si jih puliš si jih moraš postopoma ... tako, da so spremembe na obrazu neopazne ...
Sama bi ti predlagala, da se ustaviš v kakšnem kozmetičnem salonu, da ti povejo kako se to dela. Kakšna oblika je primerna za tvoj obraz itd.
Pa predlagam ti kakšen zares dober salon, ker po večini salonom ne znajo lepo oblikovat obrvi. Se ne poglobijo popolnoma, pozabijo na predel med obrvmi (čelni itd). Sploh ne pomislijo, da bi si pomagali z lupo itd.
Sama sem delala v kozmetičnem salonu in obrvem smo vedno posvečali veliko pozornost. Če so bile obrvi košate in zaraščene smo včasih porabile tudi 1h, da smo jih res lepo oblikovale.
Ne nasedaj kozmetičarkam, ki ti jih populijo v 5-ih minutah ... to prav gotovo lahko narediš tudi sama doma! To pa je pogojeno tudo od tega koliko si sama "čupala" obrvi in kako!
Lepo pozdravljena
Ira
Posted 03 May 2004 - 06:35 AM
se strinjam z Iro. Vsaj prvič je res bolje, da si obrvi populiš v kozmetičnem salonu.
Ira, kakšne izkušnje pa imaš z barvanjem obrvi, glede nato, da si delala v kozmetičnem salonu? Koliko žensk in moških se odloča za barvanje? Kako dolgo "drži" barva?
LP N
Posted 03 May 2004 - 02:00 PM
Kateri kozmeticni salon pa mi priporocas?
hvala
Posted 11 May 2004 - 07:16 AM
Prvič si jih mislim dat v istvu "oblikovat", potem pa sem nameravala si jih puliti sama.
Posted 11 May 2004 - 07:48 PM
Prvič si jih mislim dat v istvu \"oblikovat\", potem pa sem nameravala si jih puliti sama.
Hej
vprašaj našo Jadri, ki je iz MB. Poleg tega, da Jadri obvlada nego, je tudi vizažistka.
LP N
Posted 12 May 2004 - 03:05 PM
Posted 26 May 2004 - 10:25 AM
Posted 01 June 2004 - 03:36 PM
zanima me, če katera ve za dobro kozmetičarko (oz. salon v Lj.), ki zna oblikovati obrvi. Seveda z estetskim smislom.
Hvala
Posted 01 June 2004 - 07:34 PM
zanima me, če katera ve za dobro kozmetičarko (oz. salon v Lj.), ki zna oblikovati obrvi. Seveda z estetskim smislom.
Hvala
Ja,
svetujem ti, da greš v frizersko hišo Stevo na Trubarjevi. Stevova žena Branka odlično oblikuje obrvi. Počasi in pravilno.
Res, pozanimaj se...
Posted 02 June 2004 - 10:07 AM
Posted 04 September 2006 - 05:44 PM
Torej, zanimajo me proizvodi za poudarjanje obrvi. Večkrat sem zasledila, da je zelo dober Diorjev svinčnik, zdaj pa me zanima, če ima katera izkušnje s proizvodi v obliki prahu oz. senčke za obrvi. :
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 04 September 2006 - 09:26 PM
Za senčke za obrvi pa res prvič slišim.
Sicer je pa od Diorja res dober, taki pudrasti, nič masten, obstojen, prekrasen.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 September 2006 - 09:40 PM
Drgač pa že dolgo časa uporabljam max factor svinčnik za obrvi, pa mi je kr dober, čeprov me je Jenna zdej čist zrajcala z tem diorjevim svinčnikom Sm si ga že šla mal ogledat, pa tut kupla ga bom najbrž v bližnji prihodnosti
Posted 05 September 2006 - 10:02 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 September 2006 - 11:10 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users