Posted 23 October 2010 - 07:21 PM
bela kava z vanilijo v Zvezdi (kar sem napišem report: zadeva je sledeča ... ni slaba, še zdaleč
pa mi ni uau, ne maram takega umetnega okusa vanilije, bourbon ftw ... nadalje mi je bilo slabo po njej
kar precej, ampak to pripisujem temu, da mi je pač po teh napitkih slabo - slabo mi je namreč tudi
po kakavu, unlol ... v glavnem, navdušila me ni ;p )
pet ugrizov v pica burek
kava z mlekom
malo pečenega riža s tofujem in zelenjavo
kava z mlekom
kaki
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>