vprašanja (zanima me, ...)
Posted 23 November 2010 - 07:26 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 November 2010 - 07:49 PM
Lejo, ne me zajebavat. ˘-˘
Ali pa tako: kateri foto studio priporočate? Sem bila v maxiju, katastrofa, tivoli mogoče? Lahko je tudi izven centra.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 November 2010 - 07:52 PM
After all this time?
Always.
Posted 23 November 2010 - 08:50 PM
Ne vem če bi lih riskirala da zgledam prečudovita na sliki, ki ne bo sploh veljala.. (:
Mi rečejo na ambasadi ajde spokaj čaaaoooooo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 November 2010 - 09:49 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2010 - 09:59 PM
Jaz sem ga imela pred kakimi petimi leti za ene semiš škornje.
Ma tako no ... Če škornji že iz prve spuščajo vodo, kar načeloma je značilnost semiša, potem tudi sprej ne bo deloval čudežno. Nekaj malega pomaga, ob takih kratkotrajnih soočenjih z dežjem, ali snegom, samo je pa treba po takem srečanju spet našprejat obutev.
Imo ... Se bolj splača kupit dober čevelj za v dež. Če pa hočeš samo zaščitit ene ljube čevlje, ki jih načeloma ne nosiš po nalivih (se pa zgodi, da te kdaj ujame, ali pa da so kje luže), je pa dober.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 November 2010 - 10:12 PM
Too much time on my hands.
Posted 23 November 2010 - 10:14 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 November 2010 - 11:29 PM
Za vpis na en college je treba imeti izpoljneni te pogoje. Kaj to pomeni? Kakšne so te točke in kako jih dobiš?
- have at least 240 UCAS tariff points, plus passes in 3 other subjects at GCSE, or equivalent qualifications
Posted 25 November 2010 - 08:31 AM
NUJNO!
Popotnice please do respond, če veste. (:
A se lahko v kateremkoli fotostudiu fotkam za viso? Obična fotka za dokument sicer, ampak je 5x5centi format.
Po mojem lahko v vsakem studiu poves, kaj nucas, pa bojo nardili. Saj so zato tam. Js sm se nazadnje sicer slikala v foto Maxi, ki tebi sicer ni vsec (zakaj?), pa je super. rani te potem v racunalnik, pa ko rabis spet slike, samo poklices, poves da tum kdaj si se slikal in ime, pa gres pol iskat na novo natisnjene slike.
Drugac je pa ZELO dober en studio, ki je v pasazi neboticnika, ne vem pa, kako se mu rece. Ce se ti da it tam skoz, ga bos itak nasla.
Kje se kupi impregnacijski sprej? Ga je katera preizkusila/ga uporablja, deluje?
Jaz za gladko usnje in napo uporabljam impregnacijsko kremo, ki deluje, ceprav usnje ze samo po sebi spusca manj vode. Impregnacijski sprej ma pa fant, pa je tudi vredu, ampak... ne kupit glih najcenejsega. Ful vredu je tisti, ki ga prodajajo v trgovini UGG, ker je narejen kao zanje, ampak je pa mal drazji...
Posted 25 November 2010 - 10:00 AM
Kinky, Hevea (in ostale anglistke) - a so kakšni "triki", kako se čim bolje predstavit? Besedišče ni problem.
Posted 25 November 2010 - 10:05 AM
Ma ne, nič kaj posebnega. Ponavadi je na začetku malo relationship buildinga, oz. small talka, par minut, malo debate o vremeu, prometu, and stuff. Drugače pa je isto kot v slovenščini, ni nobenega obreda prej, haha.
Srečno!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 November 2010 - 10:11 AM
Posted 25 November 2010 - 12:27 PM
Posted 25 November 2010 - 12:50 PM
Posted 25 November 2010 - 02:52 PM
Mislila sem, da to bolj malo kje delajo, kar sem pa klicala mi pa niso znali po telefonu povedat.
Posted 25 November 2010 - 03:21 PM
fonzije... a to so tisti krompircki iz sira taki podolgovati po katerih je moj hrček dobil ime?
Posprejaš pa si noseč?
OK - vprasanje oz. bolj opazka (malo z zamudo, ja, kot vedno pri meni) - opazila novega smajlija v forumski knjiznici:
Tudi ime ima zanimivo.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users