TIGI
Posted 05 February 2008 - 02:12 AM
..poglej pod Najboljši nakup.
http://akcije.studioma.si/
Posted 05 February 2008 - 02:26 AM
Jaz bom vzela smooth&shine kremo pa šampon! Sem tko hotla ta tedn it po kremo, pa če je tu še šampon za isti dnar bom vzela pol kr to.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 February 2008 - 08:35 AM
Drugač pa js sm vzela dvojčka Brunette Goddes tri mesece nazaj pa je bil takrat 26€, zdej pa kr 32€

Posted 05 February 2008 - 09:00 AM
Drugač pa js sm vzela dvojčka Brunette Goddes tri mesece nazaj pa je bil takrat 26€, zdej pa kr 32€

Ful so cene zvišali, 6 eur je kr velik. Res bi mogl dat Dilemi nekaj od dobička, ker jim je ful reklamo naredla.
Posted 05 February 2008 - 09:35 AM
Kinky, na prvi strani napačno kaže (na mali slikci je Brunette Goddes, opis je pa za Camera ready + O&H)
..poglej pod Najboljši nakup.
http://akcije.studioma.si/

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 February 2008 - 09:36 AM

Posted 05 February 2008 - 09:43 AM
Posted 05 February 2008 - 10:24 AM
Pa še OH dvojčka spet ni.

Posted 05 February 2008 - 10:26 AM

Posted 05 February 2008 - 12:43 PM
Sem si rekla, da kupim tale brunnette dvojček naslednjič ko bo, vendar toliko pa ne dam zanj. V enem letu so nabili več kot 2500 bivših sit na tele stvari in se mi ne zdi več vredno. Raje dam ta denar za druge naravne kozmetike.
Enako. Sem si isto rekla ampak so res preveč nabili cene. Vseeno me mika Smooth & Shine krema vendar ne rabim šampona

Posted 05 February 2008 - 01:11 PM

Vzela bi, če bi bil Oatmeal&Honey dvojček, zdej pa ne bom nič vzela. Mika me sicer še Dumb Blonde dvojček, ampak spet ne tolk, da bi zanj dala 32€. Fant bi bil sicer full vesel Dumb Blonde šampona, ker mu ga je glih zmanjkalo in je rahlo obseden z njim, ampak vseen ... nič ne bom kupila ta mesec.
Posted 05 February 2008 - 02:30 PM

Posted 05 February 2008 - 08:13 PM

Posted 05 February 2008 - 08:18 PM
Posted 05 February 2008 - 08:21 PM

Posted 07 February 2008 - 02:20 AM
Mam pa tanke baby lase, goste pa hitr se mi zmastijo. Kaj je kej fajnga od tega, pa da dejansko tud kako obljubo izpolni? Ful hvala.
Camera Ready (catwalk)
Za sijaj in razelektritev
Camera Ready : Za sijaj in razelektritev
Univerzalno razpršilo za povečanje sijaja ustvari gladke, skoraj svilene lase ter jih hkrati navlaži in razelektri.
Superficial :Razpršilo za zaščito in večji lesk las
Učinek Superficiala ni le površinski kot to napoveduje ime. Za vaše lase lahko naredi veliko več! Avokadovo olje poveča sijaj las in jih izdatno navlaži, olje žitnih kalčkov jim poveča moč in jih zmehča, medtem ko olje jojobe naredi okoli njih zaščitno plast, s čimer zaklene vlago v lase. Poleg tega to izredno domiselno razpršilo z vonjem po jagodni limonadi celo skrajša čas sušenja!
Shine Junkie: Krema za izjemen lesk
Zadovoljite svojo potrebo po mehkih in sijočih laseh! Pazite, da vas ne zasvoji! Preprečuje naelektrenost las, zakrije izsušene lase in razcepljene konice. S super leskom zasenčite svet okoli sebe!
Small Talk : Za volumen, energijo in oblikovanje
Tri v enem! Odebeli lasno steblo in s tem ustvari volumen, lase nabije z energijo, zaradi česar se lahko poslovite od dolgočasnih las, ter olajša oblikovanje
vseh vrst pričesk. Izboljša teksturo
in obstojnost.
Control Freak Serum: Gel za ravnanje in zgladitev las
Naj bodo vaši kodri lepi kot še nikoli, ali pa jih popolnoma zravnajte! Gel
varuje lase pred zunanjo vlago in zato omogoča dolgotrajno urejeno pričesko.
Je lahek in olajša oblikovanje kodraste ali ravne frizure, hkrati pa lase nahrani, navlaži in izboljša sijaj.
Posted 07 February 2008 - 10:13 AM
Od teh zadev za lesk, sta meni osebno Camera Ready in Shine Junkie čist brezvezna, pa še alkoholna sta - raje potem vzemi Superficial, ki nima slabih alkoholov, pa še kar konkretno negovalen je in baje krasno diši, naredi lase mehke in doda lesk.
Small Talk je pa ena taka univerzalna krema za oblikovanje in volumen, ampak ne vem čist dobro, kako bi tebi služila, ki imaš dolge lase. Mislim, lahko je za rahlo povečanje volumna, če jo naneseš na mokre lase in potem pofenaš, drugače pa pri tebi ne bo prišla do izraza.
Posted 07 February 2008 - 05:31 PM

Posted 07 February 2008 - 08:33 PM

Okej, potem bom vzela superficial al pa small talk. Samo ne razumem zakaj pri meni ne bi pršu v poštev tisto glede volumna, mislm zakaj ne bi pršla do izraza?
Baje nej bi ena od tigijevih zadev drgač fejst mastila lase?
Kaki sta pa tidve zadevi v primerjavi s tem superficialom, k si mi ga priporočila:
Ego Boost: Regenerator proti razcepljenim konicam
Se ne izpere! Vlažilni regenerator ščiti izsušene in poškodovane lase pred škodljivimi vplivi okolja, barvanja in krtačenja. Pripomore k zdravljenju razcepljenih konic. Uporabite ga lahko na suhe ali mokre lase
After-Party:Krema za zgladitev in lesk las:
Izredno lahka krema bo preprečila nastajanje naelektrenih las. Obnovi in poživi lase ter jim da svilen in sijoč izgled. V trenutku boste pripravljeni na nadaljevanje zabave!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users