Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1961 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 05 February 2008 - 02:12 AM

Kinky, na prvi strani napačno kaže (na mali slikci je Brunette Goddes, opis je pa za Camera ready + O&H)
..poglej pod Najboljši nakup.

http://akcije.studioma.si/
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#1962 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 February 2008 - 02:26 AM

Ampak zdj mal gledam akcije, a niso bli ti 750 ml dvojčki še bl pocen kt so zdj? ne vem zakaj, sam mam občutek da so bli okol bivših 5000 sit?
Jaz bom vzela smooth&shine kremo pa šampon! Sem tko hotla ta tedn it po kremo, pa če je tu še šampon za isti dnar bom vzela pol kr to.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1963 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 05 February 2008 - 08:35 AM

Rea ni za isti denar... Fshionista Smooth & Shine je drugač 13€, skupej s šamponom pa 17€!!!

Drugač pa js sm vzela dvojčka Brunette Goddes tri mesece nazaj pa je bil takrat 26€, zdej pa kr 32€ ohmy.gif Mal dost so ga nabili no...ne vem?!
  • 0
Why so serious?

#1964 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 February 2008 - 09:00 AM

QUOTE(fire-fly @ 5. 2. 2008 - 8:35) View Post

Drugač pa js sm vzela dvojčka Brunette Goddes tri mesece nazaj pa je bil takrat 26€, zdej pa kr 32€ ohmy.gif Mal dost so ga nabili no...ne vem?!

Ful so cene zvišali, 6 eur je kr velik. Res bi mogl dat Dilemi nekaj od dobička, ker jim je ful reklamo naredla.

• 0

#1965 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 February 2008 - 09:35 AM

QUOTE(_vrtnca_ @ 5. 2. 2008 - 2:12) View Post

Kinky, na prvi strani napačno kaže (na mali slikci je Brunette Goddes, opis je pa za Camera ready + O&H)
..poglej pod Najboljši nakup.

http://akcije.studioma.si/

oops.gif Hvala (tudi tebi Jinadaze). Se mi je zdelo, da je napaka, nisem pa gledala pod najboljši nakup. Jaz še ne vem kaj bom, mogoče bom vzela dvojček (potrebujem pa tako šampon kot balzam). hmm.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1966 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 05 February 2008 - 09:36 AM

Punce gremo stavkat evil.gif evil.gif evil.gif
  • 0
Why so serious?

#1967 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4189 posts

Posted 05 February 2008 - 09:43 AM

Sem si rekla, da kupim tale brunnette dvojček naslednjič ko bo, vendar toliko pa ne dam zanj. V enem letu so nabili več kot 2500 bivših sit na tele stvari in se mi ne zdi več vredno. Raje dam ta denar za druge naravne kozmetike.
  • 0

#1968 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 05 February 2008 - 10:24 AM

Eh, naj se zaletijo nekam.

Pa še OH dvojčka spet ni. sad.gif
  • 0
Memento mori.

#1969 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 February 2008 - 10:26 AM

Od jeze nad ceno sem tko zavijala z očmi, da sploh nisem opazla oops.gif .
  • 0

#1970 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 05 February 2008 - 12:43 PM

QUOTE(bellini @ 5. 2. 2008 - 9:43) View Post

Sem si rekla, da kupim tale brunnette dvojček naslednjič ko bo, vendar toliko pa ne dam zanj. V enem letu so nabili več kot 2500 bivših sit na tele stvari in se mi ne zdi več vredno. Raje dam ta denar za druge naravne kozmetike.

Enako. Sem si isto rekla ampak so res preveč nabili cene. Vseeno me mika Smooth & Shine krema vendar ne rabim šampona ermm.gif ah je vseeno če jo potem vzamem ko bom šla k frizerju smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1971 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 February 2008 - 01:11 PM

Tole je pa resnično višek. Mislim, da se nikjer niso tolk dvignile cene, kot ravno pri teh TIGI zadevah. V enem letu se je cena dvojčkov zvišala iz 24€ na 32€, kar je 8€, oziroma 2000 tolarjev, kar se meni ne zdi glih zanemarljivo. rolleyes.gif Vem, da so bli najprej 24€, potem 26€, malo kasneje so bili že 28€, zdej pa kr naenkrat 32€.

Vzela bi, če bi bil Oatmeal&Honey dvojček, zdej pa ne bom nič vzela. Mika me sicer še Dumb Blonde dvojček, ampak spet ne tolk, da bi zanj dala 32€. Fant bi bil sicer full vesel Dumb Blonde šampona, ker mu ga je glih zmanjkalo in je rahlo obseden z njim, ampak vseen ... nič ne bom kupila ta mesec.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1972 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 05 February 2008 - 02:24 PM

QUOTE(DiLeMa @ 5. 2. 2008 - 13:11) View Post

Fant bi bil sicer full vesel Dumb Blonde šampona, ker mu ga je glih zmanjkalo in je rahlo obseden z njim, ampak vseen ... nič ne bom kupila ta mesec.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Why so serious?

#1973 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 February 2008 - 02:30 PM

Škoda res, da so cene tko povišal. huh.gif Mene mika Brunnette Goddess, amapak ne dam tolko denarja, sploh ne zato, ker bi sicer mela samo šampon. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1974 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 05 February 2008 - 08:13 PM

kakšn se vam pa zdi summer spirals? Dilema, a mislš da je kul? smile.gif a kdo ve kakšn je ta balzam catwalk curls rock? k tole pa men ne daluje drago.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1975 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 February 2008 - 08:18 PM

Summer Spirals se res full splača vzet, šampon OH je itak zakon, samo Curls Rock balzam je pa zgolj povprečen. Ni zanič, ampak za kakšne kemično obedelane in izsušene lase ne bo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1976 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 05 February 2008 - 08:21 PM

oh no, škoda. bom pomoje vseen, k mi res ni ful drago, sj je isto kukr zj dam za gliss kur izdelke.
  • 0

IPB Image

#1977 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 February 2008 - 02:20 AM

Jz grem dans z babi v salon, pa bom vzela smooth&shine v akciji s šamponom, mika me pa še neki od tega:
Mam pa tanke baby lase, goste pa hitr se mi zmastijo. Kaj je kej fajnga od tega, pa da dejansko tud kako obljubo izpolni? Ful hvala.
Camera Ready (catwalk)
Za sijaj in razelektritev

Camera Ready : Za sijaj in razelektritev
Univerzalno razpršilo za povečanje sijaja ustvari gladke, skoraj svilene lase ter jih hkrati navlaži in razelektri.

Superficial :Razpršilo za zaščito in večji lesk las
Učinek Superficiala ni le površinski kot to napoveduje ime. Za vaše lase lahko naredi veliko več! Avokadovo olje poveča sijaj las in jih izdatno navlaži, olje žitnih kalčkov jim poveča moč in jih zmehča, medtem ko olje jojobe naredi okoli njih zaščitno plast, s čimer zaklene vlago v lase. Poleg tega to izredno domiselno razpršilo z vonjem po jagodni limonadi celo skrajša čas sušenja!

Shine Junkie: Krema za izjemen lesk
Zadovoljite svojo potrebo po mehkih in sijočih laseh! Pazite, da vas ne zasvoji! Preprečuje naelektrenost las, zakrije izsušene lase in razcepljene konice. S super leskom zasenčite svet okoli sebe!

Small Talk : Za volumen, energijo in oblikovanje
Tri v enem! Odebeli lasno steblo in s tem ustvari volumen, lase nabije z energijo, zaradi česar se lahko poslovite od dolgočasnih las, ter olajša oblikovanje
vseh vrst pričesk. Izboljša teksturo
in obstojnost.

Control Freak Serum: Gel za ravnanje in zgladitev las
Naj bodo vaši kodri lepi kot še nikoli, ali pa jih popolnoma zravnajte! Gel
varuje lase pred zunanjo vlago in zato omogoča dolgotrajno urejeno pričesko.
Je lahek in olajša oblikovanje kodraste ali ravne frizure, hkrati pa lase nahrani, navlaži in izboljša sijaj.
  • 0

#1978 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 February 2008 - 10:13 AM

Control Freak seruma ti ne priporočam, ker za moje pojme ni uporaben, ozioma bom tkole rekla - ravna le v primeru, da ga naneseš na mokre lase in jih potem s krtačo temeljito sfenaš. Če pa misliš likat, je pa neuporaben in je bolje ostat pri Smooth&Shine. Poleg tega je izredno lepljiv in meni ravno zato ni bil všeč.

Od teh zadev za lesk, sta meni osebno Camera Ready in Shine Junkie čist brezvezna, pa še alkoholna sta - raje potem vzemi Superficial, ki nima slabih alkoholov, pa še kar konkretno negovalen je in baje krasno diši, naredi lase mehke in doda lesk.

Small Talk je pa ena taka univerzalna krema za oblikovanje in volumen, ampak ne vem čist dobro, kako bi tebi služila, ki imaš dolge lase. Mislim, lahko je za rahlo povečanje volumna, če jo naneseš na mokre lase in potem pofenaš, drugače pa pri tebi ne bo prišla do izraza.
  • 0

#1979 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 07 February 2008 - 05:31 PM

tole je pa ful hitro, včer sm naročila, dons zjutrej pa že dobila. glih prov! biggrin.gif sm mislna da to par dni traja
  • 0

IPB Image

#1980 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 07 February 2008 - 08:33 PM

kiss2.gif Hvala dilema!!!
Okej, potem bom vzela superficial al pa small talk. Samo ne razumem zakaj pri meni ne bi pršu v poštev tisto glede volumna, mislm zakaj ne bi pršla do izraza?

Baje nej bi ena od tigijevih zadev drgač fejst mastila lase?

Kaki sta pa tidve zadevi v primerjavi s tem superficialom, k si mi ga priporočila:
Ego Boost: Regenerator proti razcepljenim konicam

Se ne izpere! Vlažilni regenerator ščiti izsušene in poškodovane lase pred škodljivimi vplivi okolja, barvanja in krtačenja. Pripomore k zdravljenju razcepljenih konic. Uporabite ga lahko na suhe ali mokre lase

After-Party:Krema za zgladitev in lesk las:

Izredno lahka krema bo preprečila nastajanje naelektrenih las. Obnovi in poživi lase ter jim da svilen in sijoč izgled. V trenutku boste pripravljeni na nadaljevanje zabave!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users