Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1961 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 October 2008 - 09:34 AM

Jaz imam eno vprašanje o Clinique Pore Minimizer Instant Perfector. Ubistvu kaj je to, to samo daš pod puder da ti lepšo kožo naredi?? Zakaj pa je več odtenkov (01,02), a tudi kej obarva? oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1962 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 16 October 2008 - 10:17 AM

Z njihove strani:

Instantly refines the look of pores with a natural-looking, long-lasting matte finish. De-shines. Resists sweat, humidity too. Wear alone, under or over makeup for a flawless look. Invisible coverage.

Using fingertips, smooth a small amount over areas with visible pores - nose, forehead, chin. Can be used over the entire face. Wear alone, under or over foundation/powder. Foundation can be applied immediately; no need to wait.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1963 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 October 2008 - 10:26 AM

Aha razumem, torej samo nekako polepša kožo, silikoni najbrž ane. A je že kaka ocena spisana za tole? Grem ščekirat. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1964 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 16 October 2008 - 01:35 PM

QUOTE(eve @ 15. 10. 2008 - 20:00) View Post

Kolko pa stane ta Givenchyjev puder?

Givenchy stane pri nas (Douglas) oderuških 38€, tako da se strinjam z gospodično, da kar na jagodi poglej smile.gif .

Sarah (in ostale če vas zanima) ocena za Clinique Pore Minimizer Instant Perfector: Kliknimenežno
  • 0

#1965 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 October 2008 - 02:43 PM

Hvala ti, jaz ga nisem našla prej, sem iskala pod nego obraza. butl.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1966 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 16 October 2008 - 04:44 PM

Goddess, Avon Soft Matte Mousse najsvetlejšega probaj. Meni je ql. Bi ti praktično moral biti dost svetel.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1967 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 17 October 2008 - 01:55 PM

Sem že mela. Odtenek je bil super, ampak mi je ne glede na to ali sem uporabila spodaj kremo ali ne, delal luske. Sem ga dala že naprej. Itak sem že obupala, zdej za silo uporabljam le ArtDecotov korektor (le za podočnjake in ob nosu, pa za kakšno rdečico prekrit), odtenek in konsistenca mi je super je pa precej neobstojen. Anyway, hvala vseeno:).
  • 0

#1968 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 October 2008 - 06:17 PM

Jst sem imela zdaj 2x zapored Max factor tisti puder, ki se v stiku s kožo spremeni v tekočega-najsvetlejši odtenek. Ne razumem, zakaj blink.gif laugh.gif . Ko pa se je vidno usedal v pore in povdarjal nepravilnosti. Sem danes poskusila Revlonovega, za mešano/mastno kožo, najsvetlejši odtenek in je PERFEKTEN. Odtenek bolj paše na kožo kot od Max factor-ja, veliko lepše se maže in krasno prekrije nepravilnosti, s ene usede v pore. Že komaj čakam, da se jutri po celem obrazu popudram z njim oops.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1969 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 October 2008 - 06:21 PM

A Ivory odtenek to?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1970 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 October 2008 - 06:24 PM

150 Buff. Ni ta najsvetlejši? laugh.gif
  • 0

#1971 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 18 October 2008 - 07:52 PM

Ta je drugi najsvetlejši. Pa ti ni pretemen? ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1972 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 October 2008 - 09:04 PM

Hmm, v Müllerju (Btc) danes ni bilo svetlejšega sploh hmm.gif . Kolikor sem ga sprobala, ni pretemen. Se bom jutri zjutraj napudrala, šla ven z ogledalom in pogledala. Upam, da ni pretemen.
  • 0

#1973 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 18 October 2008 - 09:20 PM

Mene je pa prav pozitivno presenetil Maybelline Affinitone. Sicer sem več ali manj na mineralnih pudrih, ampak sem pred časom potrebovala nekaj bolj prekrivnega, šla v drogerijo in vzela tega na prvo žogo (ponavadi prej preverim ocene, sestavine, odtenke). Najprej me je pritegnila velika izbira svetlih odtenkov, cena je več kot ugodna - prej sem imela Shiseido Dual Balancing rolleyes.gif . Je srednje prekriven, ampak ga začuda lahko naneseš v več plasteh, pa bo še vedno izgledalo naravno - tudi od blizu.
  • 0

#1974 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 18 October 2008 - 10:17 PM

Mladič, ne vem, meni je bil Buff pretemen, pa imam podobno svetlo kožo, kot ti.

Meni je Affinitone super, imam že drugo tubo.
  • 0

― V. Van Gogh

#1975 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 October 2008 - 10:37 AM

Z veseljem sporočam, da je barva prava. Glej, glej (na soncu, brez fleša)smile.gif .

IPB Image
  • 0

#1976 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 October 2008 - 03:36 PM

Iz te slike se ne da rečt če je barva ok ali ne, če pa se ti vidi samo napudrano kožo, nič druzga. laugh.gif tongue.gif

Drugače pa ja, Ivory je najsvetlejša, samo se je ne dobi povsod, ne vem zakaj.

Mene tudi Affinitone malo mika, a pravite da je srednje prekriven? Če se dobi tudi izredno svetle odtenke, pol pa sploh, morem pogledat. Jina a ti imaš najsvetlejšega ki se dobi pri nas? Če se ne motim tebi ustreza L'orealov N1, ane?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1977 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 19 October 2008 - 05:16 PM

Buff ni dosti temnejši od Ivory (najsvetlejšega), je pa pametno vedeti, da ima odtenek Ivory izredno izrazit roza podton in vsekakor ni priporočljiv za rumenokožke smile.gif
  • 0

#1978 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 October 2008 - 05:37 PM

Kateri pa tebi ustreza pri Revlonu? A ti je Buff pretemen?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1979 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 19 October 2008 - 05:46 PM

meni je Buff ravno prav, Ivory pa ne bi dala nikoli nase, ker bi bila potem cela rožnata smile.gif
Buff je ok tudi za ful svetle, s tem da se ga da manj, bolj zabriše in je problem rešen.

Trenutno mam YSL Teint mat purete (se ga ne dobi več v slo) v odtenku #7, ki je še svetlejši kot buff pa neprimerno boljši finiš naredi. Če bi morala pudre kupovat v Slo ga zase ne bi našla, ker so mi vsi pretemni (razen poleti) - so namreč le redke svetlejše izjeme (Sisley št. #0, tudi loreal true match v W1 vanilla ivory, etc.) pol se pa že neha. Res je problem s temi pudri, hvala bogu da lahko vsaj s tujine kaj naročim smile.gifsmile.gif
  • 0

#1980 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 24 October 2008 - 11:25 PM

ok jaz pa zdaj res ne vem a sem res js tak defekt al je zrak okol mene defektn..
Imam Revlonov Colorstay with Softflex in vse lepo in prav (sem že misnla da sem končno najdla nr.1 puder). Ampak to je bilo samo en mesec in pol. Na začetku mi je bil res krasen. prfektna barva in vse vredu. Zdej ko ga pa uporabljam skoraj dva mesca pa mi kako uro po nanosu potemni :$.
Pa tako mi potemnijo skoraj vsi pudri (razen tistih ki so res preslabo prekrivni). Samo mi ni jasno zakaj?
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users