Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1961 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 20 September 2007 - 09:25 PM

Evo, js , ki sicer nisem iz Železnikov, pač pa blizu, se vama zahvaljujem za to. Škoda je res katastrofalna, in res je, da se kaj takega lahko zgodi kjerkoli (pa ne ravno poplave, tudi kaj drugega) in prebivalci prizadetega območja so veseli vsake pomoči.

Da pa ne bom čisto OT, pa se spovedujem, da jutri, čeprav je šola že odprta, ne bom šla v šolo, ker se mi enostavno ne da vstajat ob 4.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1962 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 September 2007 - 09:31 PM

Jaz sem tudi na Trenjih enkrat poklicala, saj ni nevem kaj, ampak nekaj pa bo skup pršlo smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1963 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 20 September 2007 - 11:10 PM

Nism bla tok u redu kot bi lahko bla včeri ko sm bla pr dečkotu in se zdj prov bedno počutm zarad tega. Mislm ... bla sm zmatrana in to. Pa sploh ne vem če sm mu kej povedala kok ga mam rada. Za natepst sm skratka.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1964 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 September 2007 - 05:57 AM

Jenna in luciferka - super, da ste darovali! Jaz sem dala 20 evrov, fant pa kar 100, ker je pač trenutno precej bolj pri denarju kot jaz! thumbup.gif Mama mi je tudi rekla, da bodo doma dali!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1965 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 21 September 2007 - 07:53 AM

Nisem šla na izpit... ermm.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1966 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 September 2007 - 08:18 AM

Zavoljo bolšega počutja sem malo pobča odklenkala.. Počasi mo bo že šlo ;)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1967 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 September 2007 - 02:48 PM

Mi smo tudi parkrat poklicali na Trenja, ko je blo za vsak klic tolk pa tolk pač darovano. Ne vem koliko, po pravici povedano, ampak kolikor že je, verjetno nekaj pomeni, ko se vsi klici seštejejo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1968 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 September 2007 - 03:21 PM

Prej sem bla samo mal sitna in nejevoljna, zdej sem pa razpičkana!!! Fakin šit, v tej kurčevi bajti človek res ne more imeti miru in niti v miru za eno pofukano usrano urco zadremad( se opravičujem izrazom), ne da bi ga kdo s svojim vreščečim glasem prišel budit in najedat, da se podnevi ne spi,... js bom te ženski enkrat resnično neki v glavo vrgla, prvi predmet, ki mi pride pod roke!

Mah, sej škoda vsake besede,...
  • 0

#1969 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 21 September 2007 - 04:27 PM

Js sem pa zadne dni skoz znova presenečena, kako je lahko folk tok sebičen in egoističen. Res no, nekateri so me razočarali na celi črti.
  • 0

#1970 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 September 2007 - 04:40 PM

Jaz sem največja faking pijanka na svetu. Alkohol mi bo požrl vse možganske celice in bom do konca življenja paralizirana tako umsko kot fizično. Od deci pina kolade. wihuuuuuu biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1971 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 21 September 2007 - 04:41 PM

Sošolka, ki je ne maram je prišla v izbor za Tally Weiyl sexy dekle. Čeprav je res ful lušna, upam da ne bo zmagala, k je ne prenesem. Je pa res da si zaslži biti že zaradi tega ker se oblači samo v tally cunje(kar ni pohvala, kvečjem pomankanje okusa)
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1972 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 21 September 2007 - 06:23 PM

No evo me,nazaj. Predčasno.Morala bi se vrniti v ponedeljek. Žal imam preveč težav z "biti predolgo od doma" in je bilo 5 dni zame čez glavo,pa čeprav sem bila s fantom,česar se praviloma sploh ne bi smela naveličati...Pa ne gre za to da je bil poleg on,gre se za to,da sem bila pač stran od doma.Preveč. Vem da sem naravnost banalna, stara sem 20 let pa mi gredo kocine pokonci ko samo pomislim,da bom mogla enrkat od doma,na svoje. Nisem tako navezana na tastare....ali pač,ne vem. Počutim se obupno, fant je vzel dopust do ponedeljka,zdaj pa sva že doma....Počutila sem se ogroženo, malo utesnjeno, zdaj pa ga že obupno pogrešam,pa je šel pred pol ure. naj mi eden razloži kaj za vraga se dogaja z mano.Saj je bilo fino, nisva se skregala niti enrkat,res je potrpežljiv,res je dokazal da me ima rad...Ne vem kaj naj rečem. zmedena sem in žal mi je da nisem bila tako dobre volje kot bi lahko bila sad.gif Počutim se grozno...Kaj vse mi je švigalo čez glavo ta teden...Joj...Vse sem zajebala že ko sem požrla v torek celo viki kremo (350 g) in zato naslednje tri dni nisem žrla nič razen solat in jogurtov. S tem sem ubila določene užitke,nisem hotela niti sladoleda, jedla sem malo....zavrnila večino hrane ki mi jo je ponudil...vem da me ima rad in vse, ampak zdaj mi je pa res žal da sva šla domov,predvsem zaradi njega,ne vem kako naj se mu oddolžim..Mogoče je bilo to zato,ker sem šla prvič v življenju s fantom na morje,kaj pa vem...Ne znam povedat kaj je bilo tisto kar me je spravilo v tako obupno stanje sad.gif Rabim psihiatra...RES....Ne vem kaj naj mu povem,kako razložim...Pa kar nekaj, šlo mi je skozi glavo da je on verjetno res človek s katerim bom ostala,pa potem vprašanje ali je to res to,pa potem to ali se bom počutila utesnjeno,ko bova začela živeti skupaj in vse mogoče....skratka bedna SEM. Rada ga imam.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1973 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 September 2007 - 07:57 PM

Jutri bom spet zapravljala svoje premoženje za cunje.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1974 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 21 September 2007 - 07:59 PM

Jst pa ne pišem dnevnika pa moram nekam zlit svoje misli... sej če nočte brat vam ni treba smile.gif U glavnm se počutim totalno na dnu, sem dovolila nekomu, k sm si obljubila da ne bom, da mi je zadal še zadnji udarec, kot da jih še ni bilo dovolj. In zdej uživa v tem, tako kot mother dearest, pač točno ve, da je na rano fino fuknt gor sol... ne znam se pa teh občutkov otrest, se mi zdi da če bi hotla ubit to bolečino, bi mogla ubit najprej sebe...

Nihrida in ostali (u know who you are) ... upam, da je vsaj z vami že kej boljše...
  • 0

#1975 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 September 2007 - 08:56 PM

QUOTE(Ana @ 21. 9. 2007 - 17:40) View Post

Jaz sem največja faking pijanka na svetu. Alkohol mi bo požrl vse možganske celice in bom do konca življenja paralizirana tako umsko kot fizično. Od deci pina kolade. wihuuuuuu biggrin.gif

Ana, ti tud?? Pol sva že dve! tongue.gif biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1976 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 21 September 2007 - 09:06 PM

QUOTE(eve @ 21. 9. 2007 - 21:56) View Post

Ana, ti tud?? Pol sva že dve! tongue.gif biggrin.gif

Tri! S tem da sem spila malo več kot deci. biggrin.gif IPB Image IPB Image

Včeraj sem iskreno pomislila, da tud če bi se foter stegnu...mi ne bi bilo niti malo žal.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1977 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 September 2007 - 10:29 PM

Jst sm zaljubljena in se mi ne da niti mislit na karkoli drugega biggrin.gif Spoved - malo si želim, da ga ne bi sprejeli v dom, da bi ga lahko mela vsaj začasno pri sebi smile.gif Sej potem ga lahko, ampak vsaj kšn tedenček no!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1978 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 September 2007 - 12:09 AM

Do zdej sem mal tv bula, una reklama za mobi mi je ful všeč! Zdej grem počas spat, pa mi je mal bed, ker me noben ne čaka v postelji, men se pa uiber stiska in carta sad.gif
  • 0

#1979 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 22 September 2007 - 10:14 AM

Razbila ga bom, resnično ga bom razbila

IPB Image IPB Image

BEDAK!!!!

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1980 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 22 September 2007 - 10:38 AM

Js bom pa razbila enga tipa, ki se zajebava z mojo frendico. Rit ena!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users