Jump to content

Photo

Maturantska obleka

• Please log in to reply
2618 replies to this topic

#1961 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 20 February 2008 - 01:31 PM

mai, dj ne bluzi
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1962 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 February 2008 - 01:50 PM

QUOTE(Mai @ 20. 2. 2008 - 13:25) View Post

No sei tu se pa kaže zaostalost slovenske populacije da vsi sam na dnar gledajo.

Hja, no, žalostno pri nas v Slo. je, da si precej ljudi ne more privoščit obleke, ki bi ustrezala letošnji kolekciji, kakor si se ti prej izrazla. Nekaterim je težko dat tud 150€, da si obleko sposodijo. Tko,da ne bluzit s tem, da jih je lahko sram, ker nimajo neke unikatne obleke, ki bi ustrezala standardom nekaterih ljudi.

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1963 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4266 posts

Posted 20 February 2008 - 02:16 PM

Kakšen halo glede maturantskega plesa. Res gre za nes slovesni zaključek enega obdobja, vendar ne pozabimi, da se tukaj gre za punce stare 18/19 let in takim pašejo lahkotne kratke oblekce. Ne vem zakaj bi morale imeti vse dolge. Jaz sem mnenja naj si kupijo obleko primerno njeni postavi in pa željam. Ne vem kaj ma zdaj moda tu za iskat. Saj se ne gre za Oskarje madoniš. Pa tole laganje sošolkam, da nebi potem imele iste se mi zdi tak hudo otročje. rolleyes.gif Pa še nasvet vsem bodočim maturantkam. Izberite obleko, ki vam bo udobna in všeč. Sem videla že ogromno primerkov, ki so si kupile dizajnerske obleke za ogromno denarja iz super kvalitetnega materiala in na koncu izpadle kot strašilo, ker obleka ni bila primerna njihovim postavam. Uživajte kolko se bo le dalo in se ne ozirajte na punce, ki ne znajo drugega kot obrekovat wink.gif
  • 0

#1964 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 February 2008 - 02:18 PM

Se strinjam z eve, nekaterim je še 100 evrov too much, mislim....kdaj je kdo preveril koliko znaša minimalna slovenska plača? hmm.gif

Pa seveda, izberite si obleko v katerih se boste počutile fajn in zapeljivo, pa da vam bo všeč, letošnja kolekcija gor ali dol. Saj ne gre za nek red carpet event, đizs. blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1965 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27536 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 February 2008 - 03:50 PM

Hahahaha, joj zdejle sem se pa od srca nasmejala. biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1966 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 20 February 2008 - 04:03 PM

OMG, kero nabijanje!!! laugh.gif laugh.gif Pa glede dolgih oblek, večini ne pašejo. rolleyes.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1967 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 20 February 2008 - 04:25 PM

Evo, te tri so moje favoritke. Zadnja mi je najbolj všeč.

Attached Files

• 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1968 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 20 February 2008 - 04:37 PM

Jaz se na druga mnenja sploh ne oziram. Obleke še nimam, vem pa da ne bo dolga, enostavno zato ker se v njej ne bi dobro počutila. Za izposojo se mi pa zdi 150evrov preveč, glede na to da jo oblečeš le enkrat pa četudi je nevem kako priznana znamka. Potem se mi zdi da jo je bolje dati zašit za isti denar.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1969 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 20 February 2008 - 04:40 PM

IPB Image
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1970 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 20 February 2008 - 04:42 PM

QUOTE(Mai @ 20. 2. 2008 - 13:25) View Post

No sei tu se pa kaže zaostalost slovenske populacije da vsi sam na dnar gledajo. Nobene reklame ne delam ker so saloni ki imajo isto dobre obleke. Pa kot sem že rekla obleko enkrat oblečeš ja, sei za to si jo pa sposodiš.

... ali pa kupiš tako, da jo boš še kdaj nosil. Kombiniraš krilo/korzet s čim drugim, da pride manj strogo, recimo. Sicer pa - jaz sem že odločena, da bom imela hlače. BuHu ohmy.gif !Briga me, kaj drugi pravijo. In neka taka "pravila" meni nikoli niso bila življenjsko vodilo ... danke schön.

Aja, pa tvoj sei rahlo najeda, prav tako tvoj pametovalni/ukazovalni/poniževalni ton.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1971 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3374 posts

Posted 20 February 2008 - 05:16 PM

to se mi pa zdi čist otročje, nezrelo in na splošno dokaj neumno dajat kometarje kaj bi punce morale nositi na maturantskem.
Valda ne boš prišel v trenerki, samo dolžina oblekice pa nima čist nobene veze, kaj šele barva.

Drugače bi pa lahko povedala v drugačnem tonu, ker trenutno mi izpadeš kot ena bogata razvajena smrkljica ki nima drugega kot da se izživlja nad ljudmi in razglaša kolk blazn keša ma ati in da mu ga ni žal zapravt zate.

To je moje osebno mnenje
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1972 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 February 2008 - 05:31 PM

Sanies, 3. je super. wub.gif
  • 0

#1973 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 20 February 2008 - 06:38 PM

Ja, se vidi, da sem jo js nalimala laugh.gif hec wink.gif. Sanies, boš dala delat al si kje našla trgovino, kjer bi imeli kaj podobnega? Jaz sem danes obredla center ljubljane, pa nič sad.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1974 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 21 February 2008 - 09:29 AM

Nika men je ta tvoja ideja, d bi mela hlače zmer bl ušeč smile.gif . Kr predstavlam si kaj vse bi lahk mela smile.gif , ker če maš hlače pol ti niti s frizuro ni treba tolk komplicirat,in še in še in še... zih boš ful lepa, pa karkoli boš mela smile.gif .
  • 0

#1975 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 February 2008 - 11:51 AM

Melanija ma men tle tok lepo obleko. Prec bi jo mela za maturantskega. Barva, kroj..vseee... wub.gif
IPB Image
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1976 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 21 February 2008 - 01:26 PM

madona je goooooorrrrđđđssss.... blush2.gif blush3.gif :: thumbup.gif w00t2.gif

God damit, kje se to kupi? Jst hočem genau tako!!!
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#1977 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 February 2008 - 01:30 PM

hja..js tud ja...Pa se mi Melanija ne oglasi, da bi jo prašala...Sm jo že 3x dones klicala pa nč... evil.gif laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1978 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 21 February 2008 - 01:51 PM

Ej men se tut nč ne oglas na mejl??? Kje pa je ta ženska?

lol1.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#1979 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 21 February 2008 - 07:36 PM

Pusta ženski mal zasebnosti, no nono.gif zakonske dolžnosti pa to laugh.gif .

Ora, hvala wink.gif

tole sem imela v mislih ene pol leta nazaj:
IPB ImageIPB ImageIPB Image

zdej pa bolj razmišljam o krajših hlačah pa kakšni chinese srajčki ... sam čist v črnem pa tud ne bi bla :/ .

IPB ImageIPB ImageIPB Image

• 0

#1980 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 February 2008 - 08:17 PM

Nika, obe kombinaciji sta dobri. Pa maš npr. zgorej kak dobr korzet al pa kej podobnega. Aha, sej vidm, da si mela to tud v mislih. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users