Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1961 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 April 2007 - 08:51 AM

aja oops.gif pozabla smile.gif

samo na Nini lepše zgleda kot tu na toti spodnji sliki biggrin.gif
  • 0

#1962 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 21 April 2007 - 08:01 PM

ja, spodnji mi ni všeč.
Na zgornjem maš pa lahko samo bunkico ane?
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#1963 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 21 April 2007 - 08:02 PM

ne? kako bi ga pripela???
  • 0

#1964 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 April 2007 - 10:26 PM

Punce, razmišljam o pirsu pod ustnico.. Problem je edin v tem, ker me je ful strah luknanja... Dejte mi prosm povedat, kake mate kej izkušnje.. (ne da se mi brat vseh postov-sem brala neki strani za nazaj, pa ni neki ful o pirsu pod ustnico).. Aha, pa kje v Lj najbolš to opravjo?
Hvala smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1965 Hikoki

Hikoki

Na hitro si nekaj zmisli

• Člani
  • Pip
  • 181 posts

Posted 22 April 2007 - 08:35 AM

eve, luknjanje pod ustnico nič ne boli, ker ti itak omrtvičijo (ne vem s čim). Problem je potem, ko ti ustnica zateče... Jaz sem si dala luknjat v Exitu, baje pa v Stari Ljubljani tudi dobr naredijo.
  • 0
Amen desu

#1966 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts

Posted 22 April 2007 - 10:17 AM

kdaj ga je pa najbol dt (v popk) glede na letni čas, pa pol kolkem času se lahko kopaš v bazenu. pa po kolkem času lahko zamenjaš uhan
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#1967 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 April 2007 - 11:30 AM

QUOTE(Schkamp @ 22. 4. 2007 - 9:35) View Post

eve, luknjanje pod ustnico nič ne boli, ker ti itak omrtvičijo (ne vem s čim). Problem je potem, ko ti ustnica zateče... Jaz sem si dala luknjat v Exitu, baje pa v Stari Ljubljani tudi dobr naredijo.

Ka resno? Ustnca ti zateče... In kolk cajta pol to traja?
Kje v Lj pa je Exit? oops.gif
  • 0

#1968 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 22 April 2007 - 12:23 PM

QUOTE(*Slončica* @ 22. 4. 2007 - 9:17) View Post

kdaj ga je pa najbol dt (v popk) glede na letni čas, pa pol kolkem času se lahko kopaš v bazenu. pa po kolkem času lahko zamenjaš uhan

Sloncica jaz ga imam,ze 5 let v popku in sem si ga dala poleti.Ceprav "priporocujejo" da je najboljsi cas zima,ker se okoli popka ne potis in ni potem toliko umazanije,ker je rana sveza.Ceprav jaz v to ne verjamem,ker sem si ga sama dala prav poleti pa nisem imela nikoli nobenih problemov.
Aja glede tegale surface piercinga popka....

IPB Image

Kot vidis sta DVA UHANA....ja jasno,ce pa sta dve luknji.Ena je narejena zgoraj,tako kot to nosi vecina spodaj,ena luknja pa spodaj.In jasno ce ima palcka za popek iz obeh strani bunkice,se potem pri dveh piercingih v popku vidijo 4 bunkice.
Upam da zdaj razumes.ISto ti prebode kozo,le da spodaj.Meni osebno je to ful vsec... thumbup.gif
Jaz ga imam zgoraj-tako kot vecina punc.

Takole zgleda SPODAJ PIERING POPEK:
IPB Image

Takole pa zgleda ZGORAJ PIERCING POPEK:
IPB Image

In ce to zdruzis pride TOLE:
IPB Image

wink.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#1969 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts

Posted 22 April 2007 - 01:00 PM

A pa če maš lukno spodi lohk nosš iste uhane kokr če jo maš zgori (use tiste k jih vidš v trgovini smile.gif wub.gif )
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#1970 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25930 posts

Posted 22 April 2007 - 01:43 PM

itak, zakaj da ne bi mogu.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1971 Sweetheart

Sweetheart

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 22 April 2007 - 04:00 PM

Hej hej...
Tud jst sm tuki nova na tem forumu biggrin.gif Sama si tud namreč ta teden nameravam dati pircing v brado biggrin.gif full me je skrbel kok me bo bolel in to pa mi je frendica rekla k jih ma res že velik, da kao ne boli velik, da samo zapeče, ko ti ga nardi thumbup.gif Pol me je pa še full skrbel da nebi bla alergična na titan oz na kirurško jeklo, pa baje da zdej obstaja uhanček iz bioplasta in da nan ne moreš bit alergičen wink.gif wink.gif Drgač pa men so najbl priporočal studio Cult, pa še od frenda kolegica tm dela in je rekla da niso mel še zapletov tm biggrin.gif biggrin.gif tko da grem tud sama v Culta zdej smile.gif Drgač pa sm vidla da je nekdo tud napisu da ti omrtvičjo ustnco in da pol nč ne boli...kukr jst vem ti ne smejo omrtvičt ničesar hmm.gif hmm.gif Kaj je blo pa tist k sm neki zasledila da se dlesen obnuca oz kaj nej bi se tist nardil... hmm.gif hmm.gif pa po kokem cajtu se je to naredl hmm.gif ma kdo izkušne? wink.gif aja pa a kdo ve a je stalni zobni aparat ovira za pircing v bradi? biggrin.gif

Imejte se lepo smile.gif
papa wink.gif
Tjaša biggrin.gif
  • 0

#1972 Hikoki

Hikoki

Na hitro si nekaj zmisli

• Člani
  • Pip
  • 181 posts

Posted 22 April 2007 - 04:23 PM

Ka resno? Ustnca ti zateče... In kolk cajta pol to traja?
Kje v Lj pa je Exit? oops.gif

Ja, ustnica ti zateče in to traja ene 2 dni. Zato ti pa na začetku dajo daljši pirs.

Drgač pa men so najbl priporočal studio Cult, pa še od frenda kolegica tm dela in je rekla da niso mel še zapletov tm biggrin.gif biggrin.gif tko da grem tud sama v Culta zdej smile.gif Drgač pa sm vidla da je nekdo tud napisu da ti omrtvičjo ustnco in da pol nč ne boli...kukr jst vem ti ne smejo omrtvičt ničesar

Jaz sem šla v Exit in v Cult in v obeh so mi v redu naredili. Ustnico so mi pa z nečim pošpricali, da sem manj čutla.
  • 0
Amen desu

#1973 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 22 April 2007 - 05:11 PM

QUOTE(*Slončica* @ 22. 4. 2007 - 14:00) View Post
A pa če maš lukno spodi lohk nosš iste uhane kokr če jo maš zgori (use tiste k jih vidš v trgovini smile.gif wub.gif )

Pravzaprav so boljši neki posebni uhan, saj meni, tako da gre "figurca" še zgoraj čez bananco, če me razumeš, podobno kot na slikici spodaj, samo da kakšen lepši motiv.
Jst mam doma že zmajčka oops.gif

IPB Image

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1974 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 April 2007 - 05:28 PM

QUOTE(Sweetheart @ 22. 4. 2007 - 17:00) View Post

Hej hej...
Tud jst sm tuki nova na tem forumu biggrin.gif Sama si tud namreč ta teden nameravam dati pircing v brado biggrin.gif full me je skrbel kok me bo bolel in to pa mi je frendica rekla k jih ma res že velik, da kao ne boli velik, da samo zapeče, ko ti ga nardi thumbup.gif Pol me je pa še full skrbel da nebi bla alergična na titan oz na kirurško jeklo, pa baje da zdej obstaja uhanček iz bioplasta in da nan ne moreš bit alergičen wink.gif wink.gif Drgač pa men so najbl priporočal studio Cult, pa še od frenda kolegica tm dela in je rekla da niso mel še zapletov tm biggrin.gif biggrin.gif tko da grem tud sama v Culta zdej smile.gif Drgač pa sm vidla da je nekdo tud napisu da ti omrtvičjo ustnco in da pol nč ne boli...kukr jst vem ti ne smejo omrtvičt ničesar hmm.gif hmm.gif Kaj je blo pa tist k sm neki zasledila da se dlesen obnuca oz kaj nej bi se tist nardil... hmm.gif hmm.gif pa po kokem cajtu se je to naredl hmm.gif ma kdo izkušne? wink.gif aja pa a kdo ve a je stalni zobni aparat ovira za pircing v bradi? biggrin.gif

Imejte se lepo smile.gif
papa wink.gif
Tjaša biggrin.gif

Tjaša, poročej, ko ga daš gor, ker tud sama razmišljam o tem... Jst mam tud zaenkrat stalni aparat, sam ga dam nasledn mesec dol, pol bi šla pa pirs dat. Pomojem ne ovira.. Nwem. hmm.gif
  • 0

#1975 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 23 April 2007 - 06:54 AM

Težko boš dala katerekoli uhane not (v spodnji ali zgornji pirs), ker je luknja "predolga".

Ko sem šla delat pirs, sem imela uhanček že s sabo, ampak je imel krajšo bananco. Zato sem morala kupit tak uhan, ki je imel dolgo. Na začetku je luknjica zatečena, zato mora bit tut daljša bananca. Potem pa se luknjica malce skrči, da lahko not daš tut tak uhan, ki ima mal krajšo bananco.
  • 0

#1976 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 23 April 2007 - 05:58 PM

glede pirsinga pod ustnico..
jz sm ga mela notr skor en let in je blo kr fajn..omrtvičt ti sicer ne smejo čist nč, ampak v exitu kao z nečim pošpricajo, da manj boli..jz sm šla v k johnu (tm na trubarjevi al nekje u bližini) in sm dala malo dražji, delou mi je pa na živo..brez kakršnegakoli špricanja in ni ravno bolelo..mislm mal zapeče ko ti iglo potisne notri pol je pa vredu,.nega je tut pol zelo pomembna(vsaj prve dva tedna)hm..glede dlesni..ja men se je rahlo "pomaknila" navzdol oziroma se mi je zgornji del spodnje dlesni pomaknil, ampak ni blo panike..sam premislte, čče to res želite, ker vam LAHKO ostane brazgotina..jz mam ogromno lukno tm in, če bi še enkrat zbirala si ne bi dala notri več pirsa..
  • 0
mačka figa.

#1977 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 23 April 2007 - 06:06 PM

Zakaj p si dala ven?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1978 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 23 April 2007 - 06:11 PM

jz se dost hitr naveličam stvari, tko da mi je tut pirs začeu že najedat..pa mela sm prov zoprno navado neki delat s pirsom kadar sm hodila po cesti ali bla živčna in je pol izpadl kot da sm umsko prizadeta..
  • 0
mačka figa.

#1979 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 April 2007 - 06:11 PM

**paradise** hvala za informacije. Sm že skor odločena, da si ga ne bom dala. Skor glavni razlog je, da bi po vsej verjetnosti tm skup padla, ko bi tisto iglo vidla, k tega me je pa res totalno strah... sad.gif
  • 0

#1980 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 23 April 2007 - 07:11 PM

Js sem si pa zdej po ene treh letih prekinitve ponovno dala piercing pod ustnico. Upam, da bom zdej v četrto mela kej več sreče z njim. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users