Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1961 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 October 2008 - 02:47 PM

Jaz bi ful rada šla enkrat v Lush.
Sicer nimam nič nagledano in ničesar ne rabim, me pa zanima, kako je v trgovini, če res tak krasno in močno diši, itd. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1962 doroti

doroti

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 11 October 2008 - 02:53 PM

Meni je Daša povedala... Ni bilo slišat dvomov wink.gif

Gledala sem Lushevo UK stran. A je možno, da so tam stvari ful cenejše, ali pa jaz ne znam več računat? hmm.gif
  • 0

#1963 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 October 2008 - 09:56 PM

Ima katera v uporabi Trichomania trdi šampon? Sicer ga ne nameravam kupit, me pa zelo zanima, če res naredi tako mehke in nahranjene lase, kot obljublja. Zanima me tudi, kakšen je feeling med umivanjem, naredi zelo kremasto peno? Nekje v ozadju spomina se mi dozdeva, da ga je imela Pinga, ampak nisem čisto zihr.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1964 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 11 October 2008 - 10:02 PM

Pinga pa jest.
Šampon je res ful dober in ti ne bo žal. Ziher.
  • 0

#1965 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 11 October 2008 - 10:05 PM

pinga ga ima še vedno, drugi kos, men je strašno všeč, pena je ful kremasta, ravno dans sm se ponovno navduševala nad že kar putrasto konsistenco. ampak jaz se kar dolgo mazilim s to zadevo, da res dobim veliko pene. lasje so lepi, mehki, sijoči. zelo mi je všeč tudi, da se ful hitro spere. pri običajnih šamponih mam po desetminutnem spiranju še vedno občutek, da ni sprano. glave mi ni treba oprat tkole ene 4-5 dni (da še vedno lahk nosim spuščene svoje do srede hrbta segajoče lase, pa ne zgleda zanemarjeno).
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1966 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 October 2008 - 11:36 PM

QUOTE(doroti @ 11. 10. 2008 - 2:00) View Post

Ne vem, a se je že kje pisalo, ampak danes sem izvedela da Lush decembra ali januarja odpira trgovino v Mariboru. thumbup.gif

cry.gif cry.gif Bye Bye my money.

• 0
Viens, reste ici!

#1967 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 12 October 2008 - 09:03 AM

Pri takem attitude-u kot ga furajo prodajalke v ljubljanskem te ne bo kej prida dost mikalo tja hodit.

Za POPENIT. Prejšnji teden sva šli s sošolko, da bi mi pokazala in povedala o neki masažni ploščici in se je ena od prodajalk tako nadležno štulila zraven, ponujala (do i look like i can't read? butl.gif ) zagrabila mojo roko in me ful trdo (! js sm si mislila wtf a si prizadeta huh.gif ) čohala s tistim mastnim koščkom po roki, da sem mela pol vso lepljivo in še jakno mi je zapacala. Kot da sem blesava in ne vem, za kaj se gre, pa saj sem si dve že kupila?!?? Agresivne, nesramne, pa ne da se jim ma NIČ dopovedat. Majmun blontn. Sošolka je pa samo za vsako stvar kr rekla, ja, to že imam, ja, to mi ni bilo všeč etc. Pa se še kr ni dala. Bi si ful kupla eno ploščico pa jih imam za ta mesec dovolj.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1968 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 12 October 2008 - 09:28 AM

Tko morjo delat, sej verjetno veste to, ne?
Šefica je zadaj in ne gre drugače. Tud njim ni lahko.

• 0

#1969 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 October 2008 - 09:59 AM

^^ Točno to. Šeefica jih ful nadzira. Sploh pa ima idejo da so Lushovke promotroke in ne samo rpodajalke, tako da so primorane čohat te s temi zadevicami, pa ti razlagat na dolgo in široko. Sej jaz sem bla kaj tudi nastrojena, ko so me popadle, zdej jih pa pač pustim da se izkažejo pred šefico, me nič ne stane. (konec koncev sem tudi jaz mela enkrat enega debila šefa, ki mi je stalno skakal po glavi, pa si znam predstavljat kako jim je).

O jaz bi pa vprašala, katera ve koliko so veliki tisti mini šamponi (najmanjša flaška torej)?

Ker rabim neko potovalno velikost kozmetike, pa kolebam med L'Occitaneom in Lushom (kako stvar zgolj, druge reči bom pač prelila v kupljene mini flaške).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1970 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 October 2008 - 10:36 AM

Ne me prjet za besedo, ampak men se zdi, da najmanjše Lusheve plastenke držijo 100ml, potem so pa še 250 in 500ml.
  • 0

#1971 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 October 2008 - 10:39 AM

Meni se tudi zdi da je tako. Pa da mora bit na letališčih kozmetika v flaškah po 100ml.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1972 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 12 October 2008 - 10:44 AM

Crna, tista ki jo vzameš na letalo mora bit 100ml. Ostalo, kar daš v kufer med prtljago, je lahko normalne velikosti.
  • 0

#1973 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 October 2008 - 10:49 AM

Gud. Mi je odleglo. Samo vseeno bi vzela čimmanjše pakunge s sabo, da bo manj odvečne prtljage.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1974 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 12 October 2008 - 12:44 PM

Jaz imam Rehab šampon malo različico in je 100g wink.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1975 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 12 October 2008 - 01:06 PM

ja res prodajalke so tečne! pa ko jih že kaj vprašaš ti sploh ne odgovorijo (prav)! to mene najbolj jezi. recimo pa ko je bila promocija trdih tonikov, jaz sem pa na veliko nabavljala en dan prej (je že pač tako) in mi je na ta dan en dan prej še te tonike turila, ne da bi mi sploh omenila, ju3 bojo zastonj itd... v glavnem koristnih inf. nobenih od njih. se celo zgodi, da za kak izdelek vprašam po imenu pa sploh ne vejo za kaj gre - to je blo že tretjič.

za Trichomanio - super ocena. ko sem ga jaz iskala, ga niso imeli, sm vzela Reincarnated potem in mi res ni žal. jo vzamem, samo malo porabit treba prej blink.gif .
  • 0

#1976 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 12 October 2008 - 05:22 PM

Men gre tud to ful na jetra. Ampak ko se enkrat znajdeš na tisti strani, začneš drugače gledat na ta problem.
Dejte se pritožit njim direktno, mogoče bo pa to bolj zaleglo, kakor pa da pizdite/mo na forumih.

• 0

#1977 Nany

Nany

sramežljivec

• Člani
  • 32 posts

Posted 12 October 2008 - 06:41 PM

A je ta trgovina še kje v Lj. razen v centru?
  • 0

#1978 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 12 October 2008 - 06:43 PM

Ne. Slovenija premore en Lush.
  • 0

#1979 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 12 October 2008 - 07:12 PM

Morska, ti odgovarjam še za nazaj...posebne ponudbe so v decembru (božične fore, dostikrat gre za preobleko že obstoječega vonja, izdelka). Potem včasih naredijo kaj za valentinovo (letos so tisto masažko v barvah karte), pa za veliko noč imajo neke paketke, zavite v jajca iz peneče kopeli. Mislim, da drugih prazničnih priložnosti ni. Nisem pa ziher, še nisem 2 leti fanica Lusha biggrin.gif

Drugače imaša pa čisto enak okus glede Lusha kot moja sestrična, sem se že spraševala, če te poznam tongue.gif

EDIT: Ta vikend sem za darilo dobila še 100ml Olive brancha. Zdaj pa imam res že gromozansko zbirko....

• 0

#1980 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 12 October 2008 - 11:44 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 12. 10. 2008 - 20:12) View Post

Drugače imaša pa čisto enak okus glede Lusha kot moja sestrična, sem se že spraševala, če te poznam tongue.gif

IPB Image a res? no super to, veš da kaka usmeritev prav pride - za kikse je trgovinca mal predraga, čeprav rada odkrivam še kej novega. čeprav še vedno, bolj kot vonj, mi je efekt pomemben. če je dober tut moj nos prenese vse - skoraj no.
uh sestričen pa js nimam oz jih ne poznam tko da... nism taprava IPB Image .

edit 16.10.
punce, evo vprašanje. na več tujih spletnih straneh (hrvaški, ameriški, kanadski, avstralski, ...) je iz seznama produktov izginil trdni šampon Reincarnate. na Uk strani sicer še je, ampak vseeno me je zaskrbelo, da ga mogoče ukinjajo (je baje tut eden najstarejših Lushevih šamponov). A je to možno? Ker mi šampon v vseh pogledih res ustreza in je tut moj najljubši (do zdaj) bi si naredila v tem primeru zalogo, ampak če je pa ta skrb odveč pa ne. Kaj menite?
A je kdaj v preteklosti, ko so namenili en izdelek ukiniti to kej napovedali prej al nič...?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users