Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1961 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 August 2009 - 07:28 AM

Ful dobri Špela, tud pomoje bi ti ful pasalo. biggrin.gif
Kak preliv ti bo pa dala?
  • 0

#1962 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29897 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 August 2009 - 08:38 AM

sprintala 3 fotke - ma da mi nardi raztur na čupi. smile.gif ja, ja, bom prilepila zurko v ustrezno temo.
NR, glede preliva pa pojma nimam, rada bi mal poživila natur farbo, torej nekaj rjavega .... sem gledala L'Orealove Casting creme Gloss, kakšen Rich Espresso, Praline ali Chocolate - bom še mal frizerja vprašala.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1963 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 August 2009 - 08:55 AM

Pazi da neboš črna od teh prelivov temno rjavi ti hitro črno zagrabijo ; ) So pa drugače Casting ful dobri.
  • 0

#1964 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 25 August 2009 - 11:17 AM

Jaz si dajem na svojo naravno temno rjavo barvo las en kostanjev preliv (nekaj od Schwarzkopa, kupim v Millerju) in je OK, se skoraj ne opazi razlike, samo pozivi mojo naravno barvo s kostajnevim (rjavo-rdecim) pridihom, pa lasje se lepo svetijo.

Vsi ostali odtenki rjave od istega proizvajalca so mi bili pretemni (sem izgledala prebleda).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1965 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 04 September 2009 - 06:36 PM

Kakšna se vam zdi ta barva, ful me mika za naslednje barvanje =)
In sicer punca iz reklame za novo Nivea volumensko kolekcijo (prva... ali pa nekaj vmes med prvo in drugo)

IPB Image
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1966 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 05 September 2009 - 09:10 AM

Neee. Matilda, ti imaš sedaj krasno barvo, ki ti fenomenalno pristaja. Ne spreminjat.
  • 0

#1967 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17685 posts

Posted 05 September 2009 - 08:00 PM

Mi ta ne bi sedla? =)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1968 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 06 September 2009 - 08:16 AM

Po moje bi ti tudi ta pasala, ampak meni je tista barva, ki jo imaš sedaj res ful lepa in je ne bi spreminjala.
  • 0

• Guests

Posted 06 September 2009 - 10:14 AM

Mhm, se strinjam s Kalypso! smile.gif
  • 0

#1970 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 September 2009 - 04:23 PM

Matilda tu js se strinjam z že napisanim.Z temi bakrenimi lasmi si mi tak posebna res ti ful pašejo in te pegice tok prisrčno je vse skupaj smile.gif

PP, a ti se še nisi opogumla za kano biggrin.gif ?
  • 0

• Guests

Posted 06 September 2009 - 07:46 PM

Ma ne, zdaj neki mutim, da bi mogoče samo Henna šampon probala... pa še to ne vem a bi bolj na temnejšo rjavo al malenkost na rdečkasto... jaz sem neverjetna reva glede svojih las. Za ta postran frfru sem zbirala pogum ene pol leta tongue.gif.
  • 0

#1972 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 07 September 2009 - 06:50 PM

Punce kaj predlagate za styling rahlo valovitih las, dolžine malo čez ramena z dolgo franžo na stran. Bi rada, da bi zgledalo urejeno, tko bolj poslovno wink.gif

Aja še to - a ve katera za kak kvaliteten kodralnik, tisti 1,5 inchni, torej ta debel biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#1973 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 September 2009 - 04:59 PM

fire-fly,ravni frufru pa da bi si ravnala? bi takoj zgledlo bol urejeno-poslovno, tak kot hočeš .. če pa ti ni škoda las pa da bi dolžino malo skrajšala.. v vsakem primeru če hočeš bolj urejen,posloven videz pridejo v poštev ravni lasje.

Aja, ono ko sem kao govorila kak mi lasi smrdijo po likanju - ni likalnik kriv. Sem probala zadnič zlikat z enim drugim pa isti drek .. tak da sem se mogla popolnoma odpovedat likanju sad.gif
  • 0
Memento mori.

#1974 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 11 September 2009 - 08:07 AM

Raven frufru sem že mela, pa se nism dobr počutla "v" njem. Kaj pa k sem rahlo valovita, da bi si kej za kodrat gor dala. A ima katera kako dobro zadevo za kodrat? Js sm do zdej uporabljala od Reelle Locken kremo, pa mi je postala pretežka, ker so se mi lasje ful popravili...
  • 0
Why so serious?

#1975 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 September 2009 - 06:40 PM

Kakšna pena za volumen ne preveč močna(ko imaš tam stopnje obstojnosti)
  • 0

#1976 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 September 2009 - 08:28 AM

Misliš? Mi katero svetuješ, vidla sem da ti uporabljaš eno od Loreala... A je še katera druga dobra?

Poznate kej od Paul Mitchla extra body kolekcijo, sem dala ocenit sestavine (zadnji trije izdelki).

http://www2.cudovita...h...pid=638074
  • 0
Why so serious?

#1977 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 September 2009 - 09:04 AM

Ja jaz vse pene ki sem jih dosedaj imela(razen Lorealove) so mi po dveh dnevih zmastile lase in obtežile ta lorealova mi jih pa sploh ne pa še malce negovalna je.Res je superca.
Paul Mitchell pa takole, nekatere negovalne zadeve za lase so res kvalitetne ampak pri veliko stvareh je pa samo ime zato tudi takšne cene.
Ker peno s takšnimi sestavinami lahko dobiš tudi za 5€ smile.gif
  • 0

#1978 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 20 September 2009 - 05:31 PM

Pobarvat se moram nujno, ker mam narastek in drugič, ker je barva sprano rdeča, na soncu sprano oranžna, taka res grozna. Pa ne vem, ali naj se zdaj spet z dvema zmešanima rjavima, ali pa z neko rdečkasto, ne ravno kano. Sestra je za rjavo, drugi pa rečejo, da mi vbistvu boljše rdečkasta paše. Kaj mislite? hmm.gif
In ko sem malo odtenke gledala v drogeriji, ni bilo videt kakšne rdečkaste rjave, a so bli svetlo/temni odtenki rjave ali pa žive rdeče; svetle in temne, oa kakšna oranžna. Nič primernega down.gif .

P in sestra sta za rjavo, bl sošolke za rdečkasto. Dost pohval je blo pri rdeči, ko je bla še lepa. S slednjo so ble oči bl povdarjene, samo vse skupi (make up, barvo cunj itd.) se pa laži z rjavo kombinira. hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1979 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 20 September 2009 - 06:00 PM

rjavo smile.gif
  • 0

#1980 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 20 September 2009 - 06:07 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 18. 7. 2009 - 22:05) View Post

S temi dvemi sem se pobarvala IPB Image

Prejšnjič sem se s tema dvema. Dej pa ne vem, a nej spet mešam al sam s temnejšo. Te barve verymad.gif biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users