Jaz ne grem, ker nimam s kom, so mi vsi zatajili. Najprej vsi zelo za, potem pa sta prijateljica in fant odpovedala. Sama pa ne grem.

Koncerti
Posted 28 February 2013 - 01:34 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 February 2013 - 09:52 AM
Jaz ne grem, ker nimam s kom, so mi vsi zatajili. Najprej vsi zelo za, potem pa sta prijateljica in fant odpovedala. Sama pa ne grem.
Zakaj ne bi sama šla? Jaz sem šel sam z vlakom v Nürnberg na Rock Im Park npr. Ali pa v Francijo na Hellfest.
Ok punca si razumem to. Nam fantom je mogoče to malce lažje. Odvisno je tudi dosti kaka oseba si. Jaz npr. na koncerte najraje hodim sam. Razen, če pade kaki festival vmes ampak to se pa že redko zgodi, ker nimam več volje kampirat.
Posted 28 February 2013 - 10:14 AM
Je, absolutno boljši občutek na parterju. Ma na tribuni bomo čez 50 let, ko bomo v penziji.
Jaz tudi hotelait v parter na Beyonce, ampak so me preglasovali in smo na tribuni. Sem bila že oboje in je neprimerljivo boljše v parterju. To pa je to, ko gre folk prvič na neki koncert in se nočejo "gužvat" . Pa bomo že, čeprav naslednjič (če sploh bo naslednjič, močno dvomim) pa greva sama s fantom.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 28 February 2013 - 12:39 PM
Sem se odločila, da grem, ker vem, da bi mi bilo žal, pa še fant bi ful rad šel. Ravno 2 tedna pred koncertom imava obletnico in sem danes naročila karte za oba, ker je dvorana že tako razprodana, da ne upam čakat niti dneva več.
Vzela sem za zeleni ring - tribuna B.
Ravno sedaj gledam karte, in vidim, da si vzela zeleno tribuno. Koji kurac (sori) so ti sedeži, označeni? Pa saj to ni koncert Dalmatinskih klap, bemuboga. Bom videla kaj poreče fant, če bo za ... vzamem karte.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 March 2013 - 03:48 PM
Na FB strani dogodka piše, da bodo vsaj čas razprodani.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 March 2013 - 11:53 AM
Zakaj ne bi sama šla? Jaz sem šel sam z vlakom v Nürnberg na Rock Im Park npr. Ali pa v Francijo na Hellfest.
Ok punca si razumem to. Nam fantom je mogoče to malce lažje. Odvisno je tudi dosti kaka oseba si. Jaz npr. na koncerte najraje hodim sam. Razen, če pade kaki festival vmes ampak to se pa že redko zgodi, ker nimam več volje kampirat.
Na koncerte ne maram it sama. Meni je to za it z družbo, neprimerno bolj uživam. Tudi v kino, na razstave in nasploh grem rada še s kom.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 March 2013 - 04:05 PM
Jaz sem pa ravno danes nabavila za Gamma Ray in Helloween, pa za We Will Rock You v Zagrebu.
Za Rammstaine sem tudi vprašala, pa so samo karte za rjavo tribuno in so mi predrage karte, 40 evrov, glede na to, da si nekje v 3 PM. Za isti denar imam fanpit za Iron Maiden.
Mislim, da bom ta koncert lepo spustila.
Računam še na Depeche maja v Zagrebu.
Od koncertov, ki bi me še zanimali pa bi bil še Roger Waters, Peter Gabriel in pa Mark Knopfler.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 14 March 2013 - 04:47 PM
Misliš za rdečo tribuno? Tam so 38. Na Maidnih si bila že 100x.
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2013 - 08:08 PM
Mi je rekla danes prodajalka da je rjava. Bom jutri še enkrat preverila.
Ne, samo 9 krat sem bila.
Posted 05 April 2013 - 08:00 AM
Gre katera na Nicka Cavea?
Posted 20 April 2013 - 05:24 PM
No, ko sem že ravno v elementu, da opišem malo, kako smo se meli na Beyonce.
Najprej - organizacija je bila poden od podna, katastrofa, čudi me, da ni nihče umrl res. Me smo imele parter, ob šestih so začeli spuščat notri, ob petih smo bile pred vhodom (smo šle na najbolj odročnega, kjer nas je bilo res samo okrog 100). No, že na vhodu so se fuuuul prerivali, pa res nas je bilo čisto malo, ampak si bil vsaj hitro notri. Potem, ko so sčekirali karte, seveda šprint po stopnicah dol do parterja.. No, tukaj so pa čisto opovedali. Vrata na parter so zaprli. Kar pomeni, da se je vseh +5 000 folka za na parter z vseh štirih vhodov v stadion začelo gužvati pred tista dvoje vrata. Sama sem imela to (ne)srečo, da sem bila notri med prvimi, posledično sem bila blizu vratom, posledično je bil pritisk s strani tistih za nami neznosen. Varnostnika nikjer nobenega, vsi so bili za vrati, na parterju. Kot da smo jih tam rabili. In kot da bi se zajebavali iz nas, so vsakih 5min za pol metra odprli vrata, da so malo pokukali ven, in seveda takoj ko so se vrata odprla, je folk začel kričat in porivat naprej. To se je nekajkrat ponovilo, pustili so nas čakat dobre pol ure, zraka ni bilo nič, jaz sploh nisem stala na tleh, ampak sem stisnjena med folk napol lebdela v zraku, ko pa so končno odprli vrata, sem se pa prav začela bat za življenje. Ker si popolnoma nemočen, meni je še ena ženska priprla lase in jo je rinilo na desna vrata, mene je pa folk nosil na leva vrata, tako da sem potem pristala nalepljena na zidu med obemi vrati, folk se je zabijal vame, me rinil in stiskal, na zapestju mam ogromno modrico, laket popraskan do krvi, sploh ne vem kako mi je potem nekako ratalo prit skozi vrata, kjer sem kar obstala, ker sem se tako tresla, pa solze sem mela v očeh, komaj sem stala res, prav večkrat sem pomislila na Lipo in na to, da če bi nekdo padel, bi ga 1000% poteptali. Uni je*eni varnostniki so pa stali notri in se SMEJALI folku, ki je nemočno padal čez vrata. Res sem hotla zadavit enega. Tko da to mi je res pokvarilo večer, čeprav na koncu je bilo vseeno fajn, ampak res pusti priokus, česa takšnega še nisem doživela. In čeprav je na parterju boljše vzdušje bom verjetno naslednjič vseeno šla na tribuno, ker česa takšnega nočem več doživet.
Čez sam koncert pa nimam pripomb, meni je bilo NORO! Ona je nadbožansko lepa, res ni s tega sveta, ko se je pojavila v tisti beli obleki je izgledala kot angel, mene je res čisto prevzela. Pa v živo je izgledala ful bolj suha, ampak vseeno trdim, da je to najbolj seksi ženska na svetu, takšna energija, fak. Definitivno ni pela na playback, pa ni falila niti tona, kljub najbolj noremu plesanju, koreografije za umrret, med pavzami (ko se je preoblačila) smo na big screenu gledali vnaprej zrežirane posnetke (kronanje queen B itd. ), na koncu je pokazalo še en izsek iz njenega dokumentarca z Blue Ivy in je po celi areni bilo slišat samo Awwwwwwwww
Bil je šov, in to nor, z vsemi efekti, plesalkami, plesalci, Les twins
Dvojčka iz Francije, nooooroooo dobra (*khm*dvojčkikiplešejo*khm*
), malo smo se vse zaljubile. Pela je vse nove komade, pa tudi stare, še iz Desttiniy's Child, dvorana je norela, zadnje pol ure smo bili kot ponoreli, vzdušje na vrhuncu, potem so se izpod stropa spustili še zlati konfeti, meni je šlo kar malo na jok. Pa ko je pela Crazy in love je bila moja kolegica 1000% prepričana, da je na oder prišel Jay Z, njen izraz je bil priceless.
V glavnem res predstava takša, da dol padeš, vsak komad je zapela tako izjemno, da je bilo potem poslušanje njenih pesmi v avtu popolnoma brezvezno, meh. Tok energije in življenja, ki ga ona vloži v vsak komad, česa takšnega še nisem videla. Definitivno je mojstrica svojega posla, tut če komu ni všeč ta stil glasbe ji je treba priznat, da je v tem kar dela definitivno najboljša. In dve uri tako skakat po odru, ves oder je je poln, ves čas pleše na polno, poje na polno, koliko fizične pripravljenosti rabiš za to..?!
Mene je res impresionirala, prej sem sicer poznala njeno glasbo, ampak zdaj je pa definitivno ena izmed mojih najljubših ljudi na tej sceni. Popolna je in res sem vesela, da sem šla.
After all this time?
Always.
Posted 20 April 2013 - 05:53 PM
^^Wow, super, da si uživala na koncertu. Jaz sem si tudi ful želela it, ampak se potem ni izšlo. Ona je res top performerka, mislim da ji nihče ne seže do kolen kar se tiče plesa in zraven perfektnega petja. Jaz imam v avtu (velikokrat njo poslušam med vožnjo) vedno kar njene posnetke iz koncertov, ker mi je ona v živo neprimerljivo boljša kot pa studijsko posnete pesmi.
Škoda za tisto prerivanje in zmedo pred vrati, me je kar mrazilo, ko sem brala. Hvala bogu, da se je srečno izšlo in da ni bilo hujšega. Je pa res zelo zelo strašljivo doživeti moč množice, ko kar izgubiš nadzor nad sabo...grozno :S
Posted 20 April 2013 - 06:08 PM
vedno kar njene posnetke iz koncertov, ker mi je ona v živo neprimerljivo boljša kot pa studijsko posnete pesmi.
JA, mene je to prav šokiralo, še nikoli se mi ni zgodilo, da bi poslušala kakšen koncert (posnet ali v živo) in rekla, da je petje v živo (toliko) boljše kot v studiu. Res toliko bolj pride do izraza, tok se vživi v vsak komad.. Kapo dol.
After all this time?
Always.
Posted 20 April 2013 - 10:10 PM
Jaz sem kar jezna postala, ko sem brala to glede odpiranaj vrat in gneče, kaj se grejo idioti debilni?! Sem brala vtise iz Bg na forumih in mi je bilo kar malo žal, da nisem bila del tega, ker je menda bilo reeees noro, čeprav nisem neka blazna fenica Beyonce, sem gledala samo par posnetkov na yt in je res treba priznat, da je najboljša pevka&performerka v zadnjem desetletju, kako je to šele v živo.. wow.
Mi je pa kolegica rekla, da je v živo res ful bolj suha, kot je na slikah, in da je fuuuul lepša.
Pablo Picasso
Posted 20 April 2013 - 10:16 PM
O jej. Potem pa upam, da ostanem živa, na Robbiju bo verjetno še več preprivanja sklepam.
Zakon da si se imela fajn, zdaj tudi mene zanima, bom si pogledala kak posnetek na YT. Če pa imaš ti kakšnega, lahko prilepiš.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 April 2013 - 11:14 PM
Tale tip je cel koncert posnel, kar dobra slika in zvok (za youtube) http://www.youtube.c...0?feature=watch
Res je noro lepa in še enkrat ponavljam - najbolj seksi ženska na svetu, res ji nobena ne seže do kolen. Ko vidiš to energijo.. Jaz sem čisto paf.
After all this time?
Always.
Posted 21 April 2013 - 12:31 AM
Zanimivo, kako se okusi razlikujejo, meni ni ona niti blizu lepoti ali seksipilu. Glasba je tudi daleč od mojega okusa, ima pa dober glas in performans, to pa.
― V. Van Gogh
Posted 21 April 2013 - 06:30 AM
Nincha, v vseh mojih letih obiskovanja koncertov, in to metala , vedno sem šla spredaj, torej parter, se je nekaj podobnega meni zgodilo samo enkrat.
In še to po koncu koncerta v BG, takrat sem se tudi sama bala za lastno življenje. Tako da ni stalna praksa, in je bolj izjema kot pravilo.
To kar si opisala je grozljivo in nedopustno, kaj pa če bi prišlo do podobne tragedije kot v Lipi? Pri masi ljudi res nikoli ne veš.
Lepo, da si se imela super na koncertu.
Posted 29 April 2013 - 05:59 PM
Set lista za jutri:
Screen shot 2013-04-29 at 1.47.39 AM.png 25.75KB
36 downloads
Meni je nekaj srednjega, kar nekaj mojih najljubših komad ne bo, sploh z albuma Reise, reise, ki mi je njihov daleč najboljši. Vseeno pričakujem odlom.
― V. Van Gogh
Posted 29 April 2013 - 08:53 PM
Setlista meni ni slaba, Pussy bi vrgla ven, to mi je pa res tak najbolj beden komad.
Lepo se imej(ta), Jina. Jaz ne grem, sem v zadnjih 2 mesecih dala 200 evrov za koncerte, in mi preprosto ni zneslo. Pa drugič, saj bodo še.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users