Jump to content

Photo

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila

• Please log in to reply
3344 replies to this topic

#1961 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29721 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 August 2013 - 12:09 PM

To the Wonder je bil meni izjemno dolgočasen, ga ne priporočam. Pa alergična sem na zdolgočasene ženske, ki ne vedo, kaj bi same s sabo. 

Silver Linings Playbook je bil OK, noben presežek, ampak luškan za pogledat. 

Trilogija Before ... mi je pa itak carska, edino Julie mi gre na živce, še sploh v zadnjem delu v sceni v hotelski sobi - kakšno neumorno teženje in egotripi, bog pomagaj. V Hawka sem pa itak zacopana. :oops:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1962 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24575 posts

Posted 14 August 2013 - 01:02 PM

Trilogija Before ... mi je pa itak carska, edino Julie mi gre na živce, še sploh v zadnjem delu v sceni v hotelski sobi - kakšno neumorno teženje in egotripi, bog pomagaj. V Hawka sem pa itak zacopana. :oops:

jap, znamo zatežit kdaj pa kdaj ...

meni je bilo pa ravno to zakon ... da je prikazano, kot dejansko je.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1963 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 17 August 2013 - 04:03 PM

A mate kakšen nasvet za lahkoten film za pogledat v dvoje, ne grozen in ne pocukran in ne kaj zamorjenega, težkega? :)

• 0

After all this time?

Always.

#1964 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 17 August 2013 - 04:09 PM

Midva sva včeraj gledala Leap Year in je bil prav prikupen. Lahkoten, malce pocukran, ampak v mejah, ki so za romantično komedijo še sprejemljive. 

• 0

#1965 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 17 August 2013 - 05:49 PM

Hm, preveč pocukrano. :P

Kaj pa kaj U IZI groznega (jst sm ful pussy), tko da se lahko mal stiskaš hahaha. :P Ampak da ne bi mela glih mor do konca življenja. :P

• 0

After all this time?

Always.

#1966 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 August 2013 - 06:00 PM

Teksaški pokol z motorko. :lol:

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1967 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 17 August 2013 - 06:11 PM

Preveč messy. :lol:

• 0

After all this time?

Always.

#1968 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 17 August 2013 - 06:37 PM

Malo starejši, ampak men ful dober film - Home for the holidays  http://www.imdb.com/...3321/?ref_=sr_1

ali pa recimo Benny & Joon, igra Johnny Depp, spet star film, ampak lahkoten...  http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

• 0

#1969 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts

Posted 17 August 2013 - 06:54 PM

UUUUU, ni grozljivka, ampak je pa ful lep :wub:, One day, se mi ne zdi, da je pocukran.

• 0
Pablo Picasso

#1970 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 August 2013 - 07:02 PM

The Holiday

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1971 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts

Posted 17 August 2013 - 07:09 PM

Neeeeee, ta film je bil meni eden nabolj obupnih ever, sploh se nisem mogla prisiliti, da bi ga gledala več kot pol ure, čisto ja zamoril, potem pa sem samo klikala puščico naprej, da sem na hitro pogledala, kaj se zgodi, ker mi je bilo brezveze kar tako ugasniti. 

• 0
Pablo Picasso

#1972 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 August 2013 - 07:15 PM

:D

Two women troubled with guy-problems swap homes in each other's countries, where they each meet a local guy and fall in love.

Hewooo, happy end. :P

Nincha, je pa tudi res, da so meni drame bolj všeč, čeprav se mi ta recimo ni zdel ne vem kako zamorjen. Mogoče lahko še katera pove, drugače pa Coco upoštevaj. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1973 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2013 - 08:50 PM

Jaz sem pred kratkim SPET pogledala oba filma Sex And The City in še enkrat priznavam, da sta mi hudo všeč (tudi tiste scene, ki so vse zmotile,

so meni ful hude in tudi smešne) ter upam, da posnamejo še tretji film. :woot: -_-

Marsikdo mi ne bi tega pripisal, ampak ja ... I LOVE THEM!

funny-sex-in-the-city-Favim.com-236354.g

• 1
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1974 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 18 August 2013 - 01:17 AM

Hm, preveč pocukrano.. :P

Nee! Trailer prikaže film bolj pocukran kot je v resnici. fant je bil na začetku "No way, tega že ne bom gledal", po koncu filma pa je priznal, da ni bil slab, ampak prav zabaven.

The Holiday je potakem bolj pocukran, IMO.
  • 0

#1975 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24575 posts

Posted 18 August 2013 - 08:12 PM

Lahkotni in zabavni filmi (pa ne preveč romantični) so meni A Good Year, As Good as It Gets, About a Boy, Four Weddings and a Funeral, Sliding Doors,...

Da je pa bolj drama, mi je bil pa zelo všeč One day, A Little Bit of Heaven

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1976 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17626 posts

Posted 19 August 2013 - 08:29 AM

City Island. :)

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1977 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 19 August 2013 - 08:46 AM

Včeraj sem pogledala Before midnight. Se strinjam s Špelo, tisto tečnarjenje Celine v sobi je totalno mimo! Najboljši del mi je, ko se vozita v avtu na začetku filma in ko se sprehajata. Dialog v hotelski sobi mi je pa deloval dokaj prisiljen ali pa se jaz ne znam povezat z njenim iracionalnim in neutemeljenim tečnarjenjem. Ker se mi sploh ni zdelo, da ji on kaj slabega hoče. Mogoče bi morala imeti otroka, da bi razumela.

Ga bom še enkrat pogledala, pa bom potem spisala kakšno oceno.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1978 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 August 2013 - 01:01 PM

A mate kakšen nasvet za lahkoten film za pogledat v dvoje, ne grozen in ne pocukran in ne kaj zamorjenega, težkega? :)

http://www.imdb.com/title/tt1186370/

:)

• 0
Viens, reste ici!

#1979 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 19 August 2013 - 01:12 PM

Joj, Spread pa je res zatežen in dolgočasen. Če ti je užitek gledat Kutcherja kako se kurvari, potem go for it, če ne se ga v polnem loku izogni.

• 0

#1980 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 August 2013 - 01:54 PM

Meni je bil zabaven film in zato sem ga predlagala Ninchi, ker se mi zdi da vsaj približno poznam njen okus. :D

• 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users