Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#1961 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 17 November 2016 - 06:27 PM

Lancôme Grandiôse Extreme tako hvalijo, da sem jo morala kupit in res me je zanimala uporabnost ukrivljene krtačke.

Na začetku mi je kar precej nagajala, ker se je moraš navaditi, in sem končala s pajkastimi trepalnicami. Ugotovila sem, da je dejansko najlepši nanos po navodilih, ki pridejo zraven. Na ta način je učinek največji in zajameš vse trepalnice. Ko si enkrat zverziran, je nanos enostaven in predvsem hiter. Ena redkih maskar, pri katerih je en nanos dovolj in z drugim narediš več škode kot koristi. Nekaterim to verjetno ne bi bilo všeč, ker je krtačka oblikovana tako, da na njej ostane precej maskare. Všeč mi je intenzivno črn odtenek, ne prenesem slabo pigmentiranih maskar. To je tudi edina stvar od kozmetike, ki (zame) mora biti res črno-črna. Volumen je izjemen, v podaljšanje pri maskarah brez vlaken itak ne verjamem (ker ni fizično mogoče), najboljše pa je, da drži lok in je obstojna cel dan. Nasploh sem zadovoljna.

90ef1ba13985c7df6dbdbd82f6716ac5.jpg

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1962 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 18 November 2016 - 10:36 AM

Armanijeva ti je še vedno tako zelo všeč? Meni bo trenutna kmalu zmanjkala, ne vem, ali bi šla spet na Loreal False Lash Wings klasično, ki mi je bila zelo všeč, ali bi kakšno od Lancome mogoče probala. Bom morala prebrati še kakšne ocene navadne Grandiose. Se jo dobi tudi v darilnem kompletu.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1963 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 18 November 2016 - 10:47 AM

Ja, Armanijeva mi je se vedno fenomenalna in se bom se vracala k njej. Samo sem na zalost po daljsi uporabi ugotovila, da se navadna vseeno ne more kosati z WP. Tista je absolutno brez konkurence, ampak WP maskar zaradi lec in obcutljivih oci ne morem uporabljat. :(
Grandiose se pomoje ne razlikujeta dosti, tudi navadna je priljubljena. Mami jo je tudi imela in bila ful zadovoljna.
  • 0

― V. Van Gogh

#1964 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 18 November 2016 - 10:47 AM

Illamasqua Raven je doma se zapakirana. V preteklosti mi je bila ta najboljsa. Intenzivno crna.
  • 0

#1965 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 November 2016 - 10:48 AM

Meni je pa DiorShow Iconic Overcurl najboljša. Upam, da jo bodo še dolgo izdelkovali.

iconic%20overcurl.jpg?preset=proizvodv

• 0
Viens, reste ici!

#1966 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 18 November 2016 - 10:50 AM

Kakšne so pa Elizabeth Arden maskare, ima katera izkušnje?
  • 0

#1967 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 November 2016 - 11:26 PM

Jaz sem zdaj nazadnje kupila Collistar Art Design pa sem tudi ful zadovoljna zaenkrat. Prej sem pa več let uporabljala Lorealovo Telescopic.

Ta mi ima še boljši efekt, trepalnice fino loči, pa boljša je za oči (sem tudi uporabnica leč). Zdrži mi cel dan pa nimam WP verzije (sicer ne vem kako bi bilo poleti), odstrani se jo tudi brez težav s čistilom.

Edino še preizkušam koliko mesecev mi bo zdržala, zdaj trenutno jo imam malo več kot en mesec, uporabljam vsak dan pa je še kot nova.

Schermata-2015-05-15-alle-23.49.14.png

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1968 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 20 November 2016 - 12:32 PM

Meni je tudi najboljša ta, ko jo je Ana nalepila.
Sploh ne gledam nič drugega.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1969 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 20 November 2016 - 02:17 PM

Kaj pa Lancome Hypnose Drama je imela katera?

• 0

#1970 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 21 November 2016 - 12:50 AM

Meni so nasplošno vse Lancomove super, samo Grandoise je pa moja najljupša maskara. Ko se je enkrat navadiš je najboljša in najbolj enostavna zadeva za volumen. Pa še ful dolgo drži. Jz sem jo vedno imela pol leta.

• 0

#1971 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 08 February 2017 - 05:04 PM

162039_Hypnose_Volume_a_porter.jpg?sw=75

Trenutno imam to maskaro. Nisem ravno navdušena, ker mi ne naredi veliko volumna in trepalnice le minimalno podaljša. Je ne bi več kupila.

• 0

#1972 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 20 February 2017 - 05:28 PM

Meni so nasploh maskare s silikonsko krtačko veliko slabše od tistih z navadno, sem opazila.

Lancôme Grandiôse Extreme mi po nekaj mesecih ni več tako všeč. :/ Preveč je ostane na krtački (verjetno zaradi oblike embalaže) in če nisi zelo previden pri nanosu, hitro zlepi trepalnice. Ko se enkrat posuši prvi sloj, je drugega nemogoče nanesti, ne da bi trepalnice postale pajkaste. Pa hitro se je posušila, kljub temu da jo redko uporabim. Grem nazaj na Armanijevo, ki mi brez problema zdrži pol leta, poleg tega da je efekt popoln.

• 0

― V. Van Gogh

#1973 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 20 February 2017 - 05:54 PM

No, moja zgornja mi tudi hitro zlepi trepalnice in naredi grudice. Hm, jaz pa nikoli nisem nanašala maskare tako, da bi čakala, da se prvi sloj posuši in bi potem še enega nanesla. Pri vseh maskarah so se mi na ta način samo zlepile trepalnice in nastale grudice. Ali pa ne znam prav delat. Jaz si vedno že od začetka toliko časa nanašam, dokler se mi ne zdi dovolj.
  • 0

#1974 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 20 February 2017 - 06:22 PM

Jaz pa vedno tako delam, je efekt veliko bolj dramatičen. Počakam, da se nekje napol posuši in nanesem še en sloj, ponavadi ko že končam z ostalim MU-jem.

• 0

― V. Van Gogh

#1975 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 February 2017 - 06:39 PM

Kje ti kupuješ to Armanijevo? Oz kje se jo najcenej dobi :D

Jaz sem se malo naveličala mojo holy grail L'orealovko konstantno naročat iz USA, pa bi probala kaj novega. Razmišljam o tej Armanovi ali Lancome Hypnose, za slednjo vem, da mi je bila super.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1976 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 20 February 2017 - 06:47 PM

Na Feelunique, drugje še nisem videla, da bi pošiljali k nam. Je pa vsakič malo dražja, zdaj je 28 £. Ampak je res vredna. Če nimaš težav z občutljivimi očmi in če ne nosiš leč, ti priporočam WP verzijo. Ko sem jo jaz uporabljala, je izgledalo, kot da imam umetne trepalnice, ne pretiravam. Res je škoda, da je ne morem uporabljat, ampak klasična verzija Eyes To Kill ni dosti slabša. :)

Mi je pa klasična Hypnose druga najljubša maskara, ampak vseeno neprimerljiva s to Armanijevo.

• 0

― V. Van Gogh

#1977 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 February 2017 - 06:50 PM

Ok hvala :) Bom vzela WP, itak bom naročala čez kak mesec ali dva, ker imam še eno na zalogi, pa bo potem ravno prav, če bo WP.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1978 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 February 2017 - 07:05 PM

Jaz sem nazadnje kupila L'Orealovo Million Lashes So couture in je obupna, ena najslabših, kar sem jim imela. :butl: Krtačka je drugačna od standardne, trepalnice pa naredi res nikakve, eno oko mažem 3 minut, preden se kaj opazi, potem pa jih tako čudno zmučka skupaj, da jih moram ločevat. :butl: Katastrofa, never again. Najbolj navadna Million Lashes mi je super in je pri meni stalnica, odkar je prišla ven, najboljša maskara ever.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1979 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 27 April 2017 - 06:56 AM

Meni je pa DiorShow Iconic Overcurl najboljša. Upam, da jo bodo še dolgo izdelkovali.

Ana, a navadno Iconic si tudi imela? 

Kaj pa ti je pri tej Overcurl tako všeč?

• 0

#1980 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 April 2017 - 01:58 PM

Nisem imela navadne, tako da tezko primerjam. Ampak menj ta overcurl ful lepo loci in predvsem zelo priviha trepalnice. Imam ze tretjo in zlepa ne menjam. Mi pa drzi slabo leto.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users