Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4611 replies to this topic

#1961 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24597 posts

Posted 16 May 2013 - 08:55 AM

Meni so na splošno nore te "usojene ljubezni".

In izgovor, da je komaj 17 let, bila zapeljana ...  pri meni ne pije vode ... in to kako je ona razumela, da bosta skupaj, tudi ne.

On jo je pa pač "izkoristil". In take bo itak vedno nekdo lahko izkoristil.

Zadnjič smo se s kolegi pogovarjali in so povedali, da je bivši sošolec že pred leti naredil samomor zaradi punce in še 2 iz našega konca ... pa kaj ti šplila v glavi, da se kar ubiješ ... ali še huje, da hočeš nekoga drugega ubit.

Ali pa sem jaz čudna, ker verjamem, da so partnerji kot "avtobusi" ...

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1962 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25944 posts

Posted 16 May 2013 - 08:59 AM

O.o

Sem mocno upala, da gre za kako onion novico. Fak no.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1963 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 May 2013 - 09:28 AM

Jaz sem ravno včeraj gledala ta prispevek na netu in sploh nisem vedela ali bi se smejala ali bi bila začudena.

Najprej pa bi tepla njeno mamo no. Je rekla potem na koncu da ne ve če se še vedno videvata, ampak da smsi še vedno delujejo.

HALO??

:lol:

Ta mala pa ne vem, ali je čisti psihopat (na trenutke mi je delovala res bolna v glavo), ali pa je nevzgojen froc, ki preveč TV gleda?

• 0
Viens, reste ici!

#1964 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 May 2013 - 09:34 AM

Iz tega 10 min prispevka pač ne moremo sklepati kaj točno je narobe z njo. Punca je res izgubila stik z realnostjo, in nujno potrebuje pomoč.

Verjamem pa, da je človek v afektu sposoben marsičesa. Jaz tukaj vidim tudi njega kot sokrivca: mislim, vrata so bila SLUČAJNO odprta ponoči?

• 2
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1965 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 May 2013 - 09:36 AM

Ja meni tut ni to jasno. Plus sekiro je našla pred hišo? Jaz ne vem, pri nas sekire ne ležijo pred hišo. :D

Vglavnem, ne razumem zakaj on ni kazensko ovaden.

• 0
Viens, reste ici!

#1966 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 May 2013 - 09:38 AM

Kladivo. :) Ampak ja, se strinjam, to je pač nekdo tja nastavil (=najverjetneje on). 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1967 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 May 2013 - 09:40 AM

No kladivo.

Pa če lahko še pripomnim to - zelo neumen naklep umora je bil to.

• 0
Viens, reste ici!

#1968 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 May 2013 - 09:44 AM

Take zgodbe včasih gledam na Discovery Investigation. Ona je bila najbrž v tistem trenutku prepričana, da je njegova žena edina ovira do njune veze, in se je odločila

(pa pravi, da sta se o tem SKUPAJ pogovarjala) da jo odstrani. Iz prispevka je bilo vidno, oziroma sem jaz tako razumela, da sta se o tem skupaj pogovarjala,

kar pomeni, da je on sokriva naklepa umora, in bi moral biti obtožen. Zakaj ni, ne vem? 

• 0

#1969 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 May 2013 - 09:51 AM

Js jo mal probavam razumet, pač punca je mlada, neizkušena, mogoče labilna, pa valda verjame vse .... Saj je en sošolec lepo rekel, da mogoče mal preveč gleda/verjame v filme/nadaljevanke. Jaz je apriori ne obsojam, nihče ni 'čuden', samo različni smo si. Ker: a so 'prave' ljubezni upravičene samo takrat, ko so s 'pravimi' (takšnimi, ki se nam zdijo primerni) ljudmi? Itd .... Se pa strinjam, da bi lahko tut njega malo obširneje povprašali in mu izrekli kak ukrep, ker valda je zdaj najlajžje rečt, da je usekana in si je stvari predstavljala po svoje. :roll: On se zdej lepo izmotava, po mojem mu ne bo nič, ona bo pa sedela in premišljevala o svoji naivnosti. 

Meni ni nič nenavadnega, da so bila vrata odklenjena, se folk pač ne zaklepa, pa kaj? Edino to, da je dobesedno sredi nekega polja našla sekiro/kladivo .... Ampak to zdej niti ni važno. 

• 2

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1970 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27472 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 May 2013 - 11:12 AM

O, mater. Ta punca res nujno, nujno potrebuje pomoč, pa sem dobila filing, da drugi to samo opazujejo. Res, da ne morem soditi na podlagi nekajminutnega posnetka, ampak meni vse delujejo neuravnovešeni. O.o

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1971 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 May 2013 - 11:36 AM

Meni se zdi, da tudi mama potrebuje pomoč, ne samo hči. Ali v njihovi familiji hči nosi hlače, ne vem.

On pa je policaj? Jaz bi tudi njemu dala, po tej logiki, vsaj 2 leti potem. Čeprav se mi zdi 5 let, kar je ona dobila, pretirano, in ipak ne bo šla v zapor za 5 let.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1972 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 May 2013 - 11:42 AM

http://wearechange.s...vati-eko-hrano/

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1973 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24597 posts

Posted 16 May 2013 - 11:51 AM

Čeprav se mi zdi 5 let, kar je ona dobila, pretirano, in ipak ne bo šla v zapor za 5 let.

koliko let bi pa ti namenila osebi, ki se sredi noči znajde v tvoji spalnici in te napade s kladovim?

In to ne kot rop, ki se slučajno vrže v pretep, ampak nekdo ki je prišel z namenom, da ti glavo razbije!

In kaj lahko mati naredi v njenem primeru ... oz. kaj bi lahko tvoji starši tebi naredili pri 17ih ali 18ih, če bi imela nekoga, ki ga oni ne odobravajo. Meni vem, da niso mogli preprečit - na noben način. Vedno sem našla pot, da sva bila skupaj, pa sem imela zelo stroge starše.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1974 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27472 posts

Posted 16 May 2013 - 11:52 AM

^^Ja, saj to pravim, meni vsi delujejo neuravnovešeno. Po vsem tem si ona še vedno dopisuje z njim in se dobivata, mama pa se še nasmiha češ 'ne vem, če sta v stikih'. HALO. o.o

Pa sošolec je tudi povedal, da ona ful gleda nadaljevanke (in sigurno ne gleda HIMYM, ampak tiste latinskoameriške smeti) in ljudje, ki vsak dan preživijo ure in ure pred TV ekrani in to gledajo, začnejo povzemat ene vzorce obnašanja, ki jih tam vidijo. In ne me narobe razumet, ponavadi so to taki neizobraženi in ne pretirano inteligentni ljudje. Jaz sem imela sošolko v OŠ in gimnaziji (konec 1. letnika se je prepisala), ki je celo otroštvo gledala te nadaljevanke z mamo in se ji je prav videlo tudi v načinu izražanja, da ima ona filing, da je življenje ena telenovela in da je ona glavna protagonistka in da ta histerija, drama, ljubezenski šestkotniki in 'tvoj momak je sin ljubavnice moga muža' situacije normalne, in se mi zdi, da je pač tudi s to punco podobno.

• 0
Pablo Picasso

#1975 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 May 2013 - 12:04 PM

Po vsem tem si ona še vedno dopisuje z njim in se dobivata, mama pa se še nasmiha češ 'ne vem, če sta v stikih'. HALO. o.o

Točno to, Kami. To je minimalno, kar bi lahko naredila. Meni se zdi mama še bolj problematična kot hčerka.

A tvoji starši bi tudi potem, ko bi njuna hči skušala nekoga ubit, se tako nasmihali v kamero kot neke budale,  pred celo Slo in govorili "ja, še si dopisujeta, še sta v stikh" hi hi hi? Don't think so.

In glede na to, da posiljevalci pri nas (ki dokončajo opero), dobijo manj od 5-ih let, ja, se mi zdi preveč za neuravnoteženega froca.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1976 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23318 posts

Posted 16 May 2013 - 12:54 PM

Jaz se strinjam s Coco. Meni se zdijo vsi trije neuravnoteženi. Ta punca pa je pomoje v nekem čisto svojem svetu in nima nekega realnega pogleda na svet. Poznam eno punco, ki se je kot študentka zatreskala v enega fanta, nič resnega nista imela, 1x ali 2x sta seksala in šla parkrat na pijačo, potem pa ji je on povedal, da pač ni zainteresiran, ona mu ni dala miru, kar ga je še bolj odbilo. Mislim, da bi vsaka normalna ženska videla, ko nekdo ni več zainteresiran in bi se pač umaknila in prebolela. Na lep in grd način ji je povedal, da naj ga pusti na miru, ona pa ni in ni odnehala. Pisala mu je pisma po pošti, maile, sms-e, klicala ga je, tudi potem, ko je bil on v resni zvezi, ga je še vedno gnjavila. Še zdaj, po 6 letih, mu ne da čisto miru. V tem času se nista nikoli videla, on jo ignorira, ni pomagala niti prijava pri mobilnem operaterju itd. Ko ji je kaj rekel, si je ona to čisto nekaj po svoje razlagala. To ni tako skrajen primer, ampak vseeno.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1977 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 May 2013 - 01:01 PM

Pa ta policaj bi moral takoj pred disciplinsko komisijo. Glede na to, da je to predstavnik izvršilne oblasti nima kaj za delat na takem položaju.

Ampak očitno mu niti sodili ne bojo?

Saj punca bo pred kot v petih letnih zunaj (če jih dobi toliko, ker so se pritožili ne?). Ampak si je pa zelo konkretno zasrala celo življenje.

• 0
Viens, reste ici!

#1978 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46064 posts

Posted 16 May 2013 - 01:20 PM

Jaz res ne razumem zakaj se je šla javno izpostavljat na tv - pred vso širno Slovenijo. A je res mislila, da bo to pomagalo? S tem prispevkom se je šele zajebala, saj sedaj ne samo njena domača vas, sedaj vsa vesoljna Slovenija ve, kaj je storila. Ne vem ali je mislila jo bodo ljudje pomilovali kako uboga je, ker se je zatrapala v zasedenega moškega? Yeah, and pigs fly. flyingpig.gif

O tem kdo je "kriv" in kdo bi moral za to dejanje odgovarjat pa ne mislim razglabljat, saj je prispevek predstavil premalo dejstev, da bi lahko o njih sodili.

• 0

#1979 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27472 posts

Posted 16 May 2013 - 02:05 PM

^^ Se strinjam s prvim odstavkom, moja prva misel, že ko sem videla napovednik. Mi že to veliko pove.

• 0
Pablo Picasso

#1980 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 May 2013 - 05:03 PM

No, s to 'vesoljno' Slovenijo tut ni treba pretiravat, novica niti čez najbližjo mejo ne bo šla - če pa ena tetkica iz Kopra ve, da se je eni mladoletnici iz vasi pri Murski soboti snelo, pa tut ne bo neke blazne škode. :lol: Glede na njeno stanje lahko predvidevam, da so ji znali tudi 'novinarji' marsikaj natvezit v smislu, kako bo to, da bo govorila na TV, pomagalo.

• 1

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users