Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#1961 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86922 posts

Posted 06 December 2009 - 10:27 PM

Mah ne, po opisu sodeč se mi zdi beden. Pa zaupam tvojemu okusu. sleep.gif

Zakaj ni več dobrih grozljivk. cry.gif cry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1962 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2009 - 10:42 PM

Pametno, ja. ˘-˘

Zakaj jih ni? Ker so ljudje čedalje bolj neumni in bolj kompleksnih vsebin nimajo več s čim prebaviti, poleg tega pa čedalje bolj puhle zadeve prinašajo dobiček.

Če bi rada gledala dobre grozljivke, sem prepričana, da je še starejših letnikov cel kup, katerih nisi pogledala. Sicer pa še kaka relativno novejša ... tale je sick, ampak jako izvirno sick: http://www.imdb.com/title/tt0235198/

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1963 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86922 posts

Posted 06 December 2009 - 10:46 PM

Imaš prav. dry.gif Bom pogledala, upam da najdem,hvala!

• 0

― V. Van Gogh

#1964 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 December 2009 - 11:11 PM

Danes sem pogledala 2 filma, prvi je bil:

Away we go (2009)

IPB Image

Imdb: http://www.imdb.com/title/tt1176740/

Mnja, nič pretresljivega tukaj, film, ki se razvija precej počasi, ni me pretirano navdušil, ampak ni slab overal, daleč od tega. Danes nisem bila na volji za tovrstno dramo, tako si to tolmačim.

Zgodba: mladi par, ki je na razpotju, sredi tridesetih, ona noseča - se iščeta, ne vesta kje bi živela, in predvsem kako. Nato gresta na krajše popotovanje, kjer se veliko naučita o samemu sebi, ter o odnosih, življenju.

Gledljiv film, toda zame nič posebnega, ocenjujem: 7/10.

Confessions of a Shopaholic (2009)

Ojoj, pričakovala sem nekaj popolnoma drugega, ker sem prebrala prvi 2 knjigi o Rebecci Bloomwood, trenutno berem tretjo, in na - svojo veliko žalost ugotovila - da so prvi dve knjigi združili v en film. down.gif

Glavna igralka Isla Fisher je sicer sila simpatična, in se v vlogi strastne zapravljivke zelo dobro znajde, je pa zgoda tako zelo spremenjena, da me je motilo, čeprav sem v filmu uživala.

Film, ki ga pogledaš, ti polepša uro in pol, pozabiš.

Ocena: šibka 7/10.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1965 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15809 posts

Posted 07 December 2009 - 08:46 AM

V Away we go je ful fajna muzika. Pa film je bil men tut tak prijeten za gledanje.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1966 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 December 2009 - 09:10 AM

Glasba meni ni bila, ampak je pa bila totalno primerna za ta film. smile.gif Omembe vredno je še to, da je film režiral Sam Mendes (American Beauty, Revolutionary Road).
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1967 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15809 posts

Posted 07 December 2009 - 09:40 AM

Bivši od Kate Winslet. tongue.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1968 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 December 2009 - 09:54 AM

QUOTE(Oakland Raider @ 26. 11. 2009 - 12:23) View Post

Man Som Hatar Kvinnor ali Mož, ki je sovražil ženske (2009)

IPB Image

Včeraj pogledala po priporočilu brata, ki ima isti okus za filme kot jaz. biggrin.gif

Odlično, samo to lahko rečem, sicer je posnet po knjižni predlogi, kot sem kasneje izvedela, tako da ne morem primerjati s knjigo (zaenkrat).

Zgodba: ostareli bogataš najame kontraverznega novinarja, da bi raziskal domnevno smrt njegove nečakinje pred 40 leti. Kmalu dobi novinar zanimivo 'družbo', ki mu pomaga pri raziskovanju, konec zanimiv, napet film, in zelo priporočam gledanje.

Michael Nyqvist odličen, še bolj pa Noomi Rapace. cool.gif

• 0

#1969 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86922 posts

Posted 11 December 2009 - 10:41 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 12. 2009 - 22:21) View Post

Ej, morda bo pa tebe navdušil. Opažam, da imajo ljudje zelo deljena mnenja in to v ekstreme - eni dobesedno masturbirajo nanj, eni pa smo čist ravnodušni oz. ne - razočarani. -)

Kolegica mi ga je z dobrim namenom zapekla, tko da sem ga mogla gledat. No, vztrajala sem 40min, živa beda.

• 0

― V. Van Gogh

#1970 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2009 - 11:23 PM

^^ No, potem si naša. ˘-˘

Jaz pa v kinu s kolegico pogledala Saw VI. Omfg, tako bednega filma pa še ne, brez dvoma je najslabši od vseh. Jaz tu seveda stavim izključno na povprečno izvirnost pri klavniških zagonetkah, v tem filmu ni izvirnosti popolnoma nič. Sploh mi ni jasno, da so kaj takšnega posneli, ha ha, častna. 2/10

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1971 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86922 posts

Posted 11 December 2009 - 11:27 PM

Partybreaker. cry.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1972 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2009 - 11:38 PM

Nisem jaz, ampak ustvarjalci filma. dry.gif

• 0

#1973 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 December 2009 - 11:42 PM

pogledam ga v vsakem primeru, ker je pač... Žaga ˇ-ˇ
Dodam recenzijo. Kakopak.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1974 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2009 - 11:55 PM

Ja, kar daj. Me res zanima, če boš ti tudi razočarana.

• 0

#1975 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86922 posts

Posted 12 December 2009 - 12:02 AM

S prvim delom bi mogli zaključit.
  • 0

― V. Van Gogh

#1976 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 December 2009 - 12:11 AM

Jaz ne razumem, kako nimajo boljših idej, tu bi si res lahko dali duška.

• 0

• Guests

Posted 12 December 2009 - 12:17 AM

OSS 117: Rio Ne Repond Plus (Rio doesn't respond)

IPB Image

Belgijska parodija na James Bonda 007. Ful vredi komedija. Sploh nisem vedo za njo do pred kratkim na priporočilo. Nekaj v stilu angleškega Monty Pythona je tak da smeh je v vsakem primeru zagotovoljen. smile.gif
http://www.imdb.com/title/tt1167660/
  • 0

#1978 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17157 posts

Posted 16 December 2009 - 10:34 AM

The Christmas Carol

Ebenezer Scrooge začne božične praznike na svoj običajni skopuško zajedljivi način, z bevskanjem na svojega vdanega uradnika in dobrovoljnega nečaka. Vsi na ulici so deležni njegove mrke in božiču nenaklonjene volje. Vsem nedvoumno pove, da nima nikakršnega namena praznovati in se veseliti praznikov; domov odide sam, kot vedno. Doma pa ga pričaka neljubo presenečenje. Predstavi se mu duh pokojnega partnerja Josepha Marleyja, ki v posmrtnem življenju trpi in plačuje za vse svoje življenjske grehe. Upa pa, da bo lahko pravočasno odprl oči Scroogeu in mu pomagal ubežati enaki usodi, preden bo prepozno. Pove mu, da ga bodo obiskali trije duhovi: duh božične preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Popeljejo ga na dih jemajoče potovanje, ki mu odpre oči. Scrooge se temu upira, toda mora odpreti srce vsem spoznanjem in popraviti svoja leta trajajoča zlobna dejanja, preden bo prepozno.

IPB Image

Meni je ta risanka tako všeč, da joj. Pogledla sem že več verzij, vendar mi je bila ta še najboljša. Carrey kot totalno zagrenjen in skopuški stari dec. smile.gif Ful me bilo všeč ko so duha sedanjsti prikazali kot Dioniza. Scroogeva preobrazba na koncu je res neverjetna.

The Nootebook

Ena najlepših ljubezenskih zgodb, kar sem jih videla. Pravljično, true love never dies. Rayan-a Gosslinga bi najraje vzela v roke pa cartala, ko ima taki baby face. Čudovito je bilo posvetilo v knjigi, iz katere je Noah bral njuno zgodbo: read this to me, and I will come back to you; al nekaj podobnega. wub.gif Taki filmi izvabijo na plan mojo ramantično stran, že skoraj preveč včasih.

The Young Victoria

Film smo gledali v okviru seminarjev pri književnosti. Profesorica je ful opozarjala, naj gledamo kako so začeli nositi hlače. Precej všečen film. Lepo prikaže s kakšnimi težavami se je soočala mlada in neizkušena kraljica. Zmaga scena, ki prikaže kako je tudi v zasebnem življenju hotela včasih ukazovat Albertu, kot je bila navajena drugače. Pa se ni pustil. biggrin.gif

The New Moon

Tole sm šla včeraj s kolegico gledat v kino. Nisem prebrala nobene knjige, niti videla prvega dela, tako da sem se na trenutke malenkost izgubila. Malo pretirano se mi je zdelo Bellino hiranje, ko je Edward odšel. Film ki ga pogledaš, vidiš dva kolko tolko simpatična tipa, z dobrimi postavami in je to to. Delno razumem zakaj babe tako norijo za Pattisonom. Meni kombinacije temni lasje, bleda polt in rdeče usnice deluje ful sexy, čeprav pri njemu to ni naravno. Pa presenečena sem bila nad njegovim glasom.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1979 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17157 posts

Posted 16 December 2009 - 10:46 AM

The Proposal

Tipična ameriška romantična komedija. Zadrta šefica in asistent sta zaradi spleta okoliščin za nekaj dni prisiljena skupaj odpotovati in se predstavljati kot par. Film ima nekaj dobrih momentov, pri katerih se nasmejiš. In seveda Ryan Reynolds tudi ni tako švoh. Prijetna popestritev zimskega popoldneva.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1980 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86922 posts

Posted 16 December 2009 - 05:50 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 12. 2009 - 23:23) View Post

^^ No, potem si naša. ˘-˘

Jaz pa v kinu s kolegico pogledala Saw VI. Omfg, tako bednega filma pa še ne, brez dvoma je najslabši od vseh. Jaz tu seveda stavim izključno na povprečno izvirnost pri klavniških zagonetkah, v tem filmu ni izvirnosti popolnoma nič. Sploh mi ni jasno, da so kaj takšnega posneli, ha ha, častna. 2/10

Gledala tut jaz. Ne me f**** je moj komentar. mellow.gif

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users