Posted 06 February 2010 - 10:44 AM

Spet FB; kaj so eni totalno zabiti, ne vejo kaj pomen "všeč mi je"... klikajo ta všeč mi je že kr mal iz dolgčasa al kaj? Napiše kolegica kolk bedn dan je; pa ji dva prtisneta všeč mi je... napiše en kako bedn izpit je bil - pa spet folk obsedeno klika všeč mi je..
A ne vejo da "všeč mi je", ne pomeni "se strinjam" ampk dejansko pomeni "všeč mi je!!!"... glupci..
Al pa slikce, ki jih dajejo gor - vse lepo in prav, dokler ne dajo tisti tipični samovšečneži gor neke svoje slike, za katero so itak sprobali 100 različnih poz in sprobavali 2 uri, da jim je ratala slikca, ki jim je maksimalno všeč..
Potem pa dajo to slikco na faceebok in napišejo zravn "ah kr neka bedna slika", "čuden sm tle gor", itd.. Ja pa je ne dat gor, če si na njej tko čuden!
In še tretji primereki, med katerimi je moj znanec, ki sem ga danes odstranila iz seznama prijateljev, ker mi enostavno najeda s komentarji v stilu "prikritega hvaljenja"... npr: 15 kg težko JVC, SONY, CANNON met kamero na ramenu cel dan?! IJaooo pa ti bodi snemalec!" , poleg tega pa vse komentarje obrača v tej smeri, da prov upa da ga bo lahko nekdo uprašal kaj dela in potem s ponosom pove, da je snemalec na rtv.. 
Ampk kaj čm, še zmeri mi je všeč FB - še lepši pa bi bil brez teh primerkov..

Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!