Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#19701 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 November 2010 - 10:51 AM

Hvala za nasvete! V mislih sem imela kako solato s piscancem pa kej jogurt omakce, orsth like that. Slisala sm se za picerijo tunel, pod gradom, ima katera izkusnje?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#19702 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 November 2010 - 10:52 AM

U, ja, tam imajo najboljše solate s piščancem. smile.gif Pa tak full dober kruh dobiš zraven.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 08 November 2010 - 10:52 AM

V Tunelu se spomnim, da imajo pice dobre. Pomoje tudi solate ne bi smele biti švoh. smile.gif V Penjasu imajo s cesarsko s piščancem ful dobro.
  • 0

#19704 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 08 November 2010 - 11:09 AM

Za Tunel tudi jaz potrjujem ogromno porcijo solate, s piščancem tudi meni najljubša =) S tuno je tko tko, precej majoneze pa šunke, kar je no go smile.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 08 November 2010 - 11:25 AM

Ancka, ja!

Olivija, v Tunelu so dobre - potrjuje moj fant, js ne, ker ne jem teh majoneznih prelivov. smile.gif

Se vedno priporocam Tomato. biggrin.gif Ne vem, ce ne bom sla sama tja jest dans, ko ze tolk govorim o tem. smile.gif
  • 0

#19706 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90082 posts

Posted 08 November 2010 - 12:04 PM

V Pomaranči imajo tudi dobre solate.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 08 November 2010 - 12:05 PM

U točno, kako je v splošnem kaj v tej Pomaranči? Kakšna je ponudba? Kakšne so cene?
  • 0

#19708 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90082 posts

Posted 08 November 2010 - 12:09 PM

Jaz sem samo enkrat jedla solato tam (iz solatnega bara, ne že pripravljene), pa je res zelo dobra in sveža.
Cene so povprečne (točnih se ne spomnim), ambient je pa meni čudovit.

klik

• 0

― V. Van Gogh

#19709 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 08 November 2010 - 12:29 PM

Olivija, jaz pogosto zaidem v Buf (pri lesnini Brdo). Neuporabno, če nimaš avta. Imajo velik izbor solat, tudi nekaj s piščancem. Zraven dobiš še juho, popečen kruh in tuna namaz ter sladico.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#19710 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts

Posted 08 November 2010 - 12:55 PM

no, gre kera z mano, cincam med tunelom in cantino. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#19711 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 November 2010 - 01:02 PM

Tunel, Olivija, res boš navdušena. V Cantini so velike, ampak je pač veliko zelenjave, jaz sploh ne morem pojest vsega. Tunel je pa BOMBA. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#19712 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts

Posted 08 November 2010 - 01:08 PM

no, gre kera z mano, cincam med tunelom in cantino. laugh.gif
  • 0

#19713 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 November 2010 - 01:23 PM

QUOTE(Olivija @ 8. 11. 2010 - 7:49) View Post

Ja.

Kje se da v ljubljani na bone jest kako ful dobro solato, mislim, tako ala grande solato, kot glavno jed?

Kot so rekle punce; Tunel. Meni je pa všeč še Laterna, na Viču.

QUOTE(izabela @ 8. 11. 2010 - 10:43) View Post

Tomato ma killer dobre solate (in paste in rizote in...), js grem velikokrat na kes tja nanjo.

Meni so pa solate tam srednja žalost, čisto neokusne.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#19714 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5292 posts

Posted 08 November 2010 - 01:24 PM

Ja.

Kje se da v ljubljani na bone jest kako ful dobro solato, mislim, tako ala grande solato, kot glavno jed?

Pub Legende nasprot tobačne. Maš s tuno ful dobro solato, tako da je 2 ne morta pojest smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

• Guests

Posted 08 November 2010 - 01:26 PM

U, Laterna je tudi dobra, se strinjam. Čeprav za piščanca ne vem, sem jo vedno jedla s tuno. Dobiš pa zraven še eno malo piceto (pica testo s sirom) in se nažreš ko žival.

V Pubu Legende sem bila samo ene dvakrat v prvem letniku faksa, pa so se mi zamerili, ker so mi kelnarji vedno izgledali kot psihopati in potencialni serijski morilci.
  • 0

#19716 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 November 2010 - 01:42 PM

Pub Legende je pa poden. Samo enkrat sem šla tja "jest" in sem si premislila v momentu, ko sem not prišla. Sem si pol samo naročila Coca Colo, kolegica je pa nekaj jedla.

QUOTE(PurePoison @ 8. 11. 2010 - 13:26) View Post

U, Laterna je tudi dobra, se strinjam. Čeprav za piščanca ne vem, sem jo vedno jedla s tuno. Dobiš pa zraven še eno malo piceto (pica testo s sirom) in se nažreš ko žival.

Tiste picete ob solati ni več, jo moraš posebej naročit (ni pa draga, pa zelo je dobra, sploh s česnom wub.gif ). Mater že nisem bla tam ... Bo treba v kratkem it. njam.gif
Aja solat imajo pa več vrst, ene 3, ali 4, ampak mislim, da ni nobena s piščancem hmm.gif . Itak ne jem mesa (ribe ja), pa pol ne vem točno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#19717 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 November 2010 - 02:04 PM

Ja.

A res al kaj, kaj pa je ona fora ko ti sam "zamrzne"?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#19718 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90082 posts

Posted 08 November 2010 - 02:08 PM

^ To se ti, če nimaš dovolj visokega povprečja, da bi jo dobival še naslednje leto. Tudi Zoisovo štipendijo
moraš vrnit, če ne narediš letnika.

• 0

― V. Van Gogh

#19719 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 November 2010 - 02:10 PM

Jaz sem pa mislila, da je treba vračat, samo, če pavziraš ... Guess i was wrong ... ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 08 November 2010 - 02:13 PM

Hm ... mislim, da ni čisto res. Eno leto lahko ponavljaš, pa če potem v drugo ne narediš, moraš vračat.
Edit: Za Zoisovo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users