Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#19661 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 November 2010 - 03:05 PM

Ja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#19662 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 04 November 2010 - 03:08 PM

a greš na bio? woot.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#19663 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 November 2010 - 03:29 PM

Yes! Ti tudi?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#19664 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30075 posts

Posted 04 November 2010 - 03:38 PM

QUOTE(Kinky @ 4. 11. 2010 - 7:07) View Post

laugh.gif Stande ni že full let. Tam je zdaj Benetton, ampak res . . . po moje 10 let. tongue.gif

cry1.gif Neee, to je tako kot bi umrla Miki Miška. Can't be. : (

Morda je pa res ze 7 let od tega, kar sem bila nazadnje tam okoli. ohmy.gif

Ora, Kinky hodita v ta konec kam drugam po špežo? Pomoznosti ne v "globalne" stacune tipa Spar ali Eurospin.

Ma Trst mi je od rok in prevelik, se pa strinjam, da je stara Gorica precej prazna. : (

Hvala za info!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#19665 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 November 2010 - 05:50 PM

Famila bi ti znala biti všeč, je zraven Lidla, ko greš čez mejo v Rožni, in se pelješ proti Vrtojbi, je na desni strani. Ni ravno majhno, ampak meni je kul, zdaj seveda ne nakupujem več tam. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#19666 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 04 November 2010 - 05:54 PM

QUOTE(Olivija @ 4. 11. 2010 - 15:29) View Post

Yes! Ti tudi?

men se zdi da sem te vidla hmm.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#19667 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30075 posts

Posted 04 November 2010 - 06:09 PM

QUOTE(Kinky @ 4. 11. 2010 - 17:50) View Post

Famila bi ti znala biti všeč, je zraven Lidla, ko greš čez mejo v Rožni, in se pelješ proti Vrtojbi, je na desni strani. Ni ravno majhno, ampak meni je kul, zdaj seveda ne nakupujem več tam. smile.gif

Oo, hvala ti mnogo! w00t2.gif
  • 0

#19668 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts

Posted 04 November 2010 - 06:27 PM

QUOTE(Frčica @ 4. 11. 2010 - 17:54) View Post

men se zdi da sem te vidla hmm.gif

Meni tudi, si bla z eno starejšo gospo?

laugh.gif

Jaz imam spomin za obraze kot morska ribica. cry.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#19669 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 04 November 2010 - 07:16 PM

starejšo gospo? laugh.gif mojo mami ja biggrin.gif
  • 0

#19670 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 November 2010 - 08:33 PM

QUOTE(_Planet_ @ 4. 11. 2010 - 18:09) View Post

Oo, hvala ti mnogo! w00t2.gif

Tukaj je njihova stran: http://www.famila.it/

Meni je kul no, na nivoju. wink.gif Našla boš, na drugi strani ceste je Pitarello. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#19671 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts

Posted 05 November 2010 - 12:10 AM

QUOTE(Frčica @ 4. 11. 2010 - 19:16) View Post

starejšo gospo? laugh.gif mojo mami ja biggrin.gif

oops.gif

sem bila 95% ziher, da si ti, sam sem se celo popoldne tak čudno počutila, da sem pol od zgornjega štuka spodaj na hitro preletela zadeve pa šibala nazaj proti stanovanju, me ni nič kaj posebej ganilo, razen igralnica ob drevesu, veri kul.
  • 0

#19672 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30075 posts

Posted 05 November 2010 - 02:42 AM

QUOTE(Kinky @ 4. 11. 2010 - 20:33) View Post

Tukaj je njihova stran: http://www.famila.it/
Meni je kul no, na nivoju. wink.gif Našla boš, na drugi strani ceste je Pitarello. wink.gif

U super, 10x again! love.gif Pomoje bom nasla ja, sej cca se mi sanja, kje je, ceprav v tisti konec ne zahajam, ponavadi hodim malo naprej v eno moto trgovino, to je pa tudi vse. Skrajni cas, da razsirim obzorje! ;)
  • 0

#19673 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30075 posts

Posted 05 November 2010 - 10:11 PM

^^

Urejeno. happy.gif Love it!

Edino za Fonzije sem pozabila pogledati, pa drugic. : )
  • 0

#19674 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 06 November 2010 - 09:16 AM

fonzije... a to so tisti krompircki iz sira taki podolgovati po katerih je moj hrček dobil ime? w00t2.gif w00t2.gif woot.gif
  • 0

#19675 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 November 2010 - 10:53 AM

Tako je. smile.gif
  • 0

#19676 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 06 November 2010 - 07:47 PM

aaa, sto let jih že nisem jedla, brings back memories oops.gif ko smo s starimi hodili v trst v shopping in sem to glodala na poti nazaj. tongue.gif
  • 0

#19677 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 06 November 2010 - 09:09 PM

A reče pri 1:06 ''Ja nevem'' huh.gif laugh.gif ?
  • 0

#19678 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 November 2010 - 09:42 AM

JA biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#19679 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 November 2010 - 10:17 AM

thumbup.gif
  • 0

#19680 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26482 posts

Posted 07 November 2010 - 03:15 PM

za dolpoteg torrentov - kateri program od slednjih priporočate (da čimmanj obremeni računalnik):

- uTorrent
- BitComet
- SmartFTP
- kaj čisto xy?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users