Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#19621 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28091 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 October 2010 - 12:52 PM

Hahah! To bo to! sleep.gif laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#19622 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 31 October 2010 - 02:39 PM

^A potem noben od njiju ni dobil? Mislim, bi bile čisto rešene suspenza če bi vedele kako je minimalno povprečje.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#19623 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28091 posts

Posted 31 October 2010 - 03:01 PM

A od teh mojih? Vsi, ki so dobil odločbo, so tudi dobili štipendijo. Ena znanaka me je napadla z vprašanjem, koliko sem dobila, pa sem bila like whaa, sej sploh ni še nič prišlo huh.gif , potem pa mi ni hotela povedat koliko ima ona, kot da gre za državno skrivnost, brat pa ne vem koliko ima. Aja, al ti misliš povprečje ocen?! laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#19624 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 31 October 2010 - 03:18 PM

Ja, ocene. Mislim, saj lahko tudi na podlagi drugega dobijo štipendijo - izjemni dosežki, top5%, but still. Povprečje ocen me zanima, ja. Kaka je pa višina štipendije si pa lahko sam okvirno izračunaš.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#19625 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28091 posts

Posted 31 October 2010 - 03:22 PM

Za ocene pa nimam pojma, sori.
  • 0
Pablo Picasso

#19626 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 November 2010 - 07:58 PM

Koliko časa si lahko v limitu?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#19627 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18509 posts

Posted 02 November 2010 - 08:02 PM

A to je kaj omejeno al kaj? Jz sm že...sploh ne vem, kdaj nisem bila haha.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#19628 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 November 2010 - 08:49 PM

Aja ok. Sam to max. limit? -200?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#19629 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19004 posts

Posted 02 November 2010 - 09:13 PM

Mislim, da si lahko neomejeno, samo ti nekaj malega trgajo dol (meni so prejšnji mesec npr 25c, bom preživela laugh.gif ) Aja, pa -200 mislim jaz, ja. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#19630 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 November 2010 - 09:58 PM

Odvisno od limita, jaz imam do 300. Lahko si v limitu kolikor pač želiš. Ni časnovno omejeno, plačuješ pa za vsak mesec potem še negativne obresti, se ti zraven prišteva.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#19631 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26409 posts

Posted 02 November 2010 - 09:59 PM

v minusu si lahko nonstop, samo se ti ne splača, ker so negativne obresti veliko večje, kot pozitivne. smile.gif
  • 0

#19632 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4844 posts

Posted 02 November 2010 - 10:12 PM

A ni tak, da moreš limit letno obnavljat? Vsaj pri meni je tako bilo, da me je banka po enem letu povzvala naj obnovim limit.
  • 0

#19633 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 November 2010 - 10:14 PM

huh.gif

Mene še nikoli, mogoče je odvisno od banke, jaz sem na NLB.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#19634 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33967 posts

Posted 03 November 2010 - 06:01 AM

Jst imam pri SKB 200 € limita (navadni račun), pa se mi mislim da vsako leto avtomatsko podaljšuje.
Ko so bili še izpiski, je vse pisalo spodaj - kakšen limit in do kdaj ga imam, zdej tega ni več, ampak imam SKB net, kjer je tud vse to dostopno, pa še podaljšujem oz. povečujem si ga lahko kar preko spletne zahteve. Bi si ga pa zdej reees lahk pokrila, ampak se še nisem spravila na to. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 03 November 2010 - 08:21 AM

QUOTE(Princeska @ 2. 11. 2010 - 20:49) View Post

Aja ok. Sam to max. limit? -200?

Men so prejsnji mesec na NLB sami povecali na -300. Prasci! NLB racuna ne uporabljam in sem skoz v minusu, kolikor gre, in so mi zdaj povecali, se pravi da bom v kratkem itak sla se teh dodatnih 100 dol in bom mela seveda vecje negativne obresti. sad.gif Morm prit do banke, da si cist ukinem ta limit. Jeba je, ce si v LJ, pa mas banko doma, ko cez teden ne prides do nje.

• 0

#19636 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26409 posts

Posted 03 November 2010 - 08:28 AM

za navadni račun na NLB je limit -300€ (jaz sem to urejala tam nekje julija in so mi ga pač povečali iz -200 (študentski) na -300).

A limit lahko samo na matični banki urejaš? To je res sranje.... Kaj pa če se preseliš na drug konec države pa še vedno uporabljaš isto banko?!?!

Jst si ga bom šla tud zrihtat na -50€....nema! biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 03 November 2010 - 08:37 AM

Ancka, jaz moram VSE urejat na maticni banki. Saj spada pod NLB, ampak je to se vseeno Koroska banka. Do lani sem mogla celo placat 1% vsote, ki sem jo dvignila recimo na banki v LJ. Kar pomeni - 400€ lahk itak dvignem na bankomatu, ce sem mogla vec, je pa to kr, za 500€ placas 5€ banki. Lani so pol na sreco poenotli, tako da tega ni vec.
  • 0

#19638 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26409 posts

Posted 03 November 2010 - 08:38 AM

sucks down.gif
  • 0

• Guests

Posted 03 November 2010 - 08:50 AM

Ok, rabim pomoc. Spekla bi rada apple tart, pa nimam tehtnice. Rabim 500gr moke, ki bi jo rada zmerla s cup. Problem je, ker je cup prostorninska in ne teznostna mera in mi konverterji dajo povsem razlicne cifre. Ces, da je 500gr moke 2,5 cups, 4 cups in pa 5 cups. Kako naj zdaj vem? Cism po obcutku, kolikor pecem, se nagibam k 4, samo mi je skoda tolk moke zajebat, ce pol ne bo vredu testo.

A ma slucajno katera doma cups& spoons IN tehtnico? Bi se ji dalo namerit pol kile moke in zmerit, kolk je to v cups? biggrin.gif Najbrz ne... biggrin.gif
  • 0

#19640 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26409 posts

Posted 03 November 2010 - 08:52 AM

http://blogofzoso.co...-brez-tehrnice/

Glad to help smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic