Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#19601 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 29 October 2010 - 08:35 AM

Zanima me kako dolgo rabi da zgine mala modrica? In kaj lahko nardim da bo prej zginla?
  • 0
Memento mori.

#19602 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 October 2010 - 09:01 AM

S krožnimi gibi jo masiraj v smeri urinega kazalca.

Saj ne. biggrin.gif Ja, nič nebreš.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#19603 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 October 2010 - 09:02 AM

Puder čez. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 29 October 2010 - 11:08 AM

QUOTE(sade @ 29. 10. 2010 - 8:01) View Post

S krožnimi gibi jo masiraj v smeri urinega kazalca.
Saj ne. biggrin.gif Ja, nič nebreš.

V bistvu mors v nasprotni smeri. wink.gif

Mene pa zanima, kje se da v LJ kupit kamen za pect pico? Naredla sm testo, ga dala v hladilnik, zdaj pa grem v center in bi rada to nekje dobila. Kak Miler??
  • 0

#19605 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 29 October 2010 - 11:45 AM

Kamen? im interested biggrin.gif
kako to zgleda?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 29 October 2010 - 11:53 AM

IPB Image

IPB Image

Eni so tut kvadratni. Stvar je v tem, da ga ful zagrejes v pecici, pol pa das napravljeno pico gor in peces samo se malo (5-8min na 250, alpa v mojem primeru, ko pecica crkne, ce dam na 250, kake 10 min na 200), in je pol podono peceno kot v krusni peci, ful boljsi crust itd.
  • 0

#19607 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 29 October 2010 - 12:07 PM

omfg, a must have!
a to že maš ti? če izveš kje se da to v lj kupit prosim povej pa ceno tudi.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 29 October 2010 - 12:23 PM

Nimam se. smile.gif Samo dans sm se potrudla in naredla cist tapravo testo za pico, ki ga mors ful pustit pocivat, lahko tut do 3 dni, in zdaj bi rada mela se tole, ker pac - spect si doma pico, kakrsno dobis v piceriji, bi blo se kr fajn. smile.gif

Cene so pa ful razlicne, kolkr sm gledla. Obstajala je neka trgovina Terra v BTC, kjer so bli med 4 in 8€, medtem ko ma Gorenje set se z leseno lopatko in rezalnikom za 86€. blink.gif

Ce najdem, porocam! smile.gif
  • 0

#19609 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18974 posts

Posted 29 October 2010 - 12:37 PM

Prikimavam: nujno poročaJ, ko jo boš dobila. Kakšna je, kje in za koliko denarja. Zna bit uporabna še za kaj drugega. hmm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#19610 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 October 2010 - 01:00 PM

QUOTE(izabela @ 29. 10. 2010 - 12:08) View Post

V bistvu mors v nasprotni smeri. wink.gif

Mene pa zanima, kje se da v LJ kupit kamen za pect pico? Naredla sm testo, ga dala v hladilnik, zdaj pa grem v center in bi rada to nekje dobila. Kak Miler??

Kaj res? Jaz sem kar nekaj na pamet govorila...
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

• Guests

Posted 29 October 2010 - 01:14 PM

Pac kao, vse kar masiras, mors v nasprotni smeri urnega kazalca - to ne vem zakaj, mors pa hkrati tut v smeri srca, to pa vem zakaj biggrin.gif, da kri potiskas proti srcu, da se masirano mesto bolje in hitreje prekrvavi in je posledicno hitreje bolje, ce bi stran od srca ti lahko pa potem stvar zatece, ker se lahko kri nabira naprej od tistega mesta in ne more naprej. Za modrice pa ne vem, kako in kaj. smile.gif
  • 0

#19612 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26409 posts

Posted 29 October 2010 - 06:03 PM

če karkoli na trebuhu delaš, moraš v smeri urinega kazalca. V to smer je tud črevo usmerjeno in s tem še mal pomagaš prebavi. V nasprotno smer ni glih priporočljivo....
  • 0

• Guests

Posted 29 October 2010 - 06:24 PM

Ok, posebej za trebuh pa ne vem. Poslusaj Ancko. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 29 October 2010 - 06:53 PM

Aja, pa v Müllerju nimajo pica kamna. sad.gif
  • 0

#19615 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 29 October 2010 - 09:53 PM

QUOTE(izabela @ 29. 10. 2010 - 13:23) View Post

Nimam se. smile.gif Samo dans sm se potrudla in naredla cist tapravo testo za pico, ki ga mors ful pustit pocivat, lahko tut do 3 dni, in zdaj bi rada mela se tole, ker pac - spect si doma pico, kakrsno dobis v piceriji, bi blo se kr fajn. smile.gif

Cene so pa ful razlicne, kolkr sm gledla. Obstajala je neka trgovina Terra v BTC, kjer so bli med 4 in 8€, medtem ko ma Gorenje set se z leseno lopatko in rezalnikom za 86€. blink.gif

Ce najdem, porocam! smile.gif

a pol bi blo dobr tudi v razgreti keramični ponnvi pečt? hmm.gif te namreč imamo
drgač pa, bi se ti dalo ta recept napisat za pico? pa kako se je obnesel?
  • 0

• Guests

Posted 30 October 2010 - 07:09 PM

http://www.101cookbo...ves/001199.html

Testo je blo dobro FUL, samo ni mi pa vredu kipnilo, ne vem a je bil kriv kvas, ker sem mela ze nekaj casa odprtega, al kaj. Drugac pa fajn.
  • 0

#19617 Simy

Simy

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 307 posts
  • Interests:rada berem, sem na računalniku.........

Posted 31 October 2010 - 11:50 AM

mene pa zanima če mogoče kdo ve kdaj približno odgovarjajo na vlogo za zoisovo štipendijo. ker zaenkrat še nisem dobila odgovora..
  • 0
Ljubezen ni tujec, ki pride in gre,
ni steklenica, ki se razbije,
je čustvo, ki se ga ne da pozabiti in ne ubiti.
A mogoče pride in mine,
a pusti nepozabne spomine.

#19618 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26483 posts

Posted 31 October 2010 - 12:12 PM

ne vem, ampak jaz tudi še nisem nič dobila :/
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#19619 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28091 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 October 2010 - 12:31 PM

Thanks God, da nisem edina! ohmy.gif Moj brat jo je dobil že pred tednom, ena kolegica celo 15 dni nazaj, jaz pa čakam, čakam, čakam in niiiič.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#19620 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26483 posts

Posted 31 October 2010 - 12:38 PM

maybe they're saving the best for last? laugh.gif wink wink nudge nudge
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users