Jaz bom tudi obvezno spremljala, še prej bo potrebno najdit TV v hiši, kjer ne bo moških v bližini Mi je pa čudno, da recimo radio 1 že pred eurosongom pogosto vrti pesem od Cascade in mi je že rahlo tečna.

Eurovision Song Contest
Posted 14 May 2013 - 04:18 PM
Posted 14 May 2013 - 08:27 PM
No ja, Hannah je fušala + kamera je preveč preskakovala in koreografija IMO ni prišla do izraza. Mislim, da letos spet ne bo finala, razen če se je pesem poslušalcem res vsedla v uho. Če ne drugega je dobro zgledala. Outfit mi je bil všeč.
Danska mi je všeč.
Posted 14 May 2013 - 08:29 PM
Prvi dve danes sta me presenetili glede kvalitete petja/intonacije. Druga se me je manj "dotaknila", ker nisem popolnoma nič besedila razumela.
Naša je bla precej solidna videt, all in all. Čeprav se je fuuul preveč drla pri dolgih/visokih tonih, pa fušala je nekaj, ampak okej, sem mislila, da bo dosti hujše. Sem kar zadovoljna .
Pa k so tok komplicirali, da si ne mormo kot država nič privoščit. Tudi drugi predstavniki nimajo ful nekaj več plesalcev, pa ne vem česa še. Predstavitveni video je bil edino dost slab, ker bi lahko ful več lepot naše države prikazali.
Posted 14 May 2013 - 08:29 PM
Se strinjam.
Danski vokal mi ni bil vsec, show je bil pa dober.
Ful so mi vsec svetlobni in drugi vizualni efekti.
Posted 14 May 2013 - 08:30 PM
Jaz nisem nič vedela kakšen bo nastop pa mi je bilo še kar všeč. Nič pretirano kmečko
Mi je bila pa izvedba Euphorie na začetku ful všeč pa s temi filmčki so se tudi potrudili. Nisem nič posebnega pričakovala in sem kar navdušena
Hrvaški gre zagotovo 12 naših točk. Slovenci OBOŽUJEJO klape
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 May 2013 - 08:32 PM
Jaz sem letos zaenkrat ful zadovolja z vsemi komadi. Pa mi je ok, k so skor same balade, da je naša vsaj v tem bolj izstopala. Se mi zdi, da je bila publiki kar všeč.
Posted 14 May 2013 - 08:41 PM
Našo sem poslušala na poti domov, v avtu, na VALU 202. Fušala je, ja.
Anouk mi je pa zelo všeč.
Haha, Montenegro, FAIL!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 May 2013 - 08:44 PM
Montenegro Prvi veliki kiks vecera.
Posted 14 May 2013 - 08:45 PM
Meni je bilo do zdaj vse grozno razen Anouk (malo Lana del Rey filinga ima komad v kombinaciji z barvo vokala).
Naša pa res ni bila za nikamor.
Posted 14 May 2013 - 08:48 PM
Danska gre naprej, tudi odziv v dvorani je bil dober (ponavljam: sem poslušala na radiu in nisem videla cirkusa).
Za Hrvaško ne bi rekla, no, da grejo naprej. Je pa res, da jih imajo/imamo Slovenci radi, itak, slišiš en tak komad, se že nostalgično spominjaš let preživelih na Jadranu, prikolica, roštiljanje, pecanje riba.
So pa SUPER zveneli, to pa moram priznati, kakšno neverjetni glasovi.
Lithuania - NE! Slabša verzija Dime Bilana. (z boljšim znanjem angleščine)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 14 May 2013 - 08:49 PM
Anouk je res lepo pela...
6 jih mora iti ven: Zaenkrat računam na Hrvaško, Črno goro, teli Litva mi tud niso okej ... še trije, pa pridemo dalje
Posted 14 May 2013 - 08:49 PM
Škoda, da je naša fušala. Ampak če sem iskrena sem pričakovala da bo bolj. Res ne vem zakaj so vsi tako govorili kako izvrstna vokalistka je.
Anouk pa je bila tudi meni ful všeč in se strinjam, da je tudi mene malce pesem asociirala na Lano Del Rey.
Posted 14 May 2013 - 08:50 PM
Do zdaj je Anouk daleč pred vsemi po kvaliteti. Ampak ne pozabimo, da zastopa NL, ne pa Rusije, ali kaj podobnega. Upam, da ji uspe, no, MORA JI!
Lepa je bila, cela!!!
Posted 14 May 2013 - 08:51 PM
Belorusija med izpadlimi, jej!!!
Posted 14 May 2013 - 08:53 PM
Ne biti tako zelo prepričana.
Zame je sicer to tipično evrovizijsko kozlanje, ki ga vrtijo v KMŠju. Nič od komada, kvazi seksi baba, minič do pizdič.
Posted 14 May 2013 - 08:56 PM
Saj vem, da bo drugače, ampak bi mi bilo glede na druge komade možno, da bi prišla na rep desetke.
Moldavija mi je zeh.
Posted 14 May 2013 - 08:58 PM
Ne biti tako zelo prepričana.
Zame je sicer to tipično evrovizijsko kozlanje, ki ga vrtijo v KMŠju. Nič od komada, kvazi seksi baba, minič do pizdič.
Jaz sem zdej vključila prenos in sem bila prepričana, da je Grkinja, oni vedno tako pošljejo.
Pablo Picasso
Posted 14 May 2013 - 09:02 PM
Neytiri, 9 pesmi gre naprej z glasovi gledalcev, 10 pa je tisti, ki je dobil največ glasov žirije.
Anouk je IMO naprej, ker je bila res dobra.
Beloruska barbika ima možnosti, da gre naprej. #Miničdopizdič
Irska je uboga. Auč, kak se mu je glas zatresel. Kje so časi Johnnya Logana?
Posted 14 May 2013 - 09:02 PM
Kako sranje, Irska. Dejansko pogrešam tista 2 trola, sta bila vsaj zabavna. In ne zaupam tipom, ki imajo bolj urejene obrvi kot jaz.
Posted 14 May 2013 - 09:05 PM
Jaz sem zdej vključila prenos in sem bila prepričana, da je Grkinja, oni vedno tako pošljejo.
Ja! Vedno se najde kdo na Evroviziji, ki izrazito ne ve katerega leta smo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users