Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1941 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 08 October 2008 - 09:11 AM

meni je pa solarij bolj nočna mora kot sprostitev. ne zdržim biti v zaprtem prostoru, dobim kar klavstrofobični napad in imam občutek, da ne morem dihat. tako, da je bil pokrov solarija na stežaj odprt laugh.gif sem 1x probala in tudi zadnjič (razen če ne bo kakšna sila!) se tudi strinjam z mično. ampak vsakemu svoje smile.gif

• 0

#1942 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 October 2008 - 02:20 PM

QUOTE(Šuša @ 7. 10. 2008 - 16:58) View Post

joj! mam en problem sad.gif zjutri ko se rihtam si najprej nanesem podlago za puder. potem korektor na znamenje k ga mam, in mi ga prekrije. pol dam gor še najsvetlejši puder superstay silky od maybelline, ker mam zlo svetlo kožo pol pa še puder v prahu d nism usa bleščeča. fora je, da zju3 čist normalno zgledam, proti popoldnevu se mi pa puder kr nekam zabriše in sm flekasta (bla sm pr kozmetičarki in je rekla da mogoče uporablam različne kontraste pudra v prahu in tekočga. ampak ne. oba sta skor iste barve. ka nej nardim?

Dve možni razlagi sta:
1. da je en puder bolj obstojen od drugega - rešitev - maži se samo z enim
2. da se zjutraj, ko še napol spiš, ne namažeš enakomerno. To se meni stalno dogaja.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1943 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 October 2008 - 02:22 PM

Nosi s sabo en puder, da se lahko na hitro popraviš.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1944 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 08 October 2008 - 06:04 PM

Js mam ta ful probleme z iskanjem dovolj svetlega odtenka. Trenutno mam Revlonovega CwSF odtenek 110 Ivory, ki pa ga nikjer več ne najdem sad.gif . Čeprav bi raje enega manj prekrivnega, nekje rahlo do srednje prekriven, matirat ne rabi, pa da ma pumpico (pri Revlonovemu me je odsotnost pumpice tako motila, da sem ga prelila v prazno flaško od L'Occitanovega sivkinega fluida). V našem Müllerju v NM (ki ma by the way zelo malo izbiro), sem kot primeren odtenek našla le DiorSkin Forever 010, ampak so naši testerji tako slabi da je voda na vrhu blink.gif in pa Lancomovega Color Ideal 004 Ivore, ta se mi zdi mogoče celo malo preveč prekriven. Kokr mi je uspelo na netu najdt dost svetel odtenek od Givenchya Subli' Mine Fluid Foundation SPF 20 101 Exact Dragee samo kar ne vem če se ga dobi v Sloveniji. A ve mogoče katera? Ali pa za kateri koli dober rahlo do srednje prekriven in dosti svetel puder?
Pa še za eno uslugo bi prosila. Js bi rada malo bolj testirala Diorjev Forever puder (ali kakšen drug dost svetel puder), pa so pri nas zanič testerji, pa bi prosila če bi se kateri dalo zame it kakšen tester sfehtat od najsvetlejšega odtenka, js namreč še dolgo ne bom mogla v LJ pridt. Ji dam kakšen evro ali pa dva za trud. smile.gif
  • 0

#1945 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 October 2008 - 06:32 PM

Goddes to kar ti opisuješ mi pade na pamet samo Cadeavera(je takšna krem/puder...nekaj vmes) odtenek Vanilla.Imam tudi jaz precej svetlo polt in pri meni pridejo v poštev samo porcelanasto svetli pudri..trenutno imam Lancomovega Maquimat odtenek Porcelain pa mi ga počasi zmanjkuje pa si imam namen kupiti Lancomovega Color Ideal odtenek Ivoire ali Lin..malo me skrbi podton.. hmm.gif
  • 0

#1946 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 09 October 2008 - 02:05 PM

november to Cadea obarvano kremo mam, pa se mi zdi premalo prekrivna. Moram mal pogledat po Mullerju, pa po Limoniju in Douglasu ko bom kaj v LJ (kar se zgleda še dolgo ne bo zgodilo). Kje znajo kaj dobr svetovat glede pudra? V našem milerju so čist leve.
  • 0

#1947 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 October 2008 - 02:10 PM

Jaz bom pa znorela, ker se po parih urah začnem svetit k bunka za na jelko. mad.gif Uporabljam Garnier Essentials TF kremo za podlago, MAC Studio Fix Fluid (kao mat finiš), čez dam pa še Max Factor transparentni puder. Ne bi pa rada v šoli si popravljala make up v tistih umazanih wc-jih, pa tud grdo mi je, če si daš že na namazan fris novo plast pudra. hmm.gif Sem mela neke Essence matirne robčke, ampak sploh ne delujejo, k en peki papir. Tistih k so pa res matiral pa sploh ni več. rolleyes.gif
Kaj mi je storiti? Matirne kreme za obraz so mi sicer fajn, ampak se hitro posušijo, potem se pa puder ne razmaže lepo. huh.gif
  • 0

#1948 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 09 October 2008 - 02:36 PM

Sem mela isti problem kot ti, zdaj pa uporabjam Clinique Pore Minimizer pa Givenchy matissime puder v kamnu in mi matira u nulo pa zdrži do večera ko si dam mejkap dol.
  • 0

#1949 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 October 2008 - 02:43 PM

Ja, sem že pomislila, da bi si mogoče namest transparentnega nabavila enga v kamnu, samo mam pa spet probleme pri odtenkih, ker mi skor noben ne paše.
  • 0

#1950 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 09 October 2008 - 03:17 PM

Jaz imam tudi konstantno probleme s svetenjem... zdej bom probala z Inika matirnim praškom, pa poročam smile.gif
Goddess, Lancome je znan po zelo svetlih pudrih? Si že probala Teind Idole Ultra?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1951 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 October 2008 - 03:38 PM

J sem imela za matiranje med poletjem en Sweetscents puder pa zelo dobre sestavine imajo, ne mašijo por, dajo naraven videz pa fajne ultrasvetle otenke imajo biggrin.gif
  • 0

#1952 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 October 2008 - 03:52 PM

Joj, vsi jih ful hvalijo, pa še nisem prišla do njih. Pol bi mogla še un kabuki čopič pa vse. huh.gif Bom pisala Čarodejki za kakšen tester.
  • 0

#1953 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 09 October 2008 - 05:45 PM

QUOTE(Matilda @ 9. 10. 2008 - 16:17) View Post

Goddess, Lancome je znan po zelo svetlih pudrih? Si že probala Teind Idole Ultra?

Od Teint Ultra Idole najsvetlejši odtenek (mslim da je Beige Albatre) mi je pretemen in preoranžen. Čeprav mi je po konsistenci super. Od Lancomovih je edino pri Color Ideal pravi odtenek 004 Ivorie, sam v našem milerju so tako slabi testerji, da ne vem kaj naj si mislim o njem. Moram it v LJ da bom vse to normalno sprobala.

Js mam tud en mineralni puder, sicer od Revlona, pa mi ni čist nič matiral. Ga mam samo parkat rabljenega v predalu, če ga katera želi, ji ga lahko prodam.
  • 0

#1954 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 October 2008 - 06:52 PM

Men je pa prerumen. down.gif
  • 0

#1955 KittyKat

KittyKat

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 225 posts

Posted 15 October 2008 - 04:01 PM

Js mam tut grozne probleme s svetenjem, kar je posledica moje nenormalno mastne kože. Uporabljam Revlonov CS puder za mastno kožo, spodi dam od MACA Matte kremo (primer, ki matira), čez puder dam pa še AD Finishing puder. Ampak na žalost ta kombinacija ne deluje. Danes sem probala brez AD pudra čez in je še slabše, mi je MU držal komaj 3 ure. Poleti sem namesto tega AD pudra uporabljala od Sweetscents mineral veil in je blo veliko bolje, recimo da je MU držal 8 ur. Samo ga na žalost ni več za dobit sad.gif V glavnem čist sm že obupana, sploh nimam pojma kaj nej dam na faco, da bo zgledal naravno pa držal vsaj pol dneva. Ima morda katera kakšen predlog? sm razmišljala, da bi si kupila od Clinique-a nov puder, nej bi bil prou za mastno kožo. Ga je katera že sprobala? Kakršnih koli nasvetov bom zelooooo vesela smile.gif
  • 0
Ni ti potrebno biti popoln, da bi bil popoln zame.

#1956 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 15 October 2008 - 05:21 PM

Se bom kar citirala biggrin.gif .

QUOTE(Goddess @ 9. 10. 2008 - 15:36) View Post

Sem mela isti problem kot ti, zdaj pa uporabjam Clinique Pore Minimizer pa Givenchy Matissime puder v kamnu in mi matira u nulo pa zdrži do večera ko si dam mejkap dol.

Oboje je fantastično. Za Pore Minimizer sem že spisala oceno, kar se Mattisima tiče pa hands down worship.gif za ta puder.
Kupila sem ga čisto impulzivo, tale ''mat'' v matissime me je pritegnil smile.gif . Super in dolgotrajno matira, pred njim sem mela enga od She in ni omembe vreden.

Kar se pa mojega iskanja pudra tiče. Danes sem še enkrat sprobala Diorjev Forever in sicer na naravni svetlobi in mi je way preoranžen. Ostane mi le Color Ideal. Ah kako je fino bit svetel. A mogoče katera ve kakšna je kaj situacija z odtenki pri Avonovih pudrih?
  • 0

#1957 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 15 October 2008 - 06:55 PM

Jaz imam tudi Givenchy Matissime puder, in sicer v odtenku 11 ki se ga ne dobi pri nas (najsvetlejši).
Se pa strinjam, da je definitivno vreden nakupa! thumbup.gif
  • 0

#1958 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 October 2008 - 07:00 PM

Kolko pa stane ta Givenchyjev puder? Jst sm gledala od Clinique enega, ki naj bi tud dobr matiral, samo se ne spomnim imena... hmm.gif A ma katera izkušnje z njihovimi pudri v kamnu?
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1959 KittyKat

KittyKat

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 225 posts

Posted 15 October 2008 - 08:40 PM

Goddess, mična hvala za nasvete. Očitno bom morala it prečekirat tale Matissime biggrin.gif
  • 0
Ni ti potrebno biti popoln, da bi bil popoln zame.

#1960 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 15 October 2008 - 10:02 PM

QUOTE(eve @ 15. 10. 2008 - 20:00) View Post

Kolko pa stane ta Givenchyjev puder? Jst sm gledala od Clinique enega, ki naj bi tud dobr matiral, samo se ne spomnim imena... hmm.gif A ma katera izkušnje z njihovimi pudri v kamnu?

Na jagodi ga imajo tudi se mi zdi. Tam prečekiraj za ceno smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users