Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1941 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 April 2008 - 08:19 PM

Men sta oba mimo - Tjaša in Dejan. down.gif

Čeprav če se postavim v Tjašino vlogo, bi verjetno sama naredila isto.
Ona je verjetno ves čas bila na preži, če jo bo Dejan udaril (ker je take gibe z roko delal). In potem, ko se jo je dotaknil, je udarila nazaj. Jaz bi isto.

Dejan sploh ni nehal, se ga ni dalo ustavit, no matter what.
Še pol se je v Sebastjana zaganjal ko zmešan.

In "pička ti materina" za moje pojme ne predstavlja žalitve mame... on je pač v svoji pijanost pomislil na mamico, pa se je pretirano razburil, ker jo je pogrešal. tongue.gif

Ima pa Tjaša iste fraze kot njena tečna sestra. Verjetno se ravno zato ne prenašata, ker sta si tako podobni.

V glavnem... men je fajn, da je Dejan šel... mi je bil ful anti. Zdaj mi je še bolj.

Joj... kok je bil lanski BB boljši od tega letos. Prav z veseljem sem ga gledala.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1942 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 April 2008 - 08:19 PM

Mene je najbolj razkurilo, ker se je šel ritolizec Sandi neki zmišljevat, da je Dejan Tjašo ornk premlatu, da jo je tolku po glavi pa take....mislim halo! Zraven je sedel pa gre pol take vn metat.
Valda, da so potem vsi si ne vem kaj mislili na podlagi tega, ker vidli itak niso....ful sta mi šla tud na jetra eltayb pa marčelo, ker sta za moje pojme prou uživala v tem delu, da gre Dejan vn....ful so naredl cel halo iz tega čist preveč, Tjaša je sama tok težila zato js, če bi bla Dejan je nebi pobožala, ampak res usekala. Otročja je do konca in tisti njen blabla - je čist prou povedu, da ma iq res na nuli. Upam da gre vn ta tedn!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1943 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 21 April 2008 - 08:20 PM

Jao, ja Sandi je še z rokami pokazal (mahal je po zraku) kako jo je Dejan (kao) natepel.
  • 0

#1944 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 April 2008 - 08:21 PM

QUOTE(Emily @ 21. 4. 2008 - 21:19) View Post

Mene je najbolj razkurilo, ker se je šel ritolizec Sandi neki zmišljevat, da je Dejan Tjašo ornk premlatu, da jo je tolku po glavi pa take....mislim halo! Zraven je sedel pa gre pol take vn metat.

Hja, ko je človek pijan, imam popačeno predstavo o tem, kar se dogaja... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#1945 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15773 posts

Posted 21 April 2008 - 08:23 PM

Tipkam diplomo in sem samo poslušala odlomek, pa lahko povem, da se ne bi postavila na nobeno stran, sta pa oba izpadla umazana primitivca.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1946 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 April 2008 - 08:24 PM

QUOTE(saska @ 21. 4. 2008 - 21:18) View Post

men neki nii jasno...kk on ni vedu da se je prijavla, če je rekla kk si pa po lahka hodla na kastinge. a se nista tam nikol srečala al ka? ne vem to men mal smrdi po naštimalki use skupi....

Dejan je v klepetalnici na 24 ur tud reku, da sta zihr vedla oba prej. Namreč eltayb je vzkliku to je moja punca še preden jo je sploh vidu dobr. rolleyes.gif A dej no...itak, da sta vedla.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1947 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 April 2008 - 08:54 PM

ma to je vse naštiman že vnaprej.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1948 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 April 2008 - 09:00 PM

OMG Tjaša bi še meni dvignila pritisk, pa mi ga drugače težko kdorkoli. huh.gif

Lahko je srečna da ni koga drugega razpizdila, ker če bi bil kdo drugi pijan, bi ji tak šus na gobec pritisnil, da bi bilo res grozno. Če mene vprašate se je Dejan še dobro zadržal. wink.gif

Pa ne podpiram nasilja, se razume.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1949 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 21 April 2008 - 11:14 PM

ta oddaja sam mladino pokvari, (v glavnem tiste ki so mlajši od petnajst let)
  • 0

#1950 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 21 April 2008 - 11:23 PM

ja, men se današnja oddaja res ni zdela primerna za tako zgodnjo uro. Nečakinja je šla spat malo pred tem ko so se začele kletvice(pustmo ob strani zakaj jo moja mami sploh pusti to gledat..... rolleyes.gif )
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1951 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 April 2008 - 10:45 AM

Ma prvo kot prvo so iz tega naredili itak nek big deal, totalno so vse napihnili, še v poročilih so govorili da se je zgodila kao neka ultra drama itd itd. Meni se to ni zdelo nič takega. Samo pijani so bili in zato se je zgodilo kar se je.
Pa je zgleda res da vino pokaže pravi obraz, ali kako se že reče, jaz morem rečt da me je Eltyb malo razočaral, no tako bom rekla, jaz ne gledam redno da bi lahko tako sodila, ampak tisto kar sem gledala se mi je zdel eden boljših, fant na mestu. Zdaj pa nisem več tolko prepričana. Sploh mi ni jasno na podlagi česa je on Dejanu reku da spakira kufre in gre huh.gif. Nasprotno pa je Seba dobil pri meni plus točke, čeprav sem še par dni nazaj tukaj napisala da je bedak.

Fora je v tem da so v hiši skoraj vsi na Tjašini strani ker niso vidli kaj se je zgodilo, ampak verjeli Sandiju da je Dejan mahal po njej. Med gledalci pa kot vidim tudi drugje komentarje pa so večinoma na Dejanovi strani. On je spakiru kufre itak samo zato ker mu BB v spovednici ni hotel pokazat posnetke za katere je prosu, ker se zgleda ni več spomnu kar je delal in se je nakoncu še sam bal da jo je res mlatu. Pomoje.

Če bi bil BB fer bi Tjašo kaznoval, ampak je ne bo. down.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 22 April 2008 - 02:38 PM

Mah jaz bi ga že prej mahnila. Ne bi tako dolgo čakala kot je Tjaša.
  • 0

#1953 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 22 April 2008 - 11:56 PM

Tudi jaz.
  • 0

#1954 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 April 2008 - 11:26 AM

I'm so sorry, ampak ta Sandi je pa tak primitivec in idiot, da ga ni večjega. Ne vem kako je lahko sploh komu všeč... hmm.gif

KLIK
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1955 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 April 2008 - 11:36 AM

QUOTE(Kinky @ 23. 4. 2008 - 12:26) View Post

I'm so sorry, ampak ta Sandi je pa tak primitivec in idiot, da ga ni večjega. Ne vem kako je lahko sploh komu všeč... hmm.gif

KLIK

Ravnokar sem hotela tudi sama ta link nalepit...

Totalni kreten, brezčutni osel... nimam besed. Take bi bilo treba zapret nekam... mad2.gif
Tisto malo "čustev", ki jih pokaže do ženskih sostanovalk, pa tako ali tako izhaja iz njegovega pimpeka.
V glavi nima totalno nič! Gnida jedna. down.gif

• 0

#1956 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 April 2008 - 11:47 AM

Ona ima že obraz taki kot zahrbtna podlasica (še žival žalim s tem!). Enim ljudem se res že od daleč vidi, kake gnide so in on je samo potrdil moje domneve.

Kak sem živčna, ej!!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1957 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 23 April 2008 - 11:47 AM

^^podpis (kr pod vse tri)
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1958 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 23 April 2008 - 11:53 AM

Men je bil že na začetku vidt tak primitiven ermm.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1959 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 April 2008 - 12:04 PM

QUOTE(Frčica @ 23. 4. 2008 - 12:53) View Post

Men je bil že na začetku vidt tak primitiven ermm.gif

Ja... down.gif

IPB Image

• 0

#1960 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 23 April 2008 - 12:10 PM

Ogaben je bruh.gif Tipičen primitivec z nizko stopnjo miselnosti, ki se v pijanem stanju izživlja. Po vsej verjetnosti bo čez nekaj let alkoholik, ki se bo izživljal nad družino.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users