So pa v zadnjih letih dvignili cene za skoraj 100 % pri nekaterih izdelkih (TO). Do konca tedna imajo zastonj poštnino na uradni strani.
Kakšna je bila vaša današnja nega obraza?
Posted 08 September 2025 - 07:47 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 September 2025 - 08:51 PM
Posted 15 September 2025 - 08:55 PM
Posted 15 October 2025 - 08:17 AM
Jaz trenutno
Zjutraj
- Balea Med ultra sensitive čistilni gel
- Hada Labo Vlažilni losjon - Super Hydrator
- ali MIXA Hyalurogel Rich intenzivno vlažilna dnevna krema s hialuronsko kislino 50 ml
ali CeraVe Moisturizers vlažilna krema za obraz in telo za suho do zelo suho kožo;
med vikendom Cosrx Aloe krema za sončenje SPF 50
Zvečer (se imam energijo) - enako, kot zjutraj
- Balea Med ultra sensitive čistilni gel
- Hada Labo Vlažilni losjon - Super Hydrator
- MIXA Hyalurogel Rich intenzivno vlažilna dnevna krema s hialuronsko kislino 50 ml
Zdaj, ko je jesen, moram parkrat na teden spet uvest, da zvečer po kremi namažem še Retiridesa in pa zjutraj dodam Vitamin C
(kako pa sploh naredim zaporedje? - Najprej Hitrator, potem Vitamin C in potem kremo?
Aja, kadar uporabljam Retiridesa, imam potem zjutraj ali Bepanten ali Cicaplast kremo, ker se mi zna koža tako izsušit in "lupit". Zdaj bom Retiridesa poskusila po nanosu kreme (a je tako sploh kaj efekta ali je potem brezveze?)
Če ima katera kakšen predlog ali popravek, na dan z besedo, ker jaz nimam pojma kaj delam. Ko vas berem, poskušam ugotovit kaj bi bilo prav in to je to
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 October 2025 - 08:38 AM
Ob uporabi retinala ali pa glikolne kisline (izmenjaje zvečer) vedno počakam, da se to dvoje vpije nato pa radodarno na vrh nanesem negovalno kremo in je koža zjutraj super.
Posted 15 October 2025 - 08:58 AM
Hvala za nasvet!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 October 2025 - 09:43 AM
Jaz retinoide po navadi dam na očiščeno kožo, potem pa preko serume in kreme. Na tak način je pametno zaščitit okoli oči in ustnice. Mogoče dodaš kak fajni vlažilni serum ali pa pač bolj bogato kremo.
Če daš Retirides preko kreme ga malo razredčiš, bi pa moralo vseeno imet nek učinek.
[Napoleon]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users