Jump to content

Photo

Maturantska obleka

• Please log in to reply
2618 replies to this topic

#1941 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 14 February 2008 - 03:01 PM

QUOTE(Cvetka* @ 13. 2. 2008 - 19:51) View Post

Niti ne. smile.gif

Aha. Zato, ker sem videla eno dečvo, ki je imela podobne šolnce (a veš uni tvoji novi, ki si jih kazala) pa si obraza nisem dobro ogledala pa sem mislila, da si ti.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1942 moonshine

moonshine

sramežljivec

• Člani
  • 85 posts

Posted 14 February 2008 - 10:45 PM

ta je tut men ful ušeč iz prejšnje strani...sam barva mi je tko preveč pravljična - bolj za obhajilo....lepš bi bla po moje s črno čipko pa temnejšo podlago spodaj...

IPB Image

mmm... wub.gif ta tut....

IPB Image
  • 0
če hočeš videti mavrico, se moraš sprijazniti z dežjem

#1943 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 February 2008 - 10:16 AM

skoraj isto (se lepso) ma morgan za nekaj cez 100 €
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1944 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 15 February 2008 - 12:43 PM

IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1945 moonshine

moonshine

sramežljivec

• Člani
  • 85 posts

Posted 15 February 2008 - 07:04 PM

IPB Image IPB Image
IPB ImageIPB Image
  • 0
če hočeš videti mavrico, se moraš sprijazniti z dežjem

#1946 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3375 posts

Posted 15 February 2008 - 09:11 PM

IPB Image

IPB Image

tedve sta mi ful fletkane, čeprav sama osebno bi pa ful rada imela obleko smaragdno zelene barve
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1947 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 15 February 2008 - 10:20 PM

jz sm zadnč gledala mal v dresscode pa majo ene par oblekc ful luštnih pa primernih za maturanca. pa še znižane so ble.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1948 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 16 February 2008 - 12:44 PM

IPB ImageIPB Image
IPB Image
Sorry za prvi obesek. Se mi ni dalo slike rezat. oops.gif

• 0

#1949 ančk

ančk

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 206 posts

Posted 16 February 2008 - 01:40 PM

Zadnje tri so mi lepe, kje se pa to da dobiti??
  • 0
Look at me and I will smile,
kiss me and I will fly,
turn away and I will cry,
say goodbay and I will die.

#1950 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 16 February 2008 - 01:48 PM

Tele zadnje tri so Bottega Veneta, če se ne motim.

IPB ImageIPB Image
  • 0

#1951 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 16 February 2008 - 08:44 PM

1. od zadnjih treh wub.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1952 ančk

ančk

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 206 posts

Posted 17 February 2008 - 10:22 AM

[attachmentid=3972]

Attached Files

• 0
Look at me and I will smile,
kiss me and I will fly,
turn away and I will cry,
say goodbay and I will die.

#1953 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 17 February 2008 - 10:15 PM

^^ Ful lepa. happy.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1954 Mai

Mai

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 20 February 2008 - 12:00 PM

In zakaj use tok obožujete kratke obleke temnejših barv? Tole v kolekciji 2008 sploh ni moderno, tako da se samo osmešite na plesu. Sploh pa je splošno znano da se četvorka mora plesati u dolgi obleki. Za maturantske obleke obstajajo saloni ki prodajajo mat. obleke, ki so narejene iz posebnih materialov in jih nikakor ne morete skopirati. Vse ki pa si kupite obleke v nekih čip trgovincah nei vas je sram da nič ne daste na svoj unikatn izgled. In vem primer da je ena prjatelca rekla da ima rdečo obleko, potem so pa skor use mele isto ..mislim a deite no, nikomur ne smete izdati kakšne boste - pač lažete. In glede šivanja oblek, ja sei že da tu pa tam gdo clo u prvo nardi kul obleko in ti je ušeč. ampak večini se obleka potem sploh ne dopade več ker ni obleka to kar si je gospodična zamislila in pol usa popravljanja in nezadovoljstvo, ma bv.

Sicer vem da je za marsikatere že prepozno ampak zlo pomembno je da če si sposodite/kupite obleko v salonu, preverite iz katere kolekcije je (lahko vam pokažejo v katalogu) in preverite stanje obleke (razni robovi..) ker marsikje nalagajo ljudi (npr. Hoolywood v mariboru ko ti pove da je obleka iz letošnje kolekcije pa v bistvu ni in ob tem še preveč plačaš)

Sama sem si obleko sposodila v Penelopi, ker sem prišla pravočasno sem si obleko naročila in zdei čaka samo mene. Pač treba se je znajt, poleg tega je pa cena nove obleke sprejemljiva. Mislim kaj je 100€ za obleko iz nove kolekcije, ki ima dejansko vrednost pribl. 1000 € če ne še več. Kvaliteta je kvaliteta in po tem si te ljudje zapomnijo.

Bodite pametne, LP Mai
  • 0

#1955 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17088 posts

Posted 20 February 2008 - 12:19 PM

Jaz se ne oziram preveč na to kaj je uber modreno v tem trenutku in v čem bi se morala plesat četvorka. Pravzaprav prvič slišim za to.
Jaz se v dolgih in svetlih oblekah ne počutim udobno. In se mi zdi da je zelo pomembno kako se počutiš v obleki. Sem si probavala dolge obleke v enem salonu. Obleka je bila čudovita in vse, ampak to ni bilo to. Ni odsevala mojega karakterja.
Če komu moja obleka ni všeč ali se mu zdi neprimerna naj se preprosto vstran obrne. Meni je res vseeno kaj si mislijo ljudje, glavno da je meni všeč in se jaz dobro počutim v njej.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1956 Mai

Mai

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 20 February 2008 - 12:38 PM

Za vsak karakter se najde primerna obleka, in obleke primerne kvalitete so tudi primerno udobne. Mislim pa da tudi tebi nebi bilo vseeno če te "pošinfa" 50% obiskovalcev.
  • 0

#1957 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 20 February 2008 - 01:02 PM

Tok si pa menda že zaupa, pa ma okusa, da ve, da ne bo 50% obiskovalcev pošimfalo obleko. Ali pa tudi, če jo. In? Dol bi mi viselo. twisted.gif tongue.gif Ne vem, kje pišem, da MORA bit obleka dolga...sj vrjamem, da včasih je to blo, sam časi se spreminjajo. Sama sem izbrala krajšo obleko tudi zato, ker se mi zdi bolj funkcionalna, mi bolj paše in se v njej boljš počutim. Aja, glede barv pa tko. Nism privrženka črnih oblek, ampak če to punci paše, zakaj pa ne. Ona jo nosi, in ne jaz. Sama sem, mimogrede, kot sm že večkrat napisala najbrž, izbrala modro obleko, ki se malo srebrno sveti (torej ni temna, ne svetla, ampak nekaj srednjega).

aja, sm še pozabila napisat: Kaj ti mogoče reklamo tle delaš za ta salon?? Meni se že zdi tako...
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1958 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17088 posts

Posted 20 February 2008 - 01:04 PM

Kot je fifa rekla. Mi dol visi če me 99% obiskovalcev pošimfa. Nasploh imam rada črno barvo, vendar pa sem za maturanca izbrala zeleno. Z črnimi dodatki.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1959 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 February 2008 - 01:19 PM

Ok, Mai, tole je pa čist zgrešeno, za moje pojme. Po tvojem bi se vse mogle ozirat na letošnjo modo, kar se mi zdi brezveze. Vsak bo pač našel obleko, v kateri se bo počutil dobro in če ti je obleka res všeč, kdo bo gledu še na to, ali je iz letošnje kolekcije, ali ne. huh.gif
Sploh pa, kaj je važno, v kateri trgovini je kupljena? Če bi vsaka hotla bit unikatna, bi lahko dala celo premoženje za obleko, ki bi jo potem itak samo enkrat oblekla. Zame potrata denarja. Rajši kupim oblekco za manj denarja in si za preostanek privoščim nekaj, kar bom tud več časa uporabljala. Glede dolgih oblek se mi pa itak zdi, da jih ima čedalje manj punc. Ne vem, meni dolge obleke niso ravno najbolj všeč, se boljše počutim v krajši. Črne je pa itak zmerej bila prisotna, je pač ena takaj barva h kateri lahko večinoma vse kombiniraš. Standard, ne vem, kaj je s tem narobe.
No, ok, vsak ma svoje mnenje, samo se mi zdi, da nekateri pretiravajo s tem plesom in zmečejo preč ful preveč keša. No, ja, če ga imajo, tudi prav. Vsak ima svoj okus in naj se pač obleče, kolkr se pač hoče. Če ti pa kej ni všeč, ne komentiraš pa je.

Jst sm si končno kupila blago, v četrtek nesem delat. woot.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1960 Mai

Mai

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 20 February 2008 - 01:25 PM

No sei tu se pa kaže zaostalost slovenske populacije da vsi sam na dnar gledajo. Nobene reklame ne delam ker so saloni ki imajo isto dobre obleke. Pa kot sem že rekla obleko enkrat oblečeš ja, sei za to si jo pa sposodiš.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users