Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1941 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 02 October 2008 - 06:27 PM

Jst sem si danes kupila Love Lettuce oz. Staff Of Life masko in jo imam ravnokar na obrazu tongue.gif . Je zelo zanimivega vonja in zelene barve smile.gif . Sem jo dobila pa kar veliko...za 14€..upam, da je ne bo preveč hmm.gif

Kupila sem si š kopalno kroglo Honey Bee, malce za razvajanje oops.gif . Dobila sem še testerčet Vanishing Cream in komaj čakam, da jo sprobam!
  • 0

#1942 doroti

doroti

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 05 October 2008 - 04:34 PM

Sploh nisem vedela, da obstaja takšno navdušenje do Lushevih izdelkov smile.gif Sama sem zapravljala včeraj... predvsem za masažne ploščice. Čisto sem postala nora na Love Bug, ki ga uporabljam kar namesto parfuma (škoda le, da se dokaj hitro razdiši)... Kupila sem si tudi Shimmy Shimmy, Soft Couer in Nutts in vse mi danes še bolj noro diši, razen Nuttsa, ki pa je dobil eno čudno noto... hmm.gif
Naslednjič bom naredila še racijo gelov za tuširanje. A kaj veste, a se da dobit testerje zanje?

Pa pozabila sem omeniti, da Vanishing uporabljam skoraj en teden in na žalost mi ni zelo všeč. Imam zelo mastno kožo in tale krema mi je sploh ne matira - že po 1 do 2 urah se začnem svetiti sad.gif .
  • 0

#1943 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 05 October 2008 - 06:33 PM

Same dobrote si si nabrala tongue.gif Kako pa diši Love Bug? Izven trgovine ga nisem še nikoli vonjala.

Testerji sicer ne obstajajo, se pa da domeniti, da ti kak košček odškrne, ali pretoči v mini embalažico, ali pa kar vse tam probaš. Jaz nimam navade domov nosit, ker itak več stvari sprobam kar osebno ob obisku trgovine. Najprej mi je bilo to zoprno- vsiljivo od trgovk, sedaj mi pa prav paše, da mi čimveč razkažejo in probam kar želim.

• 0

#1944 doroti

doroti

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 06 October 2008 - 01:31 AM

Men ima nenormalno dober vonj thumbup.gif
Diši skoraj na podoben način kot Shimmy, le da ma namesto vanilije bolj vrtnično in nerolijevo noto.
Ja, saj jaz bi tudi preizkušala v trgovini, ampak mi vse tako zelo drugače diši doma, da ni za verjet. Tudi če si tam nanesem samo eno kremco, zgleda da tamkajšnje vonjave vse spremenijo hmm.gif .
Ko sem Karmo preizkušala tam, mi je skoraj smrdela, doma pa diši biggrin.gif . Kdo bi vedel...
  • 0

#1945 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 07 October 2008 - 10:23 AM

Jz grem tud v četrtek malo pogledat
  • 0

#1946 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 07 October 2008 - 12:13 PM

Včeraj sem dobila še masažko Black magic..še ena poslastica med masažnimi tablicami. Zelo je mastna, se hitro topi, pa noro močan vonj ima, ta pa mi res odišavlja celo sobo, me spominja na zelični čaj. Zraven sem v darilcu dobila še čokolado, in ko sem jo hotela jest (čokolado, ne masažko tongue.gif ), sem ugotovila, da ima vonj in okus po Black Magic. Vse to je prodrlo čez dvojni papir čokolade in ovojnico masažke. cry.gif
  • 0

#1947 doroti

doroti

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 07 October 2008 - 06:20 PM

O ja, poznam. Od te ploščice mi je dišala omarca, v kateri sem imela spravljeno, še dolgo po tem, ko je je zmanjkalo. smile.gif Ampak zame je imela skoraj preveč svež vonj. Jaz sem mahnjena na sladko.
  • 0

#1948 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 08 October 2008 - 04:27 PM

A kdo kaj ve kakšna je una trgovina tam v Mercator centru na Rudniku, ki je ful podobna Lushu
  • 0

#1949 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 October 2008 - 05:23 PM

Pa sama kemija večinoma...
Kreme za telo in obraz so bolj slabe (v smislu naravnih snovi). Reklamirajo se pa kot oh in sploh naravno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1950 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 08 October 2008 - 05:31 PM

Imenuje se Fresh Line in je zelo podobna Lushu. Mam en kos njihovega mila. Vse precej diši, naj bi pa bilo narejeno po ''babičinih receptih'' biggrin.gif . Mam njihov prospekt doma, me kr neki stvari mika (čokoladna terapija za ustnice, creme brulle mleko za telo, pena za telo z breskvijo, jagodno milo,...)
  • 0

#1951 doroti

doroti

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 08 October 2008 - 09:55 PM

Men je prodajalka rekla, da ne uporabljajo parabenov, ampak le naravne AOK. Sem pa bila kar vidno nezaupljiva, sploh ker na nekaterih izdelkih sploh ni bilo sestavin. Ko sem vprašala prodajalko, če jih lahko kje preberem, pa mi je pa na dolgo in široko razlagala, da je naravna kozmetika twisted.gif .
Je bilo pa zanimivo, da so sestavine na kremah za obraz, tako za mastno kot suho kožo, ful podobne.

S spletno stranjo si pa tudi ne moreš dosti pomagati. Če zna katera grško...
http://www.freshline.gr/default.aspx

Q. What is Fresh Line?
A: It is a name and a logo internationally registered, for cosmetics and skin care products for the face and body. Behind the name Fresh line is a group of companies : FIRST LINE S.A. Trading Company; FRESH FORMULA S.A. Manufacturing Company and FRESH LINE U.K. L. T. D , based in the United Kingdom. FRESH LINE U.S.A Trading Company is about to be founded in the United States.

Q. What do you mean by the subtitle “Fresh Homemade Cosmetics?”
A: That they are fresh, because they are produced daily just like our meals, and contain for the main part, fresh ingredients, fruit juices milk etc. They are homemade, because they are based on old traditional but upgraded recipes and they are handmade just like pastry items.

Q. Don’t you use preservatives?
A: Fresh line does not use the common parabens and other preservatives. Our products are preserved with natural antioxidants extracts, and vitamins. For the better protection and safety on the sensitive area of the face and eyes we use a mix of substances that have been diluted in a very mild preservative. Even this mix is only an 0.8 % of the formula. That is the reason why Fresh Line products have a short expiry date.
  • 0

#1952 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 09 October 2008 - 01:12 PM

Meni od te stvari vse tko dobro dišijo, boljše kot v Lushu
  • 0

#1953 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 10 October 2008 - 12:43 AM

jaz bom kar pri Lushu ostala. imam že spet cel spisek kaj bom vzela. upam, da ne kej zgrešim kot sem zadnjič verymad.gif . pa še nova uk stran se mi dopade. imajo cel kup novih Christmas izdelkov - italjanski Lush jih že drži, mi bomo pa najbrž malo počakali... klik božične novosti

moja WL: milo Ooh lala, žele The Joy of Jelly, ne vem a bi spet vzela H'Suan Wen Hua, ki mi je popoln maska za lase al bi probala Jasmin and Henna Fluff-Eaze, Jungle trdi balzam, mika me eden izmed treh gelov za lase ampak nimam pojma katerega bi (to mi ni nujno tako da bom že enkrat), Coal Face - 100%. pa še bo za drugič kaj.

masko Cosmetic Warrior sem pa brez težav porabila v roku in se nisem na deblo mazala, tako da je to čist ok.
  • 0

#1954 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 10 October 2008 - 05:19 PM

QUOTE(Morska @ 10. 10. 2008 - 1:43) View Post

moja WL: milo Ooh lala, žele The Joy of Jelly

Tadva sem tudi jaz že imela. Verjetno ti bosta ful všeč, če imaš raje sveže, cvetlične dišave. Oh la la je kot sveže pokošen travnik, Joy of jelly ima pa tudi nek seksapilen žar v sebi. Pa glede na to, da jaz dejansko sploh ne maram cevtličnih vonjav, se pa najdejo prej naštete izjeme....

A božična ponudba je že na Uk strani, so pa pohiteli. Pri nas so šele decembra. Predvidevam, da bo ponudba ista kot lani...spet bom kupila Champagne snowshowers-je res tak topel mlečen vonj.

• 0

#1955 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 11 October 2008 - 12:09 AM

joj Klavdija, zdaj si me pa še bolj zapela za žele in milo teehee.gif - do ju3 bom mogla zdržat biggrin.gif. to kar si opisala so točno moji najljubši vonji! v kombinacijo lilija-jasmin-ylang ylang sem se pa zaljubila že pri Lily Savon. od vonjev so mi všeč: zeleni, lesni, vonj belih cvetic - nisem za vrtnico npr., morske oz vodne, zračne.
popolnoma NE zame pa so: orientalski, sladki, sadni, vanilijasti, kak pačuli, nisem preveč za tople vonje, med (!!), pa tudi citrusev zadnje čase ne maram preveč. tisto grenivko prav povsod zavoham in mi ni vešč v kozmetiki, parfumu (zase), za jest je pa super.
včasih sem samo za zeleno/lesno včasih samo za cvetlično, ampak tudi v kombinaciji je lahko božansko. zadnjič sem imela eno olje za telo vonj borovcev in ylang-ylanga in mi je bilo prav hudo ko sem ga porabila...
ok, OT.

aja za božične pa nisem vedela, da so vsako leto enaki - sm mislila, da je vse to novo oops.gif . a so še za kakšno drugo sezono posebni izdelki?
  • 0

#1956 doroti

doroti

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 11 October 2008 - 01:00 AM

Ne vem, a se je že kje pisalo, ampak danes sem izvedela da Lush decembra ali januarja odpira trgovino v Mariboru. thumbup.gif
  • 0

#1957 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 October 2008 - 07:00 AM

Ooo, to bo Ana vesela. biggrin.gif Pa še kdo.

Jst bom pa dons Love Lettuce sprobala.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1958 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 October 2008 - 09:56 AM

OMG, jaz tudi vesela!!! thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1959 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 11 October 2008 - 11:18 AM

To so rekli že lanskega semptembra, pa se še nič ni zgodilo.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1960 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 October 2008 - 02:39 PM

^^ laugh.gif lol