Kupila sem si š kopalno kroglo Honey Bee, malce za razvajanje
LUSH
Posted 02 October 2008 - 06:27 PM
Kupila sem si š kopalno kroglo Honey Bee, malce za razvajanje
Posted 05 October 2008 - 04:34 PM
Naslednjič bom naredila še racijo gelov za tuširanje. A kaj veste, a se da dobit testerje zanje?
Pa pozabila sem omeniti, da Vanishing uporabljam skoraj en teden in na žalost mi ni zelo všeč. Imam zelo mastno kožo in tale krema mi je sploh ne matira - že po 1 do 2 urah se začnem svetiti
Posted 05 October 2008 - 06:33 PM
Testerji sicer ne obstajajo, se pa da domeniti, da ti kak košček odškrne, ali pretoči v mini embalažico, ali pa kar vse tam probaš. Jaz nimam navade domov nosit, ker itak več stvari sprobam kar osebno ob obisku trgovine. Najprej mi je bilo to zoprno- vsiljivo od trgovk, sedaj mi pa prav paše, da mi čimveč razkažejo in probam kar želim.
Posted 06 October 2008 - 01:31 AM
Diši skoraj na podoben način kot Shimmy, le da ma namesto vanilije bolj vrtnično in nerolijevo noto.
Ja, saj jaz bi tudi preizkušala v trgovini, ampak mi vse tako zelo drugače diši doma, da ni za verjet. Tudi če si tam nanesem samo eno kremco, zgleda da tamkajšnje vonjave vse spremenijo
Ko sem Karmo preizkušala tam, mi je skoraj smrdela, doma pa diši
Posted 07 October 2008 - 10:23 AM
Posted 07 October 2008 - 12:13 PM
Posted 07 October 2008 - 06:20 PM
Posted 08 October 2008 - 04:27 PM
Posted 08 October 2008 - 05:23 PM
Kreme za telo in obraz so bolj slabe (v smislu naravnih snovi). Reklamirajo se pa kot oh in sploh naravno.
Posted 08 October 2008 - 05:31 PM
Posted 08 October 2008 - 09:55 PM
Je bilo pa zanimivo, da so sestavine na kremah za obraz, tako za mastno kot suho kožo, ful podobne.
S spletno stranjo si pa tudi ne moreš dosti pomagati. Če zna katera grško...
http://www.freshline.gr/default.aspx
Q. What is Fresh Line?
A: It is a name and a logo internationally registered, for cosmetics and skin care products for the face and body. Behind the name Fresh line is a group of companies : FIRST LINE S.A. Trading Company; FRESH FORMULA S.A. Manufacturing Company and FRESH LINE U.K. L. T. D , based in the United Kingdom. FRESH LINE U.S.A Trading Company is about to be founded in the United States.
Q. What do you mean by the subtitle “Fresh Homemade Cosmetics?”
A: That they are fresh, because they are produced daily just like our meals, and contain for the main part, fresh ingredients, fruit juices milk etc. They are homemade, because they are based on old traditional but upgraded recipes and they are handmade just like pastry items.
Q. Don’t you use preservatives?
A: Fresh line does not use the common parabens and other preservatives. Our products are preserved with natural antioxidants extracts, and vitamins. For the better protection and safety on the sensitive area of the face and eyes we use a mix of substances that have been diluted in a very mild preservative. Even this mix is only an 0.8 % of the formula. That is the reason why Fresh Line products have a short expiry date.
Posted 09 October 2008 - 01:12 PM
Posted 10 October 2008 - 12:43 AM
moja WL: milo Ooh lala, žele The Joy of Jelly, ne vem a bi spet vzela H'Suan Wen Hua, ki mi je popoln maska za lase al bi probala Jasmin and Henna Fluff-Eaze, Jungle trdi balzam, mika me eden izmed treh gelov za lase ampak nimam pojma katerega bi (to mi ni nujno tako da bom že enkrat), Coal Face - 100%. pa še bo za drugič kaj.
masko Cosmetic Warrior sem pa brez težav porabila v roku in se nisem na deblo mazala, tako da je to čist ok.
Posted 10 October 2008 - 05:19 PM
moja WL: milo Ooh lala, žele The Joy of Jelly
Tadva sem tudi jaz že imela. Verjetno ti bosta ful všeč, če imaš raje sveže, cvetlične dišave. Oh la la je kot sveže pokošen travnik, Joy of jelly ima pa tudi nek seksapilen žar v sebi. Pa glede na to, da jaz dejansko sploh ne maram cevtličnih vonjav, se pa najdejo prej naštete izjeme....
A božična ponudba je že na Uk strani, so pa pohiteli. Pri nas so šele decembra. Predvidevam, da bo ponudba ista kot lani...spet bom kupila Champagne snowshowers-je res tak topel mlečen vonj.
Posted 11 October 2008 - 12:09 AM
popolnoma NE zame pa so: orientalski, sladki, sadni, vanilijasti, kak pačuli, nisem preveč za tople vonje, med (!!), pa tudi citrusev zadnje čase ne maram preveč. tisto grenivko prav povsod zavoham in mi ni vešč v kozmetiki, parfumu (zase), za jest je pa super.
včasih sem samo za zeleno/lesno včasih samo za cvetlično, ampak tudi v kombinaciji je lahko božansko. zadnjič sem imela eno olje za telo vonj borovcev in ylang-ylanga in mi je bilo prav hudo ko sem ga porabila...
ok, OT.
aja za božične pa nisem vedela, da so vsako leto enaki - sm mislila, da je vse to novo
Posted 11 October 2008 - 01:00 AM
Posted 11 October 2008 - 07:00 AM
Jst bom pa dons Love Lettuce sprobala.
Posted 11 October 2008 - 09:56 AM
Posted 11 October 2008 - 11:18 AM
Posted 11 October 2008 - 02:39 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users