Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1941 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 20 March 2023 - 01:07 PM

No Fiona,mas odgovor zakaj je Valens drek 🤣 predvidljiva je.
  • 0

#1942 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86017 posts

Posted 20 March 2023 - 01:15 PM

Mene pa zanima Mg. Bo pa sigurno drag kot žafran.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1943 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 20 March 2023 - 02:36 PM

Ona je kr d.o.o. odprla.
Racuna na velike denarce.
Jaz bom se vedno jemala diasporal. Ce je bil dober 5 let bo pa se naprej :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1944 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 20 March 2023 - 02:37 PM

Ni še eno leto nazaj, ko ej bil Valens zanjo super. So odpovedali sodelovanjez njo, ko je postala anticepilka?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1945 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 20 March 2023 - 02:39 PM

Ona je rekla da tega "sladkega sranja" ne bodo vec uzivali.
To je bil njen komentar na valens. Haha.

Jaz je ne vidim vec. Nisme je followala zdaj je pa zaprla profil in tudi ce jo followam me ne potrdi. Tko kot sm rekla, znamenje z nebes da dokoncno neham "sledit" njenim toksicnim nasvetom.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1946 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 20 March 2023 - 02:39 PM

Ne, nekaj s kolagenom je bilo. Uporabnice so bile predozirane s selenom menda.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1947 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11886 posts

Posted 20 March 2023 - 07:01 PM

Jaz je ne bom odsledila, ker je ne glede na vse polna informacij, ki mi sedejo (tista, ki mi ne, jih pa gladko preskočim). 

A d.o.o. je odprla zdaj? Saj verjetno tudi brez tega ne more imeti s.p., kaj pa vem?

• 0

#1948 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19187 posts

Posted 20 March 2023 - 07:31 PM

In zdaj spet cela instagramska srenja piše in se veseli o tem. 🤢 A event je že imela? 😆
Pa zakaj toliko teh volivnic še vedno te filtre uporablja, a kao tako samozavestne... Telo kažejo nonstop skoraj celo, face jih je pa sram.
  • 0

#1949 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11886 posts

Posted 20 March 2023 - 07:44 PM

Cel instagram je adijo pamet. 

Ona na evente ne hodi, ker se ji ne da, je rekla :)

• 0

#1950 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19187 posts

Posted 20 March 2023 - 07:47 PM

Seveda ne, bi mogla preskočiti trening, pa sladice bi jo mikale, ne bi se mogla upreti in bi vse požrla, drug dan bi pa obsedeno trenirala. 🤷‍♀️
  • 0

#1951 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 20 March 2023 - 07:56 PM

Hahahahha...resnica...
Pri mami sem bila in mi je kazale njene storije v modri majcki.
Kako zdej ona je v srednjem razredu (po kesu sklepam) in da je ta svoj cilj dosegla sam zdej pa pac se gre se visje...kao je ta njen magnezij top najboljsi in v vreckah in v glavnem tok je polna sama sebe ajme :lol:
Njen ig je pac zdej 19 storijev prodaje in 1 stori informacij. Pa se te se skoz ponavljajo, ko papiga je ze.
Se spomnim ko je zacela, kako uporabne storije je imela, govorila je o zdravstvenih stanjih, zamascenosti jeter, srcnih zadevah, zelodcnih ma vse zivo, res je blo fino to poslusat, pol se je pa nekje vmes odlocila da so te informacije prevec al kaj in je vse postalo stvar individualnih razgovorov (money money). Skoda. Vcasih se mi je zdelo da res skrbi tudi za ljudi, zdej se mi pa zdi da pod pretvezo da skrbi za druge skrbi samo za svoj cash flow, kar gre v skladu z njeno mantro da najprej gleda nase (kar se strinjam da mora sicer vsak).
Bruh no...
  • 0

#1952 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27466 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 March 2023 - 08:07 PM

Barbarina, ane, ravno včeraj sem isto pomislila. Kayla Itsines je dober primer, polna usta puhlic o zdravem duhu v zdravem telesu, dobrem počutju, sprejemanju sebe, na obrazu pa operiran nos, umetni zobje, botoks, polnila in obvezno še filter čez obraz. Po možnosti tak, da konture totalno zabriše in je nos komaj viden, oči in usta pa kot pri Bratz lutki. Od slovenskih sem pa pri Petri P. opazila, da tudi prodaja isto zgodbo, hkrati se pa v ogledalu vedno snema v isti pozi s stisnjenimi mišicami in obvezno nogami rahlo narazen, da thigh gap zgleda večji in noge vitkejše. :)

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1953 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 20 March 2023 - 08:55 PM

Coco* jap, podpisem tole tvoje razmisljanje....
  • 0

#1954 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17637 posts

Posted 22 March 2023 - 05:16 AM

Glede na njeno obsedenost z dopolnili lansiranje lastne linije ni presenečenje. Pa še zaslužila bo veliko več, kot (samo) z zdr. poklicem in affiliate kodami :D

Cena je tudi pričakovana. Tako superioren Mg pač ne more bit dosegljiv raji, ampak važno da je za IG srenjo, da se dobra reklama naredi.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1955 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 25 March 2023 - 11:02 AM

Vidim da denarnadlani spet pametuje o receh,ki jim niti dobro jutro se ni rekla.
  • 0

#1956 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86017 posts

Posted 25 March 2023 - 07:43 PM

Glede cesa?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1957 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 25 March 2023 - 08:42 PM

Glede otrok nekaj je imela vceraj.
  • 0

#1958 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 26 March 2023 - 10:15 AM

Z mami sva klepetali pa mi je rekla da ima zdaj teorijo o Aninih naslednjih potezah. Mami spremlja tudi dr tyna in trainwithjoan pa se delphinine ki trenira in je rekla da Ana dobesedno kopira dr Tyno. Tudi ona je najprej imela svojo prakso, pol pa zacela prodajat dopolnila in zdaj na koncu se vadbeni program.
In je rekla da se bo Ana zih fokusirala na starejse zenske, zdaj razvila se kaksno prehransko dopolnilo za njih in ven dala kak vadbeni program za 50+. To je pa zlata jama.

Tudi jaz sem nekoc razmisljala da bi ponudila kaksno vadbo za starejse a v resnici moras zato se izpostavit, se metat ven, bit na ig, meni se pa to ne da, nisem tak clovek. Zame je ig pac za lasten napredek in zabavo...Z veseljem bi pomagala ljudem ampak vem da bi bila kolicina inputa izjemno visoka. Dokler nihce ne ve kdo si je pac brezpredmetno.
  • 0

#1959 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 26 March 2023 - 10:18 AM

Meni se zdi,da vadba za 50+ v sloveniji ni zlata jama, to je generacija,ki je vecinoma se vedno miselnosti, ce bi se rad razmigal primi motiko v roko...verjemi mi! Idrija spet ni neko selo z 200 prebivalci pa je tega se vedno cisto prevec, tako da si mislim,da tudi drugje ni zdaj pa ful drugace 🙂
  • 0

#1960 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 26 March 2023 - 10:21 AM

Mislis? Potem pa morda 40+. Sej je ze to druga ciljna publika kot 20 in 30+ in so to predmenopavzne zenske ki rabijo drugacne vaje kot 20 letnice, vecina ze s tezavami v hrbtenici, poporodnim razmakom med trebusnimi misicami, raznimi bolecinami...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users