Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#1941 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 26 February 2016 - 09:08 PM

^ Moja BF jo je imela nazadnje ko sva se videli gor in sem bila presunjena nad učinkom. Res ji naredi lepe trepalnice, pa ni najbolj obdarjena.

Update glede Armanijeve maskare: En dan sem jo dobila na leče in mi je skoraj skurilo oči pa s tekočino je nikakor nisem mogla spraviti dol. Na koncu sem morala dva dni stare vreči v smeti, ker jim bilo pomoči. Očitno res ni kompatibilna z lečami, tako da se poslavljam od nje.  :cry2:  Zaenkrat bom šla nazaj na Hypnose, naslednjič pa mogoče poskusim z Armani ne-WP.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1942 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 03 March 2016 - 08:53 PM

mdi-101911.jpg

Najbolj bedna maskara. Vedno si jo v oči porinem, sploh ne vem kaj je fora teh kratkih in dolgih ščetin. Zlepi in grudi se pa nemogoče jo je odstraniti. Nujno rabim novo.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1943 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 03 March 2016 - 08:56 PM

A ti ni bila na zacetku ful vsec?
  • 0

― V. Van Gogh

#1944 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 March 2016 - 08:56 PM

Jaz sem tut razočarana, pa toliko je pohvaljena. Proti L'orealki nima za burek.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1945 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 03 March 2016 - 09:04 PM

Ja, najprej je bila v redu. Sem mislila, da sem pač nevešča (saj mogoče sem :D) pa si jo zato skoz malo po uču porinem pa da bo boljše. Pa takoj se je začela sušiti in je prav bljak zdaj. Pomojem bom Hypnose naročila, ker je še nisem imela, woot  :o

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1946 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 03 March 2016 - 09:15 PM

:o Jaz sem jo na Salmi zdaj narocila za 20,7 €, WP.
  • 0

― V. Van Gogh

#1947 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 March 2016 - 09:22 PM

Meni jih ne povdari niti podaljša. Ko jo nanesem, trepalnice ostanejo zavihane (uporabljam klešče), ampak že preden nanesem na drugo oko, že padejo dol, kot pri večini maskar pač, pri redkokateri se meni to ne zgodi.

Je pa res, da sem jo danes prvič uporabila, moram vsaj še parkrat, ampak prvi vtis je podpovprečen.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1948 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 03 March 2016 - 09:41 PM

Moja BF jo pa res ful hvali, prav najboljsa maskara sploh ji je. :D 
Meni gre tudi najbolj na zivce, ce mi zavihane trepalnice padejo dol ... Pri Hypnose in Armanijevi se mi to ne zgodi, imam trepalnice skoraj do obrvi. Si pa jaz vedno nanesem dva sloja, drugace ni vredno truda.

• 0

― V. Van Gogh

#1949 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 03 March 2016 - 10:24 PM

Meni tudi ni všeč tale zgoraj od Maybelline, je ne kupim več. V začetku mi je bila še ok, ampak zdaj mi jih prav grdo zlepi in grudice se delajo, pa jo imam komaj dober mesec in ne rabim vsak dan...

• 0

#1950 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 14 May 2016 - 07:10 PM

Podgana, kako ti je všeč Hypnose? Jaz sem jo nazadnje naročila na Salmi in se mi je posušila v 6 tednih. :S Imam zdaj spet Armanijevo Eyes to Kill, ampak klasično in sem nadvse zadovoljna. Ima vse pluse WP verzije, samo da nimam več problemov z lečami in oči me ne pečejo. 

• 0

― V. Van Gogh

#1951 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 15 May 2016 - 12:32 PM

6 tednov?!  :shock: Jaz sem jo tudi na Salmi  :cry: A Armanijevo si tudi tam?

Zaenkrat mi je super. Nobenih kosov ne pušča pa ne zlepi mi vseh skupaj. Zaenkrat mi je ena boljših. Jaz imam že tako kar dolge pa ne maram preveč dramatičnih, odebeljenih in črnih, ker izgledam, kot da bi me na uč. Lepe so mi podaljšane in ločene.

• 0

Tumblr

#1952 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 15 May 2016 - 01:09 PM

Res, sem bila ful jezna. Že ko sem jo dobila, ni bila ta prava. Armanijevo sem potem naročila na Feelunique. Pomoje bi ti ta tudi ful sedla. :D Jaz čakam, da se malo posuši, ker potem še bolje drži lok in da več volumna (WP je že od začetka taka, ker ima verjetno kakšen utrjevalec noter), drugače mi je pa res fantastična. Pa tudi količina 10 ml recimo da upraviči ceno.

• 0

― V. Van Gogh

#1953 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 16 May 2016 - 03:20 PM

Jaz pa ne vem kakšna bi morala biti, je pa res, da prav mokra ni bila. Včasih moram kakšno prav malo sušiti, da je optimalna. Če se bo posušila, si bom pa res Armanijevo privoščila :D

Zdaj ima Charlotte Tilbury novo, ki je baje NAJBOLJŠA :D

• 0

Tumblr

#1954 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 16 May 2016 - 06:28 PM

Ker car. :D Jaz imam že cel wishlist CT stvari za naslednjič, ko bom v Londonu. :cry:

• 0

― V. Van Gogh

#1955 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 May 2016 - 05:13 PM

Kako se rahlo posušeni maskari podaljša življenje?

• 0

#1956 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16954 posts

Posted 19 May 2016 - 05:49 PM

Poskusi jo dat malo pod toplo vodo. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1957 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 May 2016 - 05:59 PM

Ena kapljica nailpolish thinnerja, če ga imaš.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1958 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 19 May 2016 - 07:14 PM

Zdaj pa nisem prepričana a je to spet kakšen hec :D 

• 0

Tumblr

#1959 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 May 2016 - 07:30 PM

:D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1960 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 May 2016 - 12:56 PM

Jaz sem kak mesec nazaj v Bootsu kupila svojo ljubljeno Million Lashes, samo v Extra Black verziji, in je bila suha, že ko sem jo prvič mazala, nisem bila zadovoljna, pa je ponavadi ravno na začetku p o p o l n a, pol pa je itak nisem uporabljala. :glare: Sem včeraj dala notri par kapljic tekočine za leče, upam da bo zaleglo.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users