Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#1941 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 25 November 2009 - 08:11 PM

QUOTE(Coco* @ 23. 11. 2009 - 18:12) View Post

^^Ta film je eden slabših filmov, posnetih po knjigi. Res. Bardem nekako še rešuje situacijo, Bratt tudi ni slab, ampak ta Giovanna je pa dno dna, kje so jo pobrali, wtf no. Niti F od Fermine. Knjiga je zilijonkrat boljša, res, ena mojih najljubših. Pa Marquez je itak kralj.

Aja,no js nism brala knjige ti pa čist vrjamem, da je film slabši kot knjiga. Ubistvu ne vem, če sem kdaj že gledala film ,ki je bil posnet po knjigi in bi bil enakovreden knjigi ali pa celo boljši. Glede na to da knjige nisem bralami je bil film všeč.Mogoč bom šla še knjigo prebrat.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

• Guests

Posted 26 November 2009 - 12:23 PM

Man Som Hatar Kvinnor ali Mož, ki je sovražil ženske (2009)

IPB Image

Švedski psihološkitriler. Über napet do kraja. Toplo priporočam.

• 0

#1943 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86922 posts

Posted 26 November 2009 - 12:26 PM

Cvetka, ko si bla majhna, si bla ziher podobna Abigail Breslin. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1944 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 26 November 2009 - 04:11 PM

Tut jz priporočam Moža, ki je sovražil ženske smile.gif eden boljših filmov ki sem jih pogledala v zadnjem času.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1945 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 November 2009 - 08:22 PM

Jina, niti najmajn.

Mam pa sosedo, ki bi ji bila neverjetno podobna, če ne bi bla taka bucka, ko je bila mala. smile.gif

Mary&Max

Animiran/modeliran film

Trailor

A tale of friendship between two unlikely pen pals: Mary, a lonely, eight-year-old girl living in the suburbs of Melbourne, and Max, a forty-four-year old, severely obese man living in New York.

To sicer ni risanka, samo ne vem, kako naj drugače tole poimenujem. Skratka, 'risanka' za odrasle, zgodba, po kateri bi komot posneli film, zatežena tematika, ki pa jo naredijo bolj lahkotno z izredno komičnim prikazom, hudomušnimi in navihanimi dodatki in pristopom, ki te nasmeji, ti da mislit, pa te vseen ne obteži, nisi žalosten. Je ful zanimiva tehnika, pa res kvalitetno nareto, do najmanjšega detajla, ful estetsko dodelana. Zanimivo je tud, da ni barvno, je čb, mal rjave pa mal rdeče. smile.gif

Krasna reč, od mene dobi res velik velik velik+ pri 9/10

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1946 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15809 posts

Posted 30 November 2009 - 05:36 PM

Whatever Works (2009)

IPB Image

Attempting to impress his ideologies on religion, relationships, and the randomness (and worthlessness) of existence, lifelong New York resident Boris Yellnikoff rants to anyone who will listen, including the audience. But when he begrudgingly allows naive Mississippi runaway Melodie St. Ann Celestine to live in his apartment, his reclusive rages give way to an unlikely friendship and Boris begins to mold the impressionable young girl's worldly views to match his own. When it comes to love, "whatever works" is his motto, but his already perplexed life complicates itself further when Melodie's parents eventually track her down.

Larry David je res thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1947 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 November 2009 - 05:52 PM

^ Daj se potrudi še kaj sama napisat, no. huh.gif tongue.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1948 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15809 posts

Posted 30 November 2009 - 05:58 PM

Jo, ko se mi ne da. Poglej, pa boš vidla. biggrin.gif oops.gif

Pa tak mal zatežen star ded je, ki misli, da se mu je že vse v življenju zgodilo in se zelo ušteje. Pa zabavne monologe ma, zelo.

IPB Image

Pa tale igra!!! OMG kok je huuuuud. oops.gif njam.gif njam.gif njam.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 05 December 2009 - 11:08 PM

Funny Games (2007)

IPB Image

Eden boljših psihotrilerjev kar sem jih gledal z glavno vlogo Michaela Pitta, ki je igral med drugim tudi znano vlogo Kurta Cobaina v filmu Last Days. Sicer igralec mi ni kaj preveč simpatičen ampak za tipe žanrov psihotriler oz. drama pa ima rojen obraz. Not še igra Naomi Watts (Krog). Priporočam.

p.s.- se opravičujem za velikost slike
  • 0

#1950 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 December 2009 - 11:49 PM

^^ To je pa izvirnik: http://www.imdb.com/title/tt0119167/
Jaz imam namen pogledat oba. Že to, da igra v 2007 verziji Naomi, je zame zadosten razlog. /blush/

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 05 December 2009 - 11:57 PM

Hvala za izvirnik Fluf. smile.gif
  • 0

#1952 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 06 December 2009 - 09:32 AM

Vau to pa se bo danes gledalo smile.gif
  • 0

#1953 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 06 December 2009 - 11:41 AM

js tut tole downloadam smile.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1954 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 December 2009 - 01:09 PM

Jz si ga bom tudi! Pa Tim Roth je meni ful všečen igralec.
  • 0

#1955 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2009 - 01:41 PM

Donkey Punch 2008

IPB Image

To je pa brez dvoma eden izmed najbolj glupih filmov sploh. Tipična zgodba - trije zabiti tipčki, ki radi izkoriščajo še bolj zabite babe. Grejo na jahto, se ga zapijejo in zapušijo ... babe takrat seveda so vse voljne in prepričane, da so hudo hot, ko se ga bodo dol dale s popolnimi neznanci. Med komičnim seksom se zgodi nesreča, ena umre. Potem pa se začnejo še bolj komične traparije - parkrat sem se dobesedno naglas mogla nasmejat (tako da to je recimo pozitivna stran, čeprav to najbrž sigurno ni bil njihov namen). V glavnem, vsi se med sabo prav smešno pokoljejo (ko je iz enega takorekoč letel ognjemet, sem se smejala kot sam vrag, ahahaha ... on skoči v vodo in se dere "gorim tudi v vodi" ... priceless). Hudo bedno. 2/10 (2 - za meni humorne vložke)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1956 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 December 2009 - 04:11 PM

QUOTE(Oakland Raider @ 19. 11. 2009 - 19:35) View Post

Drugače pa samo dve besedi: Paranormal Activity. Kere majo tu na forumu insomnio ga lahko gledate pred spanjem kere pa ne pa bog varuj. Najjača psihosrhljivka od kar pomnim....cenzuriran film po številnih ameriških kinotekah ta ka da res...toplo priporočam kere imate take žanre filmov rade.
Duhovi v hiši. Kao. V bistvi izjemno redko posejani. V prvih 30 min so se vrata 2x sumljivo premaknila in babo je mora tlačla. Se z muko prebila skozi njih.
Z izjemo nadležno nevrotičnega ženščeta, dobiš prazen nič. S sogledalcem bila enakega mnenja. Padla skupna odločitev o opustitvi zapravljanja časa in raje prešaltala na Top Gear.

Toliko o "enemu najbolj srhljivih filmov vseh časov."

Morda mu kdaj dam še priložnost. Ko se ravno za kako uro nem vedla kam dat... Le na ono neprebavljivo ženšče se moram psihično prej pripravit.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1957 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2009 - 04:21 PM

^^ Sem čisto pozabila na ta film - tudi jaz sem ga zadnjič pogledala od začetka do konca v celoti. Se strinjam glede vsega z Adriane.
Tale film je dobesedno NIČ OD NIČ. To ni g od grozljivke. Zakaj za vraga toliko hrupa okoli njega?
Mirno ga lahko ocenim kot za enega izmed najslabših filmov, veliko hrupa za nič.

• 0

#1958 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86922 posts

Posted 06 December 2009 - 10:07 PM

^^Hvala, ga ne bom niti dol vlekla.

Interview, 2007

IPB Image

Remake istoimenskega filma iz leta 2003 režiserja Thea Van Gogh-a. V bistvu je drama, ampak zelo netipična, mogoče psihološka. Igra (predvsem glavnih igralcev) je prav fascinantna, zgodba je polna preobratov, največji in čisto nepričakovan se zgodi na koncu. Mogoče je prva polovica filma malo razvlečena, zato mu dajem 8 / 10, vsekakor pa priporočam ogled.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1959 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15809 posts

Posted 06 December 2009 - 10:17 PM

World's Greatest Dad

IPB Image

Robin Williams (zelo dober vendar nikoli objavljeni pisatelj, učitelj na srednji šoli) je single dad, njegov sin je živi idiot, ampak seveda ga ima vseeno rad. Ko pride nekoč domov najde mrtvega, ker se je po nesreči zadrgnil med masturbiranjem. Ker ga je sram, da bi ga našli takega, naredi tako, da zgleda kot da se je obesil in napiše zelo globoko poslovilno pismo. Čeprav ga prej nihče ni maral, je sedaj zanimanje za mrtvega sina neverjetno.

Enkraten film, Robin briljanten, kot vedno. Zelo priporočam!
  • 0

#1960 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2009 - 10:21 PM

QUOTE(Jinadaze @ 6. 12. 2009 - 22:07) View Post
^^Hvala, ga ne bom niti dol vlekla.

Ej, morda bo pa tebe navdušil. Opažam, da imajo ljudje zelo deljena mnenja in to v ekstreme - eni dobesedno masturbirajo nanj, eni pa smo čist ravnodušni oz. ne - razočarani. -)

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users