Zdaj pa hitro kuhat, morettina.
Posted 05 December 2013 - 10:53 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 December 2013 - 03:58 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 December 2013 - 10:15 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 09 December 2013 - 10:21 AM
Posted 09 December 2013 - 03:03 PM
Orange slices and rye toast with peanut butter and raw pumpkin seeds.
Plain soy yogurt topped with pumpkin flax granola, pomegranate seeds and pumpkin seeds.
Posted 09 December 2013 - 10:25 PM
Orange slices and rye toast with peanut butter and raw pumpkin seeds.
Plain soy yogurt topped with pumpkin flax granola, pomegranate seeds and pumpkin seeds.
Kakšna semena so pa to, olupljena?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 December 2013 - 02:45 PM
Jaz sem kupila včeraj od Granovite kvinojine burgerje. Je pa dragi ta hudič! Sprobam tekom tedna ...
Posted 10 December 2013 - 04:29 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 December 2013 - 04:08 PM
^^ Super recepti. Hvala, Podgana.
V trgovini Kitajski vrt v Šentvidu imajo okro, zmrznjen durian, svilnat tofu (cenejši kot recimo v Mercatorju), in pa edamame.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 13 December 2013 - 06:41 PM
Jaz sem kupila včeraj od Granovite kvinojine burgerje. Je pa dragi ta hudič! Sprobam tekom tedna ...
Sem sprobala in obveščam, da so zelo okusni. Pakirana sta po dva (ločeno, tako da ni treba obeh naenkrat pojesti - zelo priročno).
Relativno sta debela, tako da ali ju prerežeš in imaš dva - no, jaz sem enega narezala na trakove in popekla na maslu.
Posted 15 December 2013 - 10:09 PM
Posted 16 December 2013 - 10:11 PM
Malo vegi šale!
Posted 18 December 2013 - 12:37 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 December 2013 - 05:45 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 December 2013 - 10:26 AM
Veganski tiramisu
V drugi temi sem obljubila, da bom napisala/z vami delila recept.
Torej, najprej sestavine:
Grancereali piškoti
kava
---------------------------
navaden puding okus vanilija
riževo/sojino/ovseno, itd. mleko
sladkor (po želji), jaz ga nisem dodala v puding
svilnat tofu
2 banani
kokosova smetana
kakav ali čokolada v prahu
Najprej naj povem, da je recept sila preprost. Tako da tri, štiri, zdaj .... kuhamo.
Jaz sem ga poskusila že včeraj, takoj ko je bil narejen, zato na sliki deluje, kot da malo razpada. Nato je noč prebil v hladilniku, in sedaj je veliko bolj kompakten.
Okus je pa RES RES dober.
Posted 21 December 2013 - 11:09 AM
Iron Maiden!!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 December 2013 - 11:10 AM
Ja.
Posted 24 December 2013 - 11:11 AM
Kinky, jaz sem se odlocila, da bom spekla biskvitno osnovo, kremo pa naredila po tem zgoraj. A bo v redu, ce dam 1/2 litra pudinga in 400 g tofuja (ali si imela manjsi zavoj)? Pa seveda smetano in banane.
Posted 24 December 2013 - 12:04 PM
Jaz sem za kremo dala: pol litra pudinga + 2 banani in pa cca 300 gramov tofuja. Poskusi dat 300 raje, ker če ne zna bit masa preveč tekoča. S 300 gramov mi je prišla ravno prav + en zavitek kokosove smetane.
Danes sem ga spet delala, za k fantovi družini, da bom tudi jaz imela sladico (no, pa seveda ostali tudi), se hladi, super krema je prišla. Dala sem pa 3 nadstropja piškotov, kar bogato. no.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users