Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1921 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 31 January 2008 - 08:22 PM

No fajn, grem jutr v lj pa bom spotoma kupla...hvala še enkrat smile.gif
  • 0

#1922 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 01 February 2008 - 08:59 AM

Mene pa zanima, kdaj ponavadi objavijo nove akcije na spletni strani?

Kakšni pa so kaj njihovi izdelki za nego suhih in razcepljenih peroksidnih wink.gif konic (pri glavi pa se mi mastijo)?
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1923 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 February 2008 - 12:23 PM

Js še nikoli nisem doživela da bi jih čist na začetku meseca ... men se zdi da jih šele čez kak teden. Popravite me če se motim wink.gif

Js že tud čakam, glede na to da imam eno "motivacijsko nagrado" od naših v dobrem in si bom najbrž kej iz ponudbe zbrala. Zato upejmo da bo kej dobrega v akciji thumbup.gif

Za suhe lase pa mislim, da so ne forumu že večkrat omenili regenerator Oatmeal&Honey. Al si mela v mislih bolj kakšen serum?
  • 0
Why so serious?

#1924 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 February 2008 - 12:36 PM

Za suhe, porozne in beljene lase sta dva regeneratorja, torej že omenjeni Oatmeal & Honey, pa tudi Dumb Blonde. Kot nega za konice pa silikoni, najkvalitetnejše (in žal tudi najdražje iz ponudbe) so Dream Drops, ki poleg silikonov vsebujejo še avokadovo in jojobino olje, pa riževe proteine.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1925 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 01 February 2008 - 01:02 PM

Ja šampon in regenerator dumb blond že mam, sam odkrito povedano, mi ne paše najbolj ... mi je gliss kur maska boljša. O&H pa ne upam naročit, ker se mi lasje pri lasišču precej mastijo, imam pa zlo tanke lase.

Iščem pa bolj kapljice ali serum za nego po pranju ... Kolk stane ta, ki si ga ti omenila DiLema?
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1926 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 February 2008 - 01:05 PM

V pakungi je 75 ml in stanejo 21€.

Dilema - če primerjaš te Dream Drops pa Semi Di Lino kristale - kaka je razlika?
  • 0
Why so serious?

#1927 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 February 2008 - 01:45 PM

Ti AlfaParf Semi Di Lino tekoči kristali imajo tako bullshit ime, da se bolj fensi sliši. To je popolnoma običajen silikon, mislim da brez kakšnih pametnih dodatkov. Sem probala (dobila precej velikodušno tester vrečkico, kupila nikdar nisem) in je fajn, lase res zgladi in doda lesk, ampak tle se ustavi. Dream Drops pa so poleg tega še hranljive in proteinske, kar se mi zdi, da se dolgoročno (pa tudi kratkoročno) na konicah dosti pozna. Isto pa tudi dodajo lesk in mehkobo ter lase zgladijo. Pa še po bombonih ful lepo dišijo. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1928 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 February 2008 - 02:02 PM

dilema, kolko pa stanejo za dream drops? sem pozabla ermm.gif ves kaj bi te se prosila, ce mi lahko priporocas kako dobro masko, balzam, bi sprobala kej naravnega, mogoce lavera? sej poznas moje lase, suhi, uniceni, farbani...
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1929 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 February 2008 - 02:16 PM

QUOTE(fire-fly @ 1. 2. 2008 - 13:05) View Post

V pakungi je 75 ml in stanejo 21€.

Piko tole je menda cena za te Dream Drops.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1930 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 February 2008 - 02:21 PM

skupo jebote ermm.gif ampak ce pogledas alfa parf kristale, jih je 50 ml pa stanejo 16 €. tko da je priblizno enako. si bom kr te dream drops omislila ko porabim kristale.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1931 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 February 2008 - 02:34 PM

Hehe biggrin.gif Mene pa njihovo ime nič ne pritegne, me od Tigija dost bolj - sanske kapljice za sanjske lase wink.gif wink.gif wink.gif Drugač pa mam tele od Alfa Parf pa so mi kul (glede na prejšni Klas...).
Bom pa ziher ko te ponucam probala Dream Dropse biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#1932 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 February 2008 - 02:39 PM

QUOTE(piko*biko @ 1. 2. 2008 - 14:02) View Post

dilema, kolko pa stanejo za dream drops? sem pozabla ermm.gif ves kaj bi te se prosila, ce mi lahko priporocas kako dobro masko, balzam, bi sprobala kej naravnega, mogoce lavera? sej poznas moje lase, suhi, uniceni, farbani...

Dream Drops so res drage, ampak jih je količinsko precej, poleg tega se jih porabi izredno malo in jih boš imela ob redni uporabi zihr za eno leto. Kar pa se tiče balzama/maske, če že hočeš imet naravno, potem ne od Lavere - je sicer ful dobro, ampak nima pa onih ultra mehčalnih lastnosti, ki jih potrebujejo izsužšeni, beljeni lasje. Potem raje vzemi od Logone jojobino masko, ki je res heavy duty, zelo dobro nahrani lase in jih tudi ful omehča, po drugi strani pa ne masti. Tle imaš oceno:

http://www2.lepa-si....h...3&hl=logona

Od Lavere raje vzemi kakšen šampon, ker to so pa res najboljši naravni šamponi EVER. Oni z mlekom vrtnic je nežen, ampak super umije in lase že med umivanjem ful lepo omehča in poneguje:

http://www2.lepa-si....h...8&hl=Lavera
  • 0

#1933 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 February 2008 - 02:49 PM

men so alfa parf po ucinku res 1A, pa sem sprobala ze malo morje silikonov, ampak ce pravite da so DD enake po ucinku, ce ne se boljse, jih bom pa res mogla sprobat
  • 0

#1934 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 February 2008 - 03:01 PM

Dilema si že zahtevala svoj delež od prodaje pri Tigiju? wink.gif wink.gif wink.gif
  • 0
Why so serious?

#1935 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 February 2008 - 03:02 PM

fak cist sm spregledala tvoj post. dej mi se povej, kje se da kupit logono? v sanolaborju?
sampona ma zaenkrat ne rabim, mam se pou kile OH, cel TBS med pa pou dumb blonde, tega pa nebom porabla se ene pou leta 100%
  • 0

#1936 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 February 2008 - 03:10 PM

^^Sanolabor ima Logono.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1937 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 01 February 2008 - 11:01 PM

Jst sm šla pa dons đabe v center, sm iskala to kalček trgovino na trubarjevi ker nism vedla, da jih sploh ni več tm, poj sm šla pa v sanolaborja pogledat če majo ta šampon od lavere pa itak ga niso mel..torej po pošti, al pa v btc jt iskat hmm.gif
  • 0

#1938 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 February 2008 - 11:49 PM

Piko, Logono lahko tudi na netu naročiš če se ti neda v trgovino hodit, pa še ziher si da boš dobila (v trgovini nimajo zmeraj vsega.) Poštnine ne zaračunavajo. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1939 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 01 February 2008 - 10:06 PM

Sarah na katerem linku?