UBOGA Britanija, vsako, ampak res vsako leto pošiljajo same legendarne pevce, pa nikoli ni nič. Kuhinja, nimaš kaj, ker dejansko včasih nimajo slabih pesmi.
edit: Komad je kar dober, ja. Sicer ne bo spet nič dosegel, ampak ajde.
Posted 07 March 2013 - 06:38 PM
UBOGA Britanija, vsako, ampak res vsako leto pošiljajo same legendarne pevce, pa nikoli ni nič. Kuhinja, nimaš kaj, ker dejansko včasih nimajo slabih pesmi.
edit: Komad je kar dober, ja. Sicer ne bo spet nič dosegel, ampak ajde.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 March 2013 - 07:41 PM
Nizozemska po poslala Anouk s pesmijo Birds, zaenkrat je samo shitty quality snippet na voljo online.
Posted 07 March 2013 - 07:43 PM
Anouk!
Pa Bonnie!
Posted 11 March 2013 - 02:17 PM
Nizozemska po poslala Anouk s pesmijo Birds, zaenkrat je samo shitty quality snippet na voljo online.
Evo jo:
Posted 13 March 2013 - 11:43 AM
Krasen komad.
Posted 28 March 2013 - 03:34 PM
Ja, Anouk je super.
Evo naš video:
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 30 March 2013 - 01:41 PM
Saj ni tako slabo. Hannah mi je pa ful simpatična postala in upam, da pridemo v finale.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 March 2013 - 02:01 PM
Posted 03 April 2013 - 01:04 PM
Posted 14 April 2013 - 11:23 PM
Pomoje ne bomo prišli v finale. Spet en štancarski komad, ki ni nič posebnega.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 May 2013 - 01:59 PM
First Rehersal:
http://www.youtube.c...v=814QQ9e8DA0#!
Zveni bolje kot sem pričakovala, tudi outfit ni slab. Obetavno. Držim pesti, da se bo uvrstila v finale, čeprav se bojim, da nima veliko šans.
Posted 14 May 2013 - 09:15 AM
Posted 14 May 2013 - 09:22 AM
Jaz bom. Moram pa priznati, da je prvo leto, ko mi za vse dobesedno dol visi, niti ne vem kdo bo nastopal, slišala sem samo NL in pa UK, sta mi obe všeč.
Gledala bom, ker pač gledam vedno, ni pa nekega vznemirjenja.
Tudi mi je vseeno ali pridemo v finale ali ne.
Posted 14 May 2013 - 09:37 AM
Bom gledala, ker vedno gledam, ampak se podpišem pod Kinky.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 May 2013 - 10:15 AM
Jaz sem pa letos po stotih letih pogledala celo klipe z novinarskih konferenc, berem forume, itd. Upam, da bo prenos na netu dober, ker nimam tvja.
Posted 14 May 2013 - 10:15 AM
Jaz bom tudi morda prizgala danes 1. del, ker rabim nekaj no brainer vsebin na sporedu . Plus SI in NL (pa se par meni zanimivih drzav) je notri.
Posted 14 May 2013 - 12:25 PM
Meni je pa letos precej dol padlo, ne bom spremljala danes, morda edino finale.
Posted 14 May 2013 - 12:50 PM
Se mi zdi, da letos nobena pesem ne izstopa.
Od tistih, ki so mi všeč so po večih poslušanjih UK. Upam, da letos ne bodo spet pristali med zadnjimi.
Iz prvega polfinala pa mi je najbolj všeč Nizozemska, iz drugega polfinala pa se mi je najbolj vtisnil v spomin Romun, ki mi ima sicer blazno zoprno pesem, ampak mi gre v uho in si je ne moram izbiti iz glave.
Se pa mi zdi v 1. polfinalu več pesmi, ki grejo hitro v uho kot v drugem polfinalu.
Še video iz generalke z izseki vseh predstavnikov.
Posted 14 May 2013 - 01:56 PM
Sem poslušala zdaj UK komad. Meni ni nič posebnega. Tak tipičen angleški se mi zdi, podoben, kot so bili prejšnja leta. Gledala danes najbrž ne bom, ker nimam svojega TVja. Drugih predstavnikov tudi nisem poslušala, tako da nisem čisto nič na tekočem. Dvakrat sem poslušala nizozemski komad, po drugem poslušanju mi je precej bolj všeč. Anouk ima dober glas.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 May 2013 - 02:11 PM
Ja, Anouk res ni slaba.
Ampak Nizozemska je v podobnem položaju kot mi glede ESCja, nimajo zaveznikov, in dejansko prav nikoli nikamor ne pridejo. Podobna zgodba je tudi Velika Britanija. Na žalost,
če lahko rečem. Samo poglejmo recimo kaj včasih zmaga, Adzerbajdžan, recimo, tisto je bilo pa res obupno; kakšni res solidni komadi pa ne pridejo nikamor, ker so pač iz neke
države, za katero nihče ne glasuje.
Bomo pogledali in kaj pokomentirali. Show must go.
Po drugi strani mi bo pa kul, ker nič ne poznam, bom videla kaj mi bo takoj šlo v uho. Pol ure bom žal zamudila na začetku.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users