Pudri
Posted 21 September 2008 - 03:23 PM
Posted 21 September 2008 - 03:30 PM

Lala, kakšne puder pa si prej imela? A imaš roza ali rumen podton? Npr. NC20 ustreza nekako Revlonovemu Buff-u, če ti to kej pomaga.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 September 2008 - 03:33 PM

Posted 21 September 2008 - 04:11 PM

Skozi sem uporabljala Revlon zdaj mi ustreza Revlonov 180 Sand Beige tako da predvidevam, da mi o ta od MAC-a presvetel. Shit. Torej, kateri od MAC-a bi ustrezal temu Revlonovemu?
Posted 21 September 2008 - 04:24 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 September 2008 - 04:28 PM

Posted 21 September 2008 - 04:51 PM
Posted 21 September 2008 - 04:54 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 September 2008 - 05:12 PM
Kaj mi drugače priporočate?
Posted 21 September 2008 - 07:02 PM

To je od višjega ranga, če pa hočeš nižjega pa ne bi vedla kaj ti rečt. Hvalijo baje tudi onega novega od Maybelline Affinitone pa Miracle Touch od MF.. Ma ful težko je tako povedat, pejdi malo v Mullerja pa jih sprobaj enih par

Aja Dilema ima zdej enega od Vichy pa je ful zadovoljna. http://www2.cudovita...h...90&hl=vichy
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 September 2008 - 07:05 PM

Posted 21 September 2008 - 07:07 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 October 2008 - 09:54 PM

vsem puncam, ki imajo težave z mozolji in aknami na obrazu pa svetujem uporabo pudra ker se izplača! puder izsuši to navadno bolj mastno najstniško kožo in tako tudi posuši mozolje.

Posted 06 October 2008 - 09:57 PM
Sem mislila, da bi šla ene 10x, tko na vsake 14 dni, pa na tistega nežnega. Lepo počasi in zmerno, ker se ne mislim žgat in tudi nočem tistega očitno solarijsko zapečenega efekta.
Se sicer zavedam, da solarij ni zdrav, ampak ker se drugače res niti malo ne nastavljam soncu in zelo dobro skrbim za kožo, verjetno ne bi bilo panike.
Itak pa bi šla samo 1x na 14 dni, ene 10 obiskov, da se barva dobro 'usede'. Nočem se na hitro zažgat, niti nočem ful močnega efekta, kot sem že napisala.
Mogoče bi morala na začetku parkrat it vsak teden, ampak to bi itak sproti videla ...
Posted 07 October 2008 - 01:18 PM

Posted 07 October 2008 - 02:12 PM

Jaz osebno bi se na tvojem mestu rajši izpostavila naravnemu soncu v jutranjih in večernih urah (če že), kot pa solariju. Solarij je namreč enako, kot da bi se v kritičnih urah med 11 in 16 nastavljala soncu.
Pozimi to ni mogoče v tolikšni meri kot spomladi, poleti in jeseni, je pa vsekakor bolj zdravo.
Glej, da ti ne bo kdaj žal - pigmentne lise, itd. nastanjejo tudi ob "minimalnem" praženju, za take stvari ne rabiš bit zažgana, da jih dobiš.
Posted 07 October 2008 - 04:13 PM
Glej, da ti ne bo kdaj žal - pigmentne lise, itd. nastanjejo tudi ob "minimalnem" praženju, za take stvari ne rabiš bit zažgana, da jih dobiš.
Močno dvomim, da mi bo žal, glede na to da bom šla spomladi v solarij izjemoma, prej nisem nikdar hodila in tudi potem to zagotovo ne bo postala navada - če ne zaradi drugega pa vsaj zaradi tega,
ker je solarij precej drag špas za študentski žep in si dolgotrajnega, rednega obiska itak ne bi mogla privoščit oz. mi je škoda denarja. No pa tudi upala se ne bi dolgoročno pražit, zaradi razlogov, ki si jih že sama omenila.
Posted 07 October 2008 - 05:58 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 08 October 2008 - 08:15 AM
Močno dvomim, da mi bo žal, glede na to da bom šla spomladi v solarij izjemoma, prej nisem nikdar hodila in tudi potem to zagotovo ne bo postala navada - če ne zaradi drugega pa vsaj zaradi tega,
ker je solarij precej drag špas za študentski žep in si dolgotrajnega, rednega obiska itak ne bi mogla privoščit oz. mi je škoda denarja. No pa tudi upala se ne bi dolgoročno pražit, zaradi razlogov, ki si jih že sama omenila.
mislim, da če je solarij prej izjema kot pravilo ni panike. jaz grem včasih pozimi, ne z nameno porjavitve (tistih pet minut na teden ali dva me ne bo porjavilo), ampak bolj z namenom preganjanja zimske otožnosti in sprostitve. res paše se spravit v topel in svetel solarij, ko se začne depresija zaradi pomanjkanja svetlobe in toplote.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users