Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1921 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 September 2008 - 03:23 PM

Ne, ker ne uporabljam teh pudrov. Je to v bistvu moj prvi ta pravi puder, prej sem sicer mela od Estee Lauder, ampak je bil bolj za poletje in zato temnejši.
  • 0

#1922 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 September 2008 - 03:30 PM

PurePoison, ja se dobi Ivory, jaz sem ga v Mullerju videla. wink.gif

Lala, kakšne puder pa si prej imela? A imaš roza ali rumen podton? Npr. NC20 ustreza nekako Revlonovemu Buff-u, če ti to kej pomaga.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 21 September 2008 - 03:33 PM

super! biggrin.gif Hvala!
  • 0

#1924 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 September 2008 - 04:11 PM

Ojoj, pojma nimam kakšen podton imam. smile.gif
Skozi sem uporabljala Revlon zdaj mi ustreza Revlonov 180 Sand Beige tako da predvidevam, da mi o ta od MAC-a presvetel. Shit. Torej, kateri od MAC-a bi ustrezal temu Revlonovemu?
  • 0

#1925 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 September 2008 - 04:24 PM

A nameravaš kupit na slepo? Hmm, ne me vzet na besedo, ampak jaz bi rekla NC20.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1926 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 September 2008 - 04:28 PM

Ja preko neta sem gledala malo. smile.gif Ni šans, da pridem do kake upala, da gre kera forumašica v kratkem mimo MAC-a, da mi kaj prinese. oops.gif
  • 0

#1927 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 21 September 2008 - 04:51 PM

Iz mojih osebnih izkušenj vem, da MAC ni nevemkaj (sem pa imela že kar nekaj zadev) in se kar se tiče pudrov - ful dobre pudre najde tudi pri YSL, Diorju in Chanelu.
  • 0

#1928 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 21 September 2008 - 04:54 PM

NC20 bo presvetel. Dvajsetka je baje perfect match Revlonovemu Buffu. Sand beige kupujejo tiste z MACovim NC30 smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1929 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 September 2008 - 05:12 PM

Meni pa se zdi, da MAC še nekak najbolj ustreza tistemu kar iščem. Torej ful prekrivno ampak da ne naredi maskastega videza. Se mi zdi, da je do zdaj to nalogo odlično opravljal Revlonov colorstay, ampak mi bo pozimi malo preveč izsušil kožo (zato rabim nekaj drugega), ker se mi že zdaj zdi, da naredi nekako nenaraven in maskast videz.
Kaj mi drugače priporočate?
  • 0

#1930 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 September 2008 - 07:02 PM

Kak Chanel, Diorjevi so tudi ful pohvaljeni (Forever in Sculpt), pejdi malo prečekirat. Punce tukaj hvalijo tudi enega Lancomovega, samo ne vem kiri je (Teint idole?), pa baje tisti famozni Sisley ki pa stane 80€. biggrin.gif Meni je super Illuminante od Collistar recimo, da ful natural finiš, ampak je zgolj rahlo prekriven.
To je od višjega ranga, če pa hočeš nižjega pa ne bi vedla kaj ti rečt. Hvalijo baje tudi onega novega od Maybelline Affinitone pa Miracle Touch od MF.. Ma ful težko je tako povedat, pejdi malo v Mullerja pa jih sprobaj enih par smile.gif
Aja Dilema ima zdej enega od Vichy pa je ful zadovoljna. http://www2.cudovita...h...90&hl=vichy
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1931 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 September 2008 - 07:05 PM

Bom šla pokukat jutri. smile.gif Ampak bi najraje šla z eno ko se malo bolj spozna na to, prodajalke v Müllerju so itak neuporabne. biggrin.gif Bom pokukala.
  • 0

#1932 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 September 2008 - 07:07 PM

Ma ja saj se najde kakšna ki je uredu no. Meni je zadnjič ful ok svetovala ravno za tega Collistarjevega.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1933 *Angel in the night.

*Angel in the night.

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 06 October 2008 - 09:54 PM

Ojla punce! mene pa zanima, če veliko punc tukaj uporablja puder. meni se zdi, da se kar bolje počutim če imam nekaj na sebi, ker sem sama po sebi bolj bledolična in me kdaj vprašajo če sem bolna ermm.gif skratka blagor puncam, ki imajo temnejši ten kože tongue.gif a katera tukaj, ki je bledolična hodi redno v solarij ali kaj podobnega? jaz sem razmišljala tudi o tem, samo se mi zdi kar preveč ...

vsem puncam, ki imajo težave z mozolji in aknami na obrazu pa svetujem uporabo pudra ker se izplača! puder izsuši to navadno bolj mastno najstniško kožo in tako tudi posuši mozolje. smile.gif smile.gif smile.gif
  • 0

#1934 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 October 2008 - 09:57 PM

Jaz resno razmišljam o občasnem solariju, se mi zdi, da sem veliko lepša, če imam malo barve. Nočem ekstremne zagorelosti, ampak tisto zdravo, diskretno obarvanost.
Sem mislila, da bi šla ene 10x, tko na vsake 14 dni, pa na tistega nežnega. Lepo počasi in zmerno, ker se ne mislim žgat in tudi nočem tistega očitno solarijsko zapečenega efekta.
Se sicer zavedam, da solarij ni zdrav, ampak ker se drugače res niti malo ne nastavljam soncu in zelo dobro skrbim za kožo, verjetno ne bi bilo panike.
Itak pa bi šla samo 1x na 14 dni, ene 10 obiskov, da se barva dobro 'usede'. Nočem se na hitro zažgat, niti nočem ful močnega efekta, kot sem že napisala.
Mogoče bi morala na začetku parkrat it vsak teden, ampak to bi itak sproti videla ...

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1935 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 07 October 2008 - 01:02 PM

DileMa:
http://www.zurnal24....x.html?id=50492
  • 0

#1936 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 October 2008 - 01:18 PM

Mična, hvala za članek in skrb, ampak meni je to vse jasno. wink.gif Ne pravim, da obstaja zdrava zagorelost, niti nočem bit ful zagorela, samo malenkost barve bi rada. Sem pač ocenila, da lahko sprejmem ta riziko oz. posledice ne bodo tako zelo hude. Sploh glede na to, da se drugače niti malo ne izpostavljam soncu in se tudi poleti ne 'žgem' na plaži, ampak sem veliko raje v senci. Pa itak še ne mislim it zdej, ampak spomladi (marec, april, maj), da se malo 'pripravim' na poletje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1937 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 07 October 2008 - 02:12 PM

Moja osebna izkušnja s solarijem je takšna...neposredno po 10min v solariju v ogledalu opazim, da je moja koža (upam da vsaj navidezno), malce drugačna. Izrazitejše so linije okrog oči, koža izgleda utrujena...zato tudi nisem šla dostikrat v solarij, ker nočem izgledati kot starka cry.gif

Jaz osebno bi se na tvojem mestu rajši izpostavila naravnemu soncu v jutranjih in večernih urah (če že), kot pa solariju. Solarij je namreč enako, kot da bi se v kritičnih urah med 11 in 16 nastavljala soncu.
Pozimi to ni mogoče v tolikšni meri kot spomladi, poleti in jeseni, je pa vsekakor bolj zdravo.
Glej, da ti ne bo kdaj žal - pigmentne lise, itd. nastanjejo tudi ob "minimalnem" praženju, za take stvari ne rabiš bit zažgana, da jih dobiš.

• 0

#1938 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 October 2008 - 04:13 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 7. 10. 2008 - 15:12) View Post

Glej, da ti ne bo kdaj žal - pigmentne lise, itd. nastanjejo tudi ob "minimalnem" praženju, za take stvari ne rabiš bit zažgana, da jih dobiš.

Močno dvomim, da mi bo žal, glede na to da bom šla spomladi v solarij izjemoma, prej nisem nikdar hodila in tudi potem to zagotovo ne bo postala navada - če ne zaradi drugega pa vsaj zaradi tega,
ker je solarij precej drag špas za študentski žep in si dolgotrajnega, rednega obiska itak ne bi mogla privoščit oz. mi je škoda denarja. No pa tudi upala se ne bi dolgoročno pražit, zaradi razlogov, ki si jih že sama omenila.

• 0

#1939 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 07 October 2008 - 05:58 PM

joj! mam en problem sad.gif zjutri ko se rihtam si najprej nanesem podlago za puder. potem korektor na znamenje k ga mam, in mi ga prekrije. pol dam gor še najsvetlejši puder superstay silky od maybelline, ker mam zlo svetlo kožo pol pa še puder v prahu d nism usa bleščeča. fora je, da zju3 čist normalno zgledam, proti popoldnevu se mi pa puder kr nekam zabriše in sm flekasta (bla sm pr kozmetičarki in je rekla da mogoče uporablam različne kontraste pudra v prahu in tekočga. ampak ne. oba sta skor iste barve. ka nej nardim?
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1940 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 08 October 2008 - 08:15 AM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 10. 2008 - 17:13) View Post

Močno dvomim, da mi bo žal, glede na to da bom šla spomladi v solarij izjemoma, prej nisem nikdar hodila in tudi potem to zagotovo ne bo postala navada - če ne zaradi drugega pa vsaj zaradi tega,
ker je solarij precej drag špas za študentski žep in si dolgotrajnega, rednega obiska itak ne bi mogla privoščit oz. mi je škoda denarja. No pa tudi upala se ne bi dolgoročno pražit, zaradi razlogov, ki si jih že sama omenila.

mislim, da če je solarij prej izjema kot pravilo ni panike. jaz grem včasih pozimi, ne z nameno porjavitve (tistih pet minut na teden ali dva me ne bo porjavilo), ampak bolj z namenom preganjanja zimske otožnosti in sprostitve. res paše se spravit v topel in svetel solarij, ko se začne depresija zaradi pomanjkanja svetlobe in toplote.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users