Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1921 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 21 April 2008 - 05:41 PM

Sicer nisem videla posnetka, se mi zdi, da so vsi napeti, živčni, še posebej Dejan in Tjaša, pol pa še alkohol, pa je škandal. Eltayb in Marcelo sta pa izkoristila priliko in pritisnila na Dejana. Škoda. Kako, v imenu vseh sta rekla, da naj gre- ali ni Jeanine spala takrat?

Edit: videla. Oba sta težila.
  • 0

#1922 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 21 April 2008 - 06:17 PM

Sicer je iz lanskega BB-ja ampak jaz umiram od smeha lol1.gif
http://www.youtube.c...feature=related
  • 0

#1923 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 07:07 PM

jao, bi jaz take babe tolkla ej. Sorry, jih bi.
Ena izmed stvari, ki mi gredo najbolj na jetra, je to, ko se ženske NA PODLAGI NIČESAR delajo žrtve.
Ona bi njega lahko do smrti pretepla, on pa se je dotakne, pa jo je že udaril... ona v jok, boga reva, a ne... on pa hudobni pretepač žensk.
V takih primerih bo (žal) ženska vedno boljše potegnila, pa če je kaj bilo ali ne... ker se a priori smatra, da so ženske uboge in nedolžne žrtve, vsi moški pa agresivni pretepači.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 21 April 2008 - 07:11 PM

Bravo Fluffy!!!!

Ma upam, da bo ona izpadla. Pošteno bi že bilo, da kazensko leti ven, ker je nasilje prepovedano...ampak BB, kakor cemo, itak ni pošten, niti ne upošteva svojih pravil. Zato upam, da jo folk izseli.
  • 0

#1925 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 April 2008 - 07:22 PM

QUOTE(laLa° @ 21. 4. 2008 - 19:17) View Post

Sicer je iz lanskega BB-ja ampak jaz umiram od smeha lol1.gif

laugh.gif laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1926 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 April 2008 - 07:30 PM

Jaz se tudi popolnoma strinjam s Fluffy. Za moje pojme če bi tukaj mogel bit kdo kaznovan je to Tjaša in ne on. Ampak ..kar je je. Itak je tukaj dokazala kolko let ima ja, sploh s tistim svojim blablabla. Dejan se je je samo dotaknil, ona pa mu je dala nazaj žlepo. Sej pomoje bo letela itak ven zdaj v soboto, za njo pa še Sandi lažnivec.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1927 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 07:48 PM

Omg, zdaj gledam tale izsek.
Jaz bi jo po moje s sekiro napadla...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1928 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 21 April 2008 - 07:55 PM

1 uro ji je govoril prasica grda, kuzla, IQ nula in svašta. Res je ni udaril, pač je bil tisti dotik pika na i. Če bi se name en tip tkole izživljal verbalno, bi ga tud usekala, sam da se mi faco dotakne. 100x mu je rekla, naj jo pusti pri miru, on pa naprej gonu svoje. Ni trajal sam 15minut, kakor tm kaže. Pol se jo je pa dotaknu face. Gre se za celo sceno, ne gledat sam tisti njegov dotik.

Začel se je pa s tisto peno, kao zdej se bo moral on z mrzlo vodo umivat glavo, a en dan prej je on njej isto naredil, pa je blo vse ok. Pač fora in mu je vrnila.

Otročaj je Dejan.
  • 0

#1929 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 08:00 PM

A si pa pozabila, kakšen gobec zna imeti Tjaša?
Ob takem gobcu ti pa popustijo živci.
Ista je kot tista njena glupa sestra.
On je bil vsaj pijan... ona je pa trezna tako prizadeta.
In boga revčika se je še na koncu cmizdila.

Je pa res, da ne vem 90% vsega, a kar vidim, bi rekla, je Tjaša tista, ki je tu prvovrstni kreten.
Njena sestra je spravljala vse ostale ob živce, Tjaša pa tudi.
  • 0

• Guests

Posted 21 April 2008 - 08:02 PM

Baje mu je trikrat to naredila. Ma Tjaša bi lahko lepo rekla Sebi naj da Dejana stran, ali pa bi bila tiho enostavno. Nočem ga opravičevat, ker je tudi on bil težek, sam glupo je, da Tjaša zdej izpade nič kriva žrtev. Ona je njega velik bolj usekala, kot on njo.

Tole je še bolj smešno iz lanskega:

• 0

#1931 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 08:04 PM

QUOTE(ciara @ 21. 4. 2008 - 21:02) View Post

Ona je njega velik bolj usekala, kot on njo.

On nje NI usekal. Sem videla posnetek in žal to ni bila klofuta, pa če bi še ne vem kako to rada videla.

• 0

#1932 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 April 2008 - 08:07 PM

men se pa ne da tega posnetka gledat, zato tut nam nč več komentirala. bedn je ta big bradr. lan je bil vsaj Alen laugh.gif je blo kdaj vsaj za pogledat
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

• Guests

Posted 21 April 2008 - 08:07 PM

Sej to sem misla s tem, ko sem rekla, da je ona njega bolj počila kot on njo. Ni se mi dal potem še pisat, da on nje sploh ni, ker sem itak že prej rekla, da to za moje pojme ni bilo usekati, ampak pobožati. wink.gif
Se čisto strinjam s tabo.
  • 0

#1934 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 April 2008 - 08:09 PM

Itak da je Tjaša tukaj prvovrsten kreten, komu pa se nebi živci dvignili ob taki babi kot je ona? Jaz sem vidla celoten posnetek, ne samo to kar so danes kazali na poročilih, in se lepo pokaže kak otročaj je Tjaša. Za poje pojme bi itak mogla letet ven takoj z njeno sestro. Pa ne vem zakaj se je cmerila, precej tistega kar ji je rekel je res. laugh.gif

Itak je pol še Sandi imel tukaj prste vmes ko je raztrobil okoli po bajti da jo je Dejan mlatil in mahal po njej, halo? huh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1935 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 21 April 2008 - 08:09 PM

Men so tud popistil živci, ko sem Dejana gledala. Mi je bil v tem primeru večji otročaj (poblaznel pa tud) In ga nikol ne bom vidla kot ubozga revčka, ampak prej kot eno velko revo.
Sicer pa vsak ma svoj mnenje, men se pa tud na to temo ne da neki razgljabljat, ker pač vsak po svoje vid. Hvala bogu.
  • 0

#1936 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 21 April 2008 - 08:10 PM

js ne vem ka tta tjaša pretiravaa, dejan nje sploh ni udaru....če bi jo hotu res namlatit (tk ko pravi sandi) pol rok sigurno ne bi dau nazaj pa šou k njej. za mojme je on ni udaru. ona si naj da raj pa še kak čips u uste in skos sam žre...un sandi je pa gnila podlasica....sam da se lah nekam štuli ko mu ni mesto pa napihuje stvari...
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#1937 PinaColada

PinaColada

sramežljivec

• Člani
  • 58 posts

Posted 21 April 2008 - 08:11 PM

Najprej se mi je zdel Dejan bedak, potem pa, ko sem spet gledala video ... dejstvo, da je bil pijan kot žolna in da mu je stresala same kletvice. Nevem, nevem...tolk je bla žaljiva pa otročja, da bi jo še jaz počla.
Za moje pojme sta si oba zaslužita, da gresta ven.
O Tayebu pa Marčelu pa no comment. Komi čakam, da bo eden izmed njiju nominiran. uh...
  • 0

#1938 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 April 2008 - 08:13 PM

QUOTE(Sarah @ 21. 4. 2008 - 21:09) View Post

Itak je pol še Sandi imel tukaj prste vmes ko je raztrobil okoli po bajti da jo je Dejan mlatil in mahal po njej, halo? huh.gif
HAHA, to res zmaga. En čas sem si mislila, če sem prizadeta, da gledam to dretje in se sama nad sabo čudila, nakar Sandi izjavi: "Ja, mlatil jo je!".
OMG! thumbup.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1939 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 21 April 2008 - 08:18 PM

Pinacolada: eltayb naj pa sam utihne smrdlivc, kao ja kr spakiri pa pejt ...ja ker faktor je pa on da mu to govori...pa un marčelo...mislim letos so take ludi skup nabrali da je bv..pa še pička od eltayba....men neki nii jasno...kk on ni vedu da se je prijavla, če je rekla kk si pa po lahka hodla na kastinge. a se nista tam nikol srečala al ka? ne vem to men mal smrdi po naštimalki use skupi....
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#1940 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 08:18 PM

Haha, LOL, ta o mlatenju je res dobra.

In ali ga ni Tjaša vzpodbujala, da je stankal liter alkohola?
Nato ga je pa pijanega začela provocirati.
Bom še začela razmišljati, da je to načrtno naredila.
Itak je bilo za pričakovati, da bo pijan človek ob primitivnem drkanju popizdil, a ne.
Ona je pa prikladno izpadla kot uboga, trpeča žrtev.
Upam, da leti ven... za njo pa patetičen gasilec.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users