Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#1921 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 04 December 2012 - 08:24 AM

Se moram pohvalit, da sem že več kot mesec na 52-53kg in se trenutno počutim odlično s to kilažo :) ful sem zadovoljna in danes grem po nakupih :)
  • 0

#1922 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 04 December 2012 - 09:17 AM

Včeraj je en tip, ki hodi z ženo na fitnes, stopil do mojega trenerja in ga vprašal, koliko kg sem izgubila od začetka, ko sem začela hodit na fitnes. Je misli, da sem jih cca 15. V resnici pa slabih 5 :D
:builder:
  • 0

#1923 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 04 December 2012 - 09:32 AM

Tooo. Jaz moram še nazaj natrenirat, ker trenutno imam tako malo kg tudi malo zaradi tega ker migam samo ene2-3x tedensko in ne 5x kot običajno.
  • 0

#1924 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 04 December 2012 - 02:20 PM

To da ješ polnozrnate zadeve ne pomaga nič ali skoraj nič, če jih ješ 3× na dan. :)

Kaj npr. jeste za večerjo? Meni velikokrat zmanjka idej. Večkrat za večerjo jem jogurt z musliji, kosmiči. Potem se zvečer raje je sadje, solato, jajca, tuno? Gratinirana zelenjava (torej z mlečnini izdelki in jajcem), to niso OH ne?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1925 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 04 December 2012 - 02:26 PM

Z OH ni nič narobe. Še vseeno je čisto ok, če imaš 60% dnevnega vnosa iz OH, saj zelenjava in sadje so tudi... Bolj je treba pazit da ne vneseš več kot pokuris, pa da so OH kakovostni, da niso v obliki cukra, ampak da imajo pač bolj ugoden GI (glikemični indeks). Saj se že ponavljam, ampak testenine so čist ok, če so aldente, krompir, če je v kosih,... mali triki velikih mojstrov pač ;) :D (mal heca)
  • 1

#1926 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 December 2012 - 02:34 PM

Jaz za večerjo najraje jem solato, tako sem navajena od malega, pri nas se nikoli ni kuhala večerja :) Torej raznorazne solate, če mi je premalo si poleg naredim kako vegi klobaso, jajce ali kako mini žemljico.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1927 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 04 December 2012 - 02:36 PM

Ja, ker meni se zdi, da so OH vsepovsod. :D Se trudim čim manj kruha pojest, v navaden jogurt pa si dajem Spar Vital kosmiče brez cukra, ovsene otrobe, mleta lanena semena, muslije brez cukra. Za solate pa trenutno ni ravno neke velike izbire. Imamo na srečo doma cvetačo, zelje, ohrovt, neko zimsko solato, pa brokoli in brstični ohrovt smo letos nasadili. Radiča pa ne maram. Samo cvetača, brokoli in brstični ohrovt obrodijo po obrokih, ni vedno na razpolago.
  • 0

#1928 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 04 December 2012 - 04:33 PM

Saj ni nič narobe, če večerjaš kak skutin namaz (recimo zmešaš skuto s kakim sadjem al pa zelišči) na kosu kruha, ampak je dovolj en normalen kos tega kruha (se mi zdi, da maš pač rada kruh).
  • 0

#1929 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 04 December 2012 - 04:58 PM

Ora, koliko si pa visoka?
čestitke!
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1930 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 04 December 2012 - 06:31 PM

Saj ni nič narobe, če večerjaš kak skutin namaz (recimo zmešaš skuto s kakim sadjem al pa zelišči) na kosu kruha, ampak je dovolj en normalen kos tega kruha (se mi zdi, da maš pač rada kruh).

Se mi ne zdi, da ga veliko pojem. Ga ne vsak dan sploh. Ko ga, ga za zajtrk ali večerjo. Ko sem bila mlajša sem ga pa veliko več. Obvezno sem ga poleg juhe in minešter, zdaj tega ne počnem več, ampak kvečjemu čisto malo odtrgam, za pomazat krožnik na koncu, ker mi je to ful dobro. :D
  • 0

#1931 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 04 December 2012 - 06:32 PM

169 sem, točno :). Ja bla bla, po vseh standardnih izračunih premalo, ampak moja idealna telesna masa je pa dejansko nekje v teh mejah ker mam drobne kosti.

Za približen izračun je fajn ta kalkulator http://www.osebnitre...ntact&Itemid=93, za točnejšega bi si itak morala merit še kožno gubo in vsega boga :)
  • 0

#1932 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 04 December 2012 - 06:58 PM

Sem šla pogledat to stran in se kar strinjam z izračunom. Visoka sem 172, obseg zapestja imam 15 cm in mi je izračunalo, da je to šibka kostna gradnja. Idealna teža bi po njihovem izračunu bila 58,3 kg. Če bi imela tako razmerje kot ti npr. in bi imela torej 56 kg bi bilo to za moj okus verjetno premalo. Imam pa zdaj 63 kg in ves čas govorim, da bi shujšala največ na 58 kg. No, že če mi uspe prit na 60 bi bila zelo vesela. Že nekaj let sem skoz na 62-64. Probam malo več migat zadnje čase.
  • 0

#1933 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 December 2012 - 07:01 PM

Haha, ja meni tudi pokaže šibko (ampak to sem že vedla - zapestje imam 13cm) kostno gradnjo, telesno težo pa 50.2, se kar strinjam, ampak se bolj počutim pri 48kg - to je moja idealna teža.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1934 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 04 December 2012 - 07:05 PM

.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1935 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 04 December 2012 - 07:10 PM

Ja ampak mava ful različni postavi, meni se večina teže nabira na moje kratke noge :D
  • 0

#1936 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 04 December 2012 - 07:12 PM

.

• 0

#1937 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 04 December 2012 - 07:15 PM

Sarah, kolk si pa ti velika?
  • 0

#1938 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 December 2012 - 07:18 PM

A misliš koliko sem majhna? :P 162 sem, zakaj? :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1939 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 04 December 2012 - 07:20 PM

Hehe zanimalo me je, ker si napisala težo. :)
  • 0

#1940 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 04 December 2012 - 08:04 PM

To z zapestjem je meni kar nekaj, jaz imam samo 14, pa se mi drugače ne zdi, da bi imela tanke kosti (vidim po ključnicah, rebrih, modeničnih kosteh). Imela naj bi pa 12 kil več. :lol:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users