Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#1921 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 13 July 2007 - 09:44 AM

Da bi lahko enostavno odklopila vsa čustva. Še bolj pa si želim, da bi se vrnil.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1922 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 13 July 2007 - 09:50 AM

QUOTE(nihrida @ 13. 7. 2007 - 10:44) View Post

Da bi lahko enostavno odklopila vsa čustva. Še bolj pa si želim, da bi se vrnil.

Nihrida jest ti želim, da boš čimprej boljše volje console.gif
  • 0

#1923 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 13 July 2007 - 09:51 AM

Nihrida, želiš si da bi se vrnil, ker samo hočeš da bolečina preneha, ali pa ga dejansko hočeš nazaj?

EDIT:
Nihrida, prebral sem v spovednici malo več o tvoji situaciji, ampak vprašanje še vedno puščam.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1924 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 13 July 2007 - 10:03 AM

Hvala Frida.

Hsul, dejansko ga hočem nazaj. Nikol še nisem imela nikogar tako rada, z njim sem želela ostat do konca življenja. Prekinitev je že nekaj za mano. Ampak pri vsaki je bila trenutna bolečina, ki je kmalu minila. Pri njemu bo ostala za zmeraj, ker se mi zdi, da sm si uničila življenje s tem ko je šel.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1925 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 13 July 2007 - 10:20 AM

Hmm, zakaj si ga pa potem tako sprovocirala? Vem, glupo vprašanje in po bitki je vsak general, samo zanima me pač.
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1926 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 13 July 2007 - 10:29 AM

Mislim, da sem enkrat že napisala. Midva sva bila mal čuden par. Res da sva se dostkrat skregala zarad banalnih stvari, ampak na koncu sva se vedno strinjala, da sva pač taka za skupaj. On mi je vedno govoril, da bi bil brez mene izgubljen in da me noče izgubit. Po njegovih besedah naj bi bilo tako, da če bo kdo koga zapustil, naj bi bila to jaz. Provociala sem ga zato, ker je večinoma to edini način, da sem iz njega spravila jezo. Tokrat sem šla očitno predaleč. Še isti dan mi je rekel, da me ima rad do lune in nazaj, ampak da ne more več. Kako za hudiča je mogoče, da se dva, ki se imata tko rada, ne moreta sporazumet??? Kako lahko kar tako obupa? Kadarkoli bi ga sprejela nazaj, čeprav mi je strl srce. Kadarkoli... Krivim pa sedaj seveda sebe. Ali je imel to že dolgo v sebi, pa pač ni pokazal (čeprav je rekel, da ni prej razmišljal o tem, da bi končal) ali pa je bila to trenutna jeza... Srčno upam, da si bo premislil, a hkrati vem, da je utopično misliti tako... cry.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1927 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 13 July 2007 - 01:16 PM

QUOTE(nihrida @ 13. 7. 2007 - 11:29) View Post

Mislim, da sem enkrat že napisala. Midva sva bila mal čuden par. Res da sva se dostkrat skregala zarad banalnih stvari, ampak na koncu sva se vedno strinjala, da sva pač taka za skupaj. On mi je vedno govoril, da bi bil brez mene izgubljen in da me noče izgubit. Po njegovih besedah naj bi bilo tako, da če bo kdo koga zapustil, naj bi bila to jaz. Provociala sem ga zato, ker je večinoma to edini način, da sem iz njega spravila jezo. Tokrat sem šla očitno predaleč. Še isti dan mi je rekel, da me ima rad do lune in nazaj, ampak da ne more več. Kako za hudiča je mogoče, da se dva, ki se imata tko rada, ne moreta sporazumet??? Kako lahko kar tako obupa? Kadarkoli bi ga sprejela nazaj, čeprav mi je strl srce. Kadarkoli... Krivim pa sedaj seveda sebe. Ali je imel to že dolgo v sebi, pa pač ni pokazal (čeprav je rekel, da ni prej razmišljal o tem, da bi končal) ali pa je bila to trenutna jeza... Srčno upam, da si bo premislil, a hkrati vem, da je utopično misliti tako... cry.gif

nihrida, pr nama je blo zlo podobn. Isto je joku in mu je blo ful ful hudo, ampak ni mogu več. niti jz takrat v bistvu. In isto mi je še par dni pred tem trobu kok me ljubi in podobno. Don't ask why. In isto ni blo nobenga pravga razloga za razhod, jz ga niti spravocirala nism. Sam nism mogla več jokat, ker je bil tko slabo. Pa je blo grozn. Med drugim tud zarad tega, ker se navadš, da mu pošleš sms sam kako je, al pa samo z ljubim te-jem, pa pol veš, da ne smeš več. Pa da ga ne smeš poklicat sam za to, da bi mu povedu, da si vidu neki lepga or sth like that. In boli. O ja... In ... pr nama je zdele 3,5 mesca kar sva se razšla, in tale dečko, k sm ga v tork "spoznala" mi je res ful ušeč in u redu in jz sm njemu všeč in to, pa mam po pravic povedan kar mal slabo vest. Ker mam unga gumpca na nek način še zmer ful rada in to, in ker se mi zdi na nek način prekmal, da bi ga kr potisnla nekam bl v ozadje, sam ... that's how it is. Konc koncev je bla v bistvu njegova odločitev, da bo konc. Pr teb pa tud ... ne vem ... ne vem kaj nej ti rečem. Razn tega, da vem, da ti je ful hudo.

Želim si, da bi oba začutla uno kemijo ko in če se vidva drug tedn oops.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1928 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 13 July 2007 - 01:23 PM

Jep, dobro si rekla, da si ŽELIŠ da začutita kemijo, kajti to se ne zgodi na silo oz. planski. Ali kemija med dvema je, ali je ni! Pika. Tako pač je.
  • 0

#1929 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 July 2007 - 02:09 PM

QUOTE(Hsul @ 13. 7. 2007 - 14:23) View Post
Ali kemija med dvema je, ali je ni! Pika. Tako pač je.

Se totalno strinjam. Takšne sorte stvari se ne da izsiliti. In kruto je, ko tega ena stran v zvezi nikakor ne more dojeti... druga pa npr. trpi, ker iz njene strani tega enostavno ni, čeprav bi si to morda želela.
nihrida, jaz bom ti morda malo drugače rekla... morda bi vseeno mogla razmišljati v to smer, da pa ne bosta več skupaj oz. da ga ne bi vzela nazaj no matter what. Jaz bi čakala (vsekakor pod nobenim pogojem ne bi naredila nobenega koraka), da bi se bi on kam premaknil, če se bi, seveda. Potem pa mu ne bi padla takoj v objem, ampak bi bila še malo trda... naj se še malo "premika" (sploh glede na to njegovo pasivno držo v preteklosti). Drugače pa je treba vzeti v obzir, da če se med dvema konča, se konča vsaj z majhnim razlogom, če ne s konkretnim... boli tole sprejeti, ampak čez čas postane vseeno lažje, ko zdrav razum premaguje včasih velikokrat temperamentno in slepo srce.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1930 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 July 2007 - 02:42 PM

iz srca želim nihridi, da bi se kaj kmalu bolje počutila. in da bi lahko namesto tegale console.gif lahko prilepila tegale : hooray.gif.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1931 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 13 July 2007 - 02:56 PM

QUOTE(Hsul @ 13. 7. 2007 - 14:23) View Post

Jep, dobro si rekla, da si ŽELIŠ da začutita kemijo, kajti to se ne zgodi na silo oz. planski. Ali kemija med dvema je, ali je ni! Pika. Tako pač je.

Mja, pr men je ful tko -al že takoj na začetku je, al pa nikol ne bo. Pa mi je včasih ful hudo že blo zarad tega, sam j* ga, tko pač je.

• 0

#1932 Suri

Suri

sramežljivec

• Člani
  • 36 posts

Posted 13 July 2007 - 05:23 PM

Da se mi opraviči ermm.gif

laugh.gif
  • 0

#1933 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 13 July 2007 - 06:32 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 11. 7. 2007 - 9:51) View Post

A sprehajalca? wink.gif

Šele zdaj sem opazila smile.gif Mhm, sprehajalca biggrin.gif
Mislim, da se mi želja ureničuje yahoo.gif
  • 0

#1934 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 13 July 2007 - 06:43 PM

Da ga sploh ne bi nikoli videla!!!!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1935 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 13 July 2007 - 08:20 PM

QUOTE(Špela @ 13. 7. 2007 - 15:42) View Post

iz srca želim nihridi, da bi se kaj kmalu bolje počutila. in da bi lahko namesto tegale console.gif lahko prilepila tegale : hooray.gif.

Hvala, Špela. cry.gif

QUOTE(Jenna @ 13. 7. 2007 - 15:09) View Post

Se totalno strinjam. Takšne sorte stvari se ne da izsiliti. In kruto je, ko tega ena stran v zvezi nikakor ne more dojeti... druga pa npr. trpi, ker iz njene strani tega enostavno ni, čeprav bi si to morda želela.
nihrida, jaz bom ti morda malo drugače rekla... morda bi vseeno mogla razmišljati v to smer, da pa ne bosta več skupaj oz. da ga ne bi vzela nazaj no matter what. Jaz bi čakala (vsekakor pod nobenim pogojem ne bi naredila nobenega koraka), da bi se bi on kam premaknil, če se bi, seveda. Potem pa mu ne bi padla takoj v objem, ampak bi bila še malo trda... naj se še malo "premika" (sploh glede na to njegovo pasivno držo v preteklosti). Drugače pa je treba vzeti v obzir, da če se med dvema konča, se konča vsaj z majhnim razlogom, če ne s konkretnim... boli tole sprejeti, ampak čez čas postane vseeno lažje, ko zdrav razum premaguje včasih velikokrat temperamentno in slepo srce.

Zdj ne vem, če je to o kemiji letelo tudi name. Med nama je kemija in je vedno bila. Tudi ko sva bila pol leta narazen sva očitno oba mislila eden na drugega in se na koncu spet našla. Zdj dvomim da bo spet tako. cry.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1936 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 July 2007 - 11:42 PM

QUOTE(nihrida @ 13. 7. 2007 - 21:20) View Post
Zdj ne vem, če je to o kemiji letelo tudi name.

Ne, to ni letelo nate! To sem čisto tak, nasplošno napisala!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1937 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 July 2007 - 11:46 PM

Nihrida, js sploh ne vem kaj nej ti rečem, ker sama točn vem, kako bedno je, ko greš z nekom narazen. Še posebej, če ga maš ful rad. Js res upam, da se bosta vidva zrihtala, samo do tega bo prišlo edino tako, če si bosta oba to ful želela in oba ugotovila, da pa le sta za skupej. Tko, da bi pa izsilila iz njega, da se vrne je pa res čist brezveze. Pol bi se vrjetno še bolj bedno počutila, jas bi zihr se.

Zase govorim, da zdej po dveh mescih, mi še vedno ni vseen, samo po drugi strani pa sem vesela, da se je spoku iz mojga življenja, ker res ni bil vreden moje ljubezni in mojih čustev in lahko rečem, da mi je boljš brez njega in vem, da bom nekje najdla nekoga, ki ga bom mela še stokrat raj, kot sem mela tega bedaka in ki mi bo to tud on sam znal vračat ljubezen. Sicer bo pa kr držalo tisto pravilo, da čas celi vse rane, žalostno pri vsem tem je edin to, da brazgotine pa ostanejo. Pr men jih je in jih bo tudi pri tebi, samo vprašanje časa je. Pa ne pozabi, da je med ljubeznijo in sovraštvom le majhen korak. Sicer js bivšega ne sovražim, ga pa preziram, ker drugega itak vredn ni.

Glede tega, da se ljubezni ne da izsiliti bom pa rekla samo tole, da se sicer s tem strinjam a vseeno me pa zanima sledeče: A se vam ne zdi, da to vsak posameznik, če se zaplete z nekom že zelo kmalu sam pri sebi lahko ugotovi ali se je v to osebo zaljubil ali ne. Men se zdi, da se to vidi že po parih mesecih. In ne morm razumet, da pol folk hodi po enem letu ali še več vn s takimi, da se mu zdi, da se ni zaljubil/a tako kot naj bi se. Js bi se tuki bolj vprašala, zakaj je potem sploh nekdo vstrajal v neki zvezi ( iz navade, al pa tega, da ne bi prizadel svojega partnerja), če se pa v svojega partnerja ni zaljubil. Odgovor na to je men viden samo en, izigravanje čustev partnerja in čist nič drugega. Men se zdi velik bolj fer, da se to čimprej pove in ne zavlačuje v nedogled, da potem zarad tega drugi trpi. Mogoče se motm, no vsaj upam, da se. Če je temu res tako je potem takem najbolje bit sam. Js nekak čedalje bolj ugotavljam, da tako še najmanj trpiš in ni ti treba prenašat čist nobenga sranja. No tega ti tak al tak ni treba, sam neumen ne smeš bit.
  • 0

#1938 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 14 July 2007 - 06:16 AM

Luciferka, meni bi bilo veliko težje, ampak po drugi strani spet veliko lažje, da bi videla, da se mu je*e za mene. Ne morem pa se sprijaznit s tem, da mi je vedno govoril kako me ima rad (in to več kot 4 leta), pol je pa kr naenkrat butnil nekaj takega. Sicer sem mu rekla, da če mu kaj ne paše, da lahko gre...to pa zaradi tega, ker mi je vedno govoril, da tega ne bi nikol storil. Če bi bila tiho mogoče do tega ne bi prišlo. Jst nočem ničesar obžalovat. Nočem, da se mava še vedno rada vsak na svojem koncu...če me še sploh ima rad.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1939 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 14 July 2007 - 02:17 PM

Želim si, da bi mi bil všeč tud, ko se vidva v živo (in obratno). Če ne se mi bo odpull. Ker mi je res ful ful u redu. Ah ja, pa mi spet ni dolgčas v življenju, ko sama seb delam probleme smile.gif
  • 0

#1940 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 14 July 2007 - 03:05 PM

Da bi dobila tok dnara da bi si lohk eno hiško postavla pa avto kupila, pa še da bi se septembra Grčija uresničla, pa da grem dons na zbiljsko noč pa .......... ah bom rajš nehala!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users