Posted 19 September 2007 - 10:13 AM
Jaz s tem nisem hotla rečt, da ne sme nihče podajat mnenja, ampak sem hotela povedat samo to, da je težko rečt če sem paničarla ali ne, če pa dejansko ne veste, kakšne so bile razmere, koliko vode je bilo, kakšna je bila dejanska nevarnost. To pa je ravno glavni podatek za določitev tega, ali sem preveč burno reagirala ali ne. Definitivno nisem skakala po stanovanju, se drla in težila ljudem okoli sebe, sem pa za zaprtimi vrati svoje sobe čutila veliko skrb, strah in seveda tudi velik bes zaradi njune nespametne odločitve, ki sem ga potem razlila na forumu, da sem si dala duška. Pač nisem pričakovala, da bom zato naletela na neke negativne komentarje in pametovanje, drugače bi se iskreno povedano zadržala in ne bi ničesar napisala.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.