Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#1921 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 01 February 2010 - 05:25 PM

QUOTE(Kalypso @ 1. 2. 2010 - 17:04) View Post

yes.gif
Za vse, ki nimate net tv: KLIK. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

OMFG lol1.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1922 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 February 2010 - 05:27 PM

Spasovski Boris, faaaaak, spasio me Boris, zakaj si je nadel tak bebavo ime? lol1.gif Ta Milan Tarot pa je joke, ne? Prosim naj mi en reče, da je to joke!!! lol1.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1923 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 01 February 2010 - 05:29 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 2. 2010 - 17:27) View Post
spasio me Boris

Mene bo pobralo, majkemi. lol1.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1924 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 February 2010 - 05:31 PM

Spasovski Boris, faaaaak, spasio me Boris, zakaj si je nadel tak bebavo ime? lol1.gif Ta Milan Tarot pa je joke, ne? Prosim naj mi en reče, da je to joke!!! lol1.gif

Na FB ima svojo grupo:

KLIK

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mora da pusti kosu da bi se oženio. rtfm.gif lol1.gif lol1.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1925 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 01 February 2010 - 07:41 PM

QUOTE(Jinadaze @ 1. 2. 2010 - 17:14) View Post

Jaz si grem prav kokice nardit. lol1.gif w00t2.gif

laugh.gif

Ta Milan Tarot pa je joke, ne? Prosim naj mi en reče, da je to joke!!! lol1.gif

Ta fora z Vajtsnejki ze kar dolgo krozi po netu - pred casom smo s kolegi razpravljali Vidovitem Milanu, menda ni joke. In ljudje ga imajo zelo radi. laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1926 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 02 February 2010 - 10:42 PM

Prejle v kuhinji - iz hladilnika vzamem čokoladico, jo dam v žep, česar Hevea ne opazi. Ponudim ji sok, pa mi razloži z zvrhano mero zanosa, da ne bo soka ampak vodo, ker je umila zobe doma in bo lahko spala, ko bom jaz umival zobe. laugh.gif
Kmalu sem začel umirat od smeha in jest čokolado, ki mi je od smeha skoraj čez nos nazaj šla lol1.gif Hevea je iz principa ni jedla, trpela pa ko žival zraven. laugh.gif

Ob drugi čokoladici je Hevea zavrgla svoje principe. twisted.gif
  • 0

#1927 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 02 February 2010 - 10:49 PM

• 0

#1928 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 02 February 2010 - 11:15 PM

Včeraj sem za večerjo jedla hrenovke. Vsa zgrožena sem zjutraj opazila, da sem v hladilnik pozabila pospravit lonček gorčice. Ker se mi je mudilo v službo, sem pograbila šal, torbico in gorčico (z namenom, da jo pospravim na poti iz stanovanja). Ko sem prišla do garaže sem ugotovila, da imam gorčico še vedno v roki.... biggrin.gif In še večja norost - zdej jo vozim s seboj v avtu biggrin.gif
  • 0

#1929 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 02 February 2010 - 11:21 PM

laugh.gif

To me je spomnilo na fotra, ki je enkrat namesto etuija z očali v službo vzel daljinca. lol1.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1930 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 02 February 2010 - 11:26 PM

lol1.gif
  • 0

#1931 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 02 February 2010 - 11:33 PM

In pol jaz doma hočem prižgat TV, iščem daljinca kot blesava, on pa čorav v službi išče očala. laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1932 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 02 February 2010 - 11:39 PM

LOL 2x : D
  • 0

#1933 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 03 February 2010 - 05:47 AM

laugh.gif

Učeri sm poslušala musko in sm glih slišala en dobr komad, pa sm si hotla naslov zapisat. In čist panično iščem pisalo da ne pozabm izvajalca pa naslov komada in ko sem končno našla kemik in ga hotla prijet sm ugotovila, da to pa ne bo šlo - ker imam že en svinčnik u roki... kokoš...

Danes sm pa polnilc narobe vštekala v računalnik... namesto v luknjo kar v neke špranje tam zadi. Seveda mi je začelo piskat, da bo prazna baterija, začnem tipat za računalnikom in "zatipam" kako je kabl kao prav vštekan... No in pol se je pa začelo sprobavanje razdelilca, če tam kej naštima, pa pri adapterju, če je kje kabl precvikan.. In sm se sprijaznila, da mi je crknu, že iščem garancijo pa vse... Kera budala sm se počutila, ko sm potlej, k sm hotla vse skup izštekat pa pospravt v škatlo opazila, da sm sam narobe vštekala... Pa še to najbrž, da ne bi opazila, če se mi ne bi čudno zdelo, zakaj se tko težko vn puli...

Ne vem kaj je z mano zadnje čase... verjetno moji možgani delujejo kot "full memory card", pa se mi pol vse sfuzla (izpiti pa to..)

• 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#1934 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6793 posts

Posted 03 February 2010 - 10:26 AM

laugh.gif ja to se tudi meni kdaj zgodi...iščem telefon, že skoraj panično, ko ugotovim, da se z enim pogovarjam po telefonu in ga imam pri ušesu rolleyes.gif
  • 0

#1935 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 03 February 2010 - 01:06 PM

Odprla in pretresla sem jogurt, vmes me je zmotil telefon, v tem času sem pozabila, da je že odprt in ga še enkrat pretresla. Pošprican po meni in po celi kuhinji. x(

• 0

― V. Van Gogh

#1936 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 03 February 2010 - 01:10 PM

Hahahahahhahah!
  • 0

#1937 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 February 2010 - 01:55 PM

QUOTE(Jinadaze @ 3. 2. 2010 - 13:06) View Post

Odprla in pretresla sem jogurt, vmes me je zmotil telefon, v tem času sem pozabila, da je že odprt in ga še enkrat pretresla. Pošprican po meni in po celi kuhinji. x(

To se je meni že ogromnokrat zgodilo, sploh s 100% sadnimi sokovi v plastenkah, ki jih je treba pretrest zaradi usedline.

Jaz pa še sploh klopuncam to ful strastno in temeljito in seveda če me kej vmes zmoti, gladko pozabim da sem že odprla, ter si dobesedno pol flaše pljusknem direkt v faco, da od šoka še 5 minut lovim sapo.. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1938 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 03 February 2010 - 01:56 PM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 2. 2010 - 13:55) View Post

Jaz pa še sploh klopuncam to ful strastno in temeljito

Ja, enako. Pol kar otrpnem, ker ne dojamem takoj, kaj se je zgodilo. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1939 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 03 February 2010 - 02:01 PM

QUOTE(Jinadaze @ 3. 2. 2010 - 13:06) View Post

wacko.gif

Enkrat je moj dec z eno kolegico pripravljal torto, on je rezal, ona je spricala smetano poleg (smetana je bila prav v tisti posodi pod pritiskom, ki je namenjena za "umetnisko serviranje" smetane), no in enkrat ona stisne, da bo naspricala smetano k torti in ji odnese vsebino posode v faco, na lase, na pulover, po kuhinji, skratka smetana everywhere. Mene bi pomoje odpeljali v psihiatricno, ce bi se mi to zgodilo (ciscenje & co. aaaaaa), no ona se pa mirno obrise in gremo dalje. Moj dec je potem razlagal, da se je v mislih zahvaljeval, da nisem bila jaz na njenem mestu. laugh.gif mellow.gif
  • 0

#1940 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 03 February 2010 - 02:18 PM

Jaz če sem sama, zaprem oči in si govorim T., globoko dihaj, če pa nisem, pa kolnem na polno, da se okolica seznani z dogodkom, in mi kdo pride pomagat pospravit. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users