OMFG
NOROST DNEVA
Posted 01 February 2010 - 05:25 PM
Posted 01 February 2010 - 05:27 PM
Posted 01 February 2010 - 05:31 PM
Spasovski Boris, faaaaak, spasio me Boris, zakaj si je nadel tak bebavo ime?
Na FB ima svojo grupo:
KLIK
Mora da pusti kosu da bi se oženio.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 February 2010 - 07:41 PM
Jaz si grem prav kokice nardit.
Ta Milan Tarot pa je joke, ne? Prosim naj mi en reče, da je to joke!!!
Ta fora z Vajtsnejki ze kar dolgo krozi po netu - pred casom smo s kolegi razpravljali Vidovitem Milanu, menda ni joke. In ljudje ga imajo zelo radi.
Posted 02 February 2010 - 10:42 PM
Kmalu sem začel umirat od smeha in jest čokolado, ki mi je od smeha skoraj čez nos nazaj šla
Ob drugi čokoladici je Hevea zavrgla svoje principe.
Posted 02 February 2010 - 10:49 PM
Posted 02 February 2010 - 11:15 PM
Posted 02 February 2010 - 11:21 PM
To me je spomnilo na fotra, ki je enkrat namesto etuija z očali v službo vzel daljinca.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2010 - 11:26 PM
Posted 02 February 2010 - 11:33 PM
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2010 - 11:39 PM
Posted 03 February 2010 - 05:47 AM
Učeri sm poslušala musko in sm glih slišala en dobr komad, pa sm si hotla naslov zapisat. In čist panično iščem pisalo da ne pozabm izvajalca pa naslov komada in ko sem končno našla kemik in ga hotla prijet sm ugotovila, da to pa ne bo šlo - ker imam že en svinčnik u roki... kokoš...
Danes sm pa polnilc narobe vštekala v računalnik... namesto v luknjo kar v neke špranje tam zadi. Seveda mi je začelo piskat, da bo prazna baterija, začnem tipat za računalnikom in "zatipam" kako je kabl kao prav vštekan... No in pol se je pa začelo sprobavanje razdelilca, če tam kej naštima, pa pri adapterju, če je kje kabl precvikan.. In sm se sprijaznila, da mi je crknu, že iščem garancijo pa vse... Kera budala sm se počutila, ko sm potlej, k sm hotla vse skup izštekat pa pospravt v škatlo opazila, da sm sam narobe vštekala... Pa še to najbrž, da ne bi opazila, če se mi ne bi čudno zdelo, zakaj se tko težko vn puli...
Ne vem kaj je z mano zadnje čase... verjetno moji možgani delujejo kot "full memory card", pa se mi pol vse sfuzla (izpiti pa to..)
Posted 03 February 2010 - 10:26 AM
Posted 03 February 2010 - 01:06 PM
Odprla in pretresla sem jogurt, vmes me je zmotil telefon, v tem času sem pozabila, da je že odprt in ga še enkrat pretresla. Pošprican po meni in po celi kuhinji. x(
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2010 - 01:10 PM
Posted 03 February 2010 - 01:55 PM
Odprla in pretresla sem jogurt, vmes me je zmotil telefon, v tem času sem pozabila, da je že odprt in ga še enkrat pretresla. Pošprican po meni in po celi kuhinji. x(
To se je meni že ogromnokrat zgodilo, sploh s 100% sadnimi sokovi v plastenkah, ki jih je treba pretrest zaradi usedline.
Jaz pa še sploh klopuncam to ful strastno in temeljito in seveda če me kej vmes zmoti, gladko pozabim da sem že odprla, ter si dobesedno pol flaše pljusknem direkt v faco, da od šoka še 5 minut lovim sapo..
Posted 03 February 2010 - 02:01 PM
Enkrat je moj dec z eno kolegico pripravljal torto, on je rezal, ona je spricala smetano poleg (smetana je bila prav v tisti posodi pod pritiskom, ki je namenjena za "umetnisko serviranje" smetane), no in enkrat ona stisne, da bo naspricala smetano k torti in ji odnese vsebino posode v faco, na lase, na pulover, po kuhinji, skratka smetana everywhere. Mene bi pomoje odpeljali v psihiatricno, ce bi se mi to zgodilo (ciscenje & co. aaaaaa), no ona se pa mirno obrise in gremo dalje. Moj dec je potem razlagal, da se je v mislih zahvaljeval, da nisem bila jaz na njenem mestu.
Posted 03 February 2010 - 02:18 PM
Jaz če sem sama, zaprem oči in si govorim T., globoko dihaj, če pa nisem, pa kolnem na polno, da se okolica seznani z dogodkom, in mi kdo pride pomagat pospravit.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users