Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1921 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 19 September 2008 - 05:51 PM

nič ful nujno ne rabim, ampak danes šla spet not zapravljat. vzela trda šampona Soak & Float (obupen vonj ampak če bo res pomagalo kot obljubljajo je vredno!) in pa New Shampoo Bar (bolj za lubija, čeprav bom sprobala) pa masko od borovničk Catastrophe Cosmetic (meli edino to poleg Mask of Magnaminty, ki mi jo je dala za niti eno minuto gor na roko in mi je bila ful dobra - bom ziher naslednjič zase vzela - fin pilingec in glina), ki je spet za oba ker ko sm mu enkrat dala česnovo na obraz je po 10min res skoraj bruhal (mislm dec pa tak IPB Image IPB Image IPB Image ) in sem mu obljublja da za njegov nežni nosek naslednjič vzamem res nekaj dišečega IPB Image biggrin.gif .

sem pa že opazila, bolj ko je zadeva neprivlačna za videt in vonjat boljši učinek ima. no kolkor sem do zdaj uspela spobat...

aja New Sahmpoo Bar ni rdeč/oranžen kot na slikcah ampak neonsko barbi roza, hihi čist za mojga dedca IPB Image .
pa kovinski lonček se čist fino prilega ploščici - niso nč premajhne.
  • 0

#1922 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 September 2008 - 07:04 PM

QUOTE(PurePoison @ 19. 9. 2008 - 12:15) View Post

Plain Jane, a tisti piling Aqua Mirabilis je na putrasti osnovi?

Kako to misliš? huh.gif Pač piling kot piling, ne pusti nobenega filma gor al karkoli.
  • 0

• Guests

Posted 20 September 2008 - 02:14 PM

Nekoč sem imela nek Lushev piling (Buffy the backside slayer, se mi zdi), pa je bil na putrasti osnovi in sem bila vedno po tem, ko sem ga sprala še vedno čisto mastna in mi je šlo na živce... samo to sem mislila smile.gif
  • 0

#1924 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 20 September 2008 - 08:15 PM

QUOTE(Morska @ 19. 9. 2008 - 16:51) View Post

skoraj bruhal (mislm dec pa tak IPB Image ) in sem mu obljublja da za njegov nežni nosek

OMG, umiram od smeha lol1.gif

• 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1925 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 September 2008 - 08:25 PM

QUOTE(PurePoison @ 20. 9. 2008 - 15:14) View Post

Nekoč sem imela nek Lushev piling (Buffy the backside slayer, se mi zdi), pa je bil na putrasti osnovi in sem bila vedno po tem, ko sem ga sprala še vedno čisto mastna in mi je šlo na živce... samo to sem mislila smile.gif

Ajaa, ne ne, ni tak. biggrin.gif
  • 0

#1926 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 24 September 2008 - 03:13 PM

QUOTE(Morska @ 19. 9. 2008 - 18:51) View Post

aja New Sahmpoo Bar ni rdeč/oranžen kot na slikcah ampak neonsko barbi roza, hihi čist za mojga dedca IPB Image .
pa kovinski lonček se čist fino prilega ploščici - niso nč premajhne.

Potem so pa tudi tule spremembe. Moj New je bil sprano rdeče barve. In vsi trdi šamponi, ki sem jih kupila (Karma, New, Soak & Float, Godiva) so bili za prvih 5-8 pranj preveliki za v škatlico. Je pa res, da sem zadnjega (Godivo) kupila že kar nekaj mesecev nazaj.

• 0

#1927 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 29 September 2008 - 10:22 PM

A katera ve, če imajo v trgovini It's a wrap? tole: http://www.lush.co.u..._Wrap_2919.aspx
Pa koliko stane? smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1928 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 30 September 2008 - 06:07 AM

Jaz sem videla, da imajo, za ceno pa ne vem. Najboljše, da pokličeš. Ful so prijazni.
  • 0

#1929 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 30 September 2008 - 08:47 AM

QUOTE(Klavdija27 @ 24. 9. 2008 - 16:13) View Post

Potem so pa tudi tule spremembe. Moj New je bil sprano rdeče barve. In vsi trdi šamponi, ki sem jih kupila (Karma, New, Soak & Float, Godiva) so bili za prvih 5-8 pranj preveliki za v škatlico. Je pa res, da sem zadnjega (Godivo) kupila že kar nekaj mesecev nazaj.

ja so mogl kej spremenit, ker sem še novo ploščico not zbasala brez problemov in to z vrečko vred že na poti domov smile.gif . po moje so lonček povečali. zdej sm se spomnila, da sem že kako leto al še več nazaj vidla pri kolegici šampon v lončku pa mi je deloval manjši in tanjši od tega, ki sem ga vzela zdaj. šamponi so pa verjetno ostali enake velikosti.

Klavdija27, kako bi pa ti ocenila Soak and Float?

drgač pa moj zadnji nakup bil malo napačen... moj je nad New-jem sicer navdušen zaradi vonja, ampak vonj ni pol tako obstojen kot pri Karma Kombi. meni je izsušil lase, takisto tudi obupno smrdeč Soak and Float (ko je moker ima bolj znosen vonj) - po teh dveh je balzam čez obvezen! Reincanate je čisto nekaj drugega. meni najboljši Lushev šampon do zdaj, nikoli ne potrebujem balzama in mi je krasen v vseh pogledih. celo nekaj malega se je začel penit, sedaj ko je ploščica bolj namočena. in o kašnem pobarvanju zaradi kane ni ne duha ne sluha. tega bom sigurno še kupila!!

kar se tiče pa mask. nazadnje sem vzela kao borovničevo Catastrophe Cosmetic. ko sm prodajalko vprašala, če ima tudi glino notri mi je odgovorila "Vse naše maske so čistilne maske" rolleyes.gif - doma sem seveda ugotovila, da je nima. no po prvi uporabi mi je nrdila 2 huge mozolja (kar je bilo prav grozno po očiščenem obrazu po redni uporabi Cosmetic Warriora - ki je super izbira!), klub temu da sem zmešala uno grozno umetno (barva) roza vodico, ki se nabere na vrhu, noter v masko in nanašala na moker obraz, se je ful hitro sušila in ko je bila suha, je začela pokati in se drobiti dol z mene. no pri CW se to ni dogajalo in sem bila muchos bolj zadovoljna. sem si mislila ok, če že ni čistilna sploh, mogoče bo pa vsaj negovalna! glede na to, da mi jo je kot edino masko na zalogi hotela prodat z "zdaj ko je že veter...." ja, res je bila ena mala sapica v Lj, sem si mislila, kaki veter, živim na Primorskem - poznam js in vipavsko in obalno in goriško burjo... ne mi tlele z vetrom... ampak ja, itak me je zanimala maska zaradi navdušenja tule in dokaj dobrih ocen. No ni bila kaj prida negovalna. zategovalo me je in dobila sem malenkost luskic na nosu. kar se spet pri CW ni nikoli zgodilo.
v glavnem umetno obarvana in odišavljena Catastrophe Cosmetic je res bolj ko ne ena katastrofalna kozmetika biggrin.gif.

Kako ste pa z Rub Rub Rub kaj zadovoljne?

• 0

#1930 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 01 October 2008 - 07:25 PM

morska, Soak and float mi je ful smrdel, po svežem asfaltu, amapk potem na mokrih laseh dosti manj intenzivno. Po učinku enak vsem ostalim, se isto peni pa to, samo mi je zelo lepo pomiril lasišče. Takrat sem imela velike težave z mastnim prhljajem in sem se praskala do krvi tudi na sveže umite lase, tale je pa tak naredil, da sem imela 2 dni mir, brez čohanja. Pozdravil pa ni, to sem z Oronazolom. Če bi še imela take težave, bi ga še kupila, drugače pa seveda ne (vonj).

Rub rub rub sem uporabila le 1x, ni mi tak zeloo všeč, fajn je treba zmiksat, ker se vsa gostota usede na dno, kar je pri novem izdelku težko...piling je pa bolj nežen....bo za porabit, kupila ga pa ne bom več, ker me ob uporabi spominja na mešanico Olive brancha+morje+limone.

Evo, tele cukrčke iz darila Very Berry sem pa dobila včeraj. Love it! Dva (Comforter, You snap the whip) sem sicer že imela, pa nima veze, sta mi všeč, še posebej YSTW zakon...) Notri so krogla Blckberry (180g), kopel Comforter (200g), piling You snap the whip (95g), milo Sultana of soap (100g) in žele za tuš Sweetie pie (100g). Ful podobno vsi dišijo, po borovnicah, samo Sultana je malo drugačna--> borovnice+kadilo- zelo aromatično, ta vonj bi dala za najbolj tipičen Lush vonj (tisti, ko stopite v trgovino)..

Zanimivo je, da dobiš darilo v škatli, ki je napolnjena s pečenimi kokicami, stvari pa so brez vsakega ovitka (krogla, kopel, piling, milo)....niti folije nimajo. Čudno, da še želeja niso v kak kot nabrizgali. Saj mi je kul, da ni ne vem kake embalaže (skrb za okolje pa to), ampak kak reciklaž papirček bi pa tudi lahko bil vsaj za zaščito. Sem imela srečo, da krogla ni v prafaktorjih.

IPB Image

• 0

#1931 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 01 October 2008 - 07:47 PM

Mhmmm, super Klavdija27! YSTW je pa res fajn zadevščina. smile.gif Tako omamno diši, pa ko se podrgneš po telesu, si čisto črn - kot dimnikar. tongue.gif Všečmi je tudi, da po njem nisi niti malo masten (kot po Buffy), ampak samo mehek. Zato ga bom sigurno še kdaj kupila (zdaj ga pa itak še imam)!
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1932 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 October 2008 - 08:40 PM

Jaz sem se odločila, da bom poskusla z Love Lettuce masko. Zdaj imam priložnost, da jo dobim, ker je pač po pošti ne morem. Kaj pokličem jutri, da naj mi jo za v petek prišparajo al kak? Je sploh še na tržišču ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1933 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 01 October 2008 - 08:52 PM

Pokliči, če jo imajo. Jaz sem zadnjič poklicala v torek in so mi jo do petka zadržali. Še odločiš se lahko, katero boš vzela (cenejšo, malo dražjo...)
  • 0

#1934 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 October 2008 - 12:20 PM

Kak dolgo si ti delala svoj tretma? Bi za en "tretma" potrebovala velik lonček ? (torej dražjo masko), ker mam v spominu, da si ti rekla, da ti je je še malo ostalo.
  • 0
Viens, reste ici!

#1935 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 02 October 2008 - 12:22 PM

po moje lahko kupiš cenejšo. zadnjič, ko sem jo jaz kupila, sem jo 1/2 delila s sarah. Mogoče bi bilo dobro, če še ti najdeš "prostovoljko".

"Tretma" pa sem imela 14 dni.
  • 0

#1936 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 October 2008 - 01:06 PM

Bom kupla cenejšo in bom pač potem še sestri dala masko.
Je več kot 14 dni preveč?
  • 0
Viens, reste ici!

#1937 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 02 October 2008 - 01:08 PM

Ne vem....najbolje, da vprašaš prodajalko (najraje šefico - visoka, črni dolgi lasje).
  • 0

#1938 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 October 2008 - 01:09 PM

Bom prijateljici naročila, jutri gre namreč v LJ. Hvala smile.gif .

- Edit : jaz vem, da sem polna vprašanj, oprosti. Kako hitro je tebi začela maska delovat? Kak hitro, so ti začele nečistoče bruhat na plano? Ogrce ti je spucala? Si jih mela pred uporabo maske ogromno? Ker jaz jih mam milijon.
  • 0
Viens, reste ici!

#1939 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 02 October 2008 - 01:16 PM

najprej moraš vedet, da se jst niti malo ne sekiram okoli svoje kože, kot se marsikatera tukaj smile.gif Zato mogoče tudi ne "opazim" kakšnih sprememb, kakršne bi ve rade dosegle.

Delovat je začela zelo hitro. Že po enem ali dveh nanosih. Glede ogrcev pa ne vem.... nisem opazila neke razlike. Mogoče ja, mogoče ne (beri en odstavek zgoraj). laugh.gif Kaj zate pomeni milijon ogrcev? Tisti, ki jih vidiš, če človeka gledaš z razdalje 0,5 metra? Tisti, ki jih vidiš v 7x povečevalnem ogledalu? biggrin.gif It's a difference smile.gif Moji se v 7x povečevalnem vidijo (če od blizu pogledam vanj smile.gif), ljudje pa jih ne zaznajo, ko govorijo z mano. Upam, da ti je odgovor vsaj malo pomagal laugh.gif

• 0

#1940 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 October 2008 - 01:19 PM

Jaz imam lička čista, čelo imam dokaj čisto ampak po nosu mam ful ogrcev. Res, .. sicer se ne vidijo, ker si nos napudram ampak vseeno jim je ogromno veš. Majade, bom probala z masko pa bomo vidli kak bo kaj.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users