QUOTE(Klavdija27 @ 24. 9. 2008 - 16:13)

Potem so pa tudi tule spremembe. Moj New je bil sprano rdeče barve. In vsi trdi šamponi, ki sem jih kupila (Karma, New, Soak & Float, Godiva) so bili za prvih 5-8 pranj preveliki za v škatlico. Je pa res, da sem zadnjega (Godivo) kupila že kar nekaj mesecev nazaj.
ja so mogl kej spremenit, ker sem še novo ploščico not zbasala brez problemov in to z vrečko vred že na poti domov

. po moje so lonček povečali. zdej sm se spomnila, da sem že kako leto al še več nazaj vidla pri kolegici šampon v lončku pa mi je deloval manjši in tanjši od tega, ki sem ga vzela zdaj. šamponi so pa verjetno ostali enake velikosti.
Klavdija27, kako bi pa ti ocenila Soak and Float?
drgač pa moj zadnji nakup bil malo napačen... moj je nad New-jem sicer navdušen zaradi vonja, ampak vonj ni pol tako obstojen kot pri Karma Kombi. meni je izsušil lase, takisto tudi obupno smrdeč Soak and Float (ko je moker ima bolj znosen vonj) - po teh dveh je balzam čez obvezen! Reincanate je čisto nekaj drugega. meni najboljši Lushev šampon do zdaj, nikoli ne potrebujem balzama in mi je krasen v vseh pogledih. celo nekaj malega se je začel penit, sedaj ko je ploščica bolj namočena. in o kašnem pobarvanju zaradi kane ni ne duha ne sluha. tega bom sigurno še kupila!!
kar se tiče pa mask. nazadnje sem vzela kao borovničevo Catastrophe Cosmetic. ko sm prodajalko vprašala, če ima tudi glino notri mi je odgovorila "Vse naše maske so čistilne maske"

- doma sem seveda ugotovila, da je nima. no po prvi uporabi mi je nrdila 2 huge mozolja (kar je bilo prav grozno po očiščenem obrazu po redni uporabi Cosmetic Warriora - ki je super izbira!), klub temu da sem zmešala uno grozno umetno (barva) roza vodico, ki se nabere na vrhu, noter v masko in nanašala na moker obraz, se je ful hitro sušila in ko je bila suha, je začela pokati in se drobiti dol z mene. no pri CW se to ni dogajalo in sem bila muchos bolj zadovoljna. sem si mislila ok, če že ni čistilna sploh, mogoče bo pa vsaj negovalna! glede na to, da mi jo je kot edino masko na zalogi hotela prodat z "zdaj ko je že veter...." ja, res je bila ena mala sapica v Lj, sem si mislila, kaki veter, živim na Primorskem - poznam js in vipavsko in obalno in goriško burjo... ne mi tlele z vetrom... ampak ja, itak me je zanimala maska zaradi navdušenja tule in dokaj dobrih ocen. No ni bila kaj prida negovalna. zategovalo me je in dobila sem malenkost luskic na nosu. kar se spet pri CW ni nikoli zgodilo.
v glavnem umetno obarvana in odišavljena Catastrophe Cosmetic je res bolj ko ne ena katastrofalna kozmetika

.
Kako ste pa z Rub Rub Rub kaj zadovoljne?