Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1921 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11886 posts

Posted 11 March 2023 - 08:46 AM

Marmelada, narobe sem prebrala potem, hvala :)

Matilda ja, res je. Moj bivši šef je bil isti, mene je imel na 850€ bruto in mi jamral kako ne more preživeti, če si ne nakaže 3500€ na mesec. Istočasno je bil pa edini užiten kruh tisti iz pekarne 8, zelenjava je bila edina bio ob sobotah na lj tržnici, njegovim tačkam so pa najbolj ustrezali čevlji Paciotti HA HA HA. 

• 0

#1922 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17311 posts

Posted 11 March 2023 - 09:29 AM

Neee, Marmelada, haha. Saj pravim, da bi ji moralo biti ze takoj, ko me je videla, jasno, da nisem niti blizu 99. Se mi zelo povesa obraz, ker imam tezko, debelo kozo in vec mascobe.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1923 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86017 posts

Posted 11 March 2023 - 09:58 PM

Lara je izjavila, da so nuujno rabili se en avto, ker imata njena vrtcevska otroka kup enih krozkov in jim ni vec zneslo z enim.
Prav brez besed sem, vse po vrsti so mi postale totalno prizadete.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1924 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23309 posts

Posted 11 March 2023 - 10:32 PM

Sem videla. Zraven seveda spadajo še trije novi avtosedeži. Ampak seveda njej so avti totalno brezvezen strošek.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1925 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 March 2023 - 10:43 PM

Ma to je en tak echo chamber, vse so med sabo povezane, hodijo ena k drugi na evente, druga drugo označujejo v storyjih, si oglašujejo produkte med sabo in potem seveda vse vzdihujejo za istimi stvarmi, sodelujejo v istih debatah ... Pol naj jih pa kdo resno jemlje
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1926 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 12 March 2023 - 08:48 AM

Men je tok glupo da mi jih je ze spremljat glupo. Why, why???
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1927 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 12 March 2023 - 09:14 AM

Pri barbi zadnje case opazam da je ful velika razlika kaksen odnos ima do otrok in kaksnega do odraslih,mislim saj logicno in vse ampak otroci se pa tudi njeni ucijo tega kar dela in ne tega o cemer predava, tako da se mi zdi,da jo bo v roku par let tudi njo malo povozilo. Spremljam in berem kar nekaj drugih profilov o vzgoji in ona ima en tak odnos,ce te boli o cemer govorim je to tvoj problem,ne zaveda se teze svojih besed in ne čuti nobene odgovornosti do tega,da se ob njej kdo slabo pocuti, to mi je vedno bolj motece in se mocno razlikuje od tega kar vidim in berwm pri drugih. Ne vem ce sem prav smiselno naposala ampak dobivam obcutek,da namenoma zbuja slabo vest in se ob tem cuti nekoliko superiorna.

Glede skoraj vsega pri vzgoji ima prav,noro sobro pozna stvari,vendar je cistunska.
  • 0

#1928 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19187 posts

Posted 12 March 2023 - 10:21 AM

Res je, mene tudi moti to in dokler nisi zdaj napisala, niti nisem točno vedela, kaj me moti...
  • 0

#1929 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86017 posts

Posted 12 March 2023 - 12:25 PM

Jaz preskocim njene storyje, ker mi je sla ze nekaj na zivce pa tudi nic vec pametnega nisem izvedela od nje (se mi zdi, kot da nonstop trobi o otrokih tja do 3. let), ampak mi ona vseeno ne deluje, kot da je do drugih taka kot je do sledilcev. Veliko ljudi ima tezave s predajanjem informacij/znanja o necem, o cemer veliko vejo in ona je ena izmed njih. Ko jo poslusas govoriti o spanju otrok in vzgoji, deluje kot da je pozrla vso pamet sveta, tak pokroviteljski nacin ima in tak zar/strast, kot da je malo zadeta ali vsaj evforicna..
Se mi zdi, da ima nekaj tiste gorenjske ostrine :D, sicer je pa taka prijazna in preprosta.

Sem videla. Zraven seveda spadajo še trije novi avtosedeži. Ampak seveda njej so avti totalno brezvezen strošek.

Ja, ob tem da imajo Audija za 80k+. :butl: Bizarne izjave.
  • 0

― V. Van Gogh

#1930 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 12 March 2023 - 12:54 PM

Jaz se vedno marsikaj od nje poslusam, Lara mi je pa cedalje bolj bedna. Pri Barbi veckrat opazam,da tudi stvari,ki se jih je nedavno naucila predava z istim pokroviteljskim tonom, tako da ne kupim tega, da slabo podaja svoje znanje, zato me je pa zmotilo in na podlagi tega sem si tako mnenje ustvarila, ker cutim da je taka 😐 verjetno jo bom pa nehala spremljati, ce mi bo neprijetno in kakor zaenkrat opazam gre vedno bolj v tej smeri. Ne morem se tocno spomnit kaj je ze zadnjic njena puncka pribila, da sem imela prav en tak aha moment.
  • 0

#1931 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 12 March 2023 - 01:02 PM

Glede Barbi delim mnenje z Jino, mi deluje preprosta in prijazna, ko govori o vzgoji pa evforična. Se mi pa njen profil ne zdi zelo informativen, oz bi si želela, več takih tematik. Mogoče ji to ni več cilj, se bolj posveča delavnicam. Občutek imam, da se na hitro javi in nekaj pove, kar je sicer ok, ampak bi mogoče lahko o tem več povedala, razdelala, napisala kakšno objavo itd.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#1932 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86017 posts

Posted 12 March 2023 - 01:02 PM

Ora, meni se pa tudi zaradi tega ne zdi, ker sem jo spremljala ze veliko pred otroki.
A to ste videle, da je sla zadnjic do enega tipa na bencinski, ki se je zadrl na eno zensko, da je baba prizadeta, ker se je vrinila pred vrsto za tankat in mu na lep nacin povedala, da je to narobe in da se da drugace? Mislim, da je bilo to zadnjic, ko sem jo poslusala.
  • 0

― V. Van Gogh

#1933 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 12 March 2023 - 03:19 PM

Ja. Men je blo to sorry krneki.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1934 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 12 March 2023 - 09:28 PM

Buahhaha. Ker ne followam Ane zdej vec nc ne vidim requesta mi pa ne potrdi. It is the sign from god.
  • 0

#1935 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27359 posts

Posted 15 March 2023 - 06:10 AM

Vsakic ko odprem ig se zadnje case vprašam, kaj je z zenskami res. Od vsej emancipaciji in nekemu laznemu feminizmu navkljub,moras zgleda it s porodnisnice v fitnes prej kot domov in cas zase ocitno pomeni lispanje in ne vem a sem jaz nora,ampak verjetnk to ni lih standard a?
  • 0

#1936 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 15 March 2023 - 07:35 AM

Nisi nora, one so.
Vse je f.d up.
Cakam moment ko bo sfiltrirane nabotoksirane in kao popolne (not) zenske zamenjala povprecnost in naravno staranje in real life. It will happen.
  • 1

#1937 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16847 posts

Posted 15 March 2023 - 07:44 AM

Pocasi bom se Tamaro odfollowala.
Ne vem zakaj mi vse ratajo bruh po nekaj casa.
Stevilo reklam in kod ki jih bombardira v zadnjih tednih je za popizdit.
Spet tezi s tem oljem za lase.
  • 0

#1938 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11886 posts

Posted 15 March 2023 - 08:07 AM

Jaz pa sledim nobeni od teh bab, niti jih ne spremljam. Vse skupaj mi je tako sfejkano, da ne mores resno jemat.
  • 0

#1939 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 15 March 2023 - 09:34 AM

Tudi jaz ne sledim nobeni od teh žensk. Včasih mi je blo zanimivo pogledat življenjski stil drugih, trenutno mi to ne paše. Najraje pogledam storije in objave od @razvojnikoticek in @mamainljubljana, pri njej so mi všeč knjižni predlogi in motivacija za branje pa tudi sicer mi ima zanimiv, realen content in lep dizajn :D na instagramu sem povprečno 25min na dan pravi moj app, še vedno mi je fajn medij, paše mi poskrolat in kej prebrat.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#1940 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86017 posts

Posted 20 March 2023 - 01:05 PM

Ana D. P. ima zdaj svojo znamko prehranskih dopolnil:
https://instagram.co...id=YWVjMmZiZjg=
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users