Zakaj, kak poseben razlog?
Mah, karta stane pol letalske.
Posted 26 January 2013 - 01:02 AM
Zakaj, kak poseben razlog?
Mah, karta stane pol letalske.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 January 2013 - 03:43 AM
Jaz sem kupila karto v zelenem ringu, bol proti vrhu in čisto na robu (tistega dela ki je bolj stran od odra, tako da se sigurno fajn vidi). In ja, lahko izbereš čisto točno določen sedež. Se mi pa zdi, da je že kar precej zasedeno.
Grem sama.
Kje si pa videla, kateri sedeži so že zasedeni? To ti tam, kjer greš kupit karto pokažejo na računalniku ali na kakem seznamu ali kako si sploh izbereš?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 January 2013 - 09:27 AM
na eventimu maš, ko ti ponudi karte, desno napisano "sedežni red", tam kliknep in imaš celo shemo dvorane, potem povečuješ in vidiš kaj je še frej in kaj zasedeno. Sivo je zasedeno, barvasto je frej in si točno lahko izbere vrsto in sedež.
Posted 04 February 2013 - 04:27 PM
Sem se odločila, da grem, ker vem, da bi mi bilo žal, pa še fant bi ful rad šel. Ravno 2 tedna pred koncertom imava obletnico in sem danes naročila karte za oba, ker je dvorana že tako razprodana, da ne upam čakat niti dneva več.
Vzela sem za zeleni ring - tribuna B.
― V. Van Gogh
Posted 05 February 2013 - 08:04 AM
Sedežni red je dejansko? Fuck, torej ni dovolj, da je karta iz istega dela, dejansko ti ne preostane drugega, kot da kupiš karte skupaj z nekom, sicer si med tujci ... Bah, pa v zelenem ringu je samo še tribuna A na voljo kot kaže.
Posted 05 February 2013 - 05:22 PM
Jp, tako je.
― V. Van Gogh
Posted 07 February 2013 - 05:01 PM
Sploh nisem opazila, da je na Eventimovi strani sedežni red. Oder bo torej pred tribuno D?
Kako samo še tribuna A prosta v zelenem ringu? Ravno tribuna A in C sta praktično polni. Jaz sem si sicer želela ravno na kateri od teh dveh bit, bolj blizu odra. Za tribuno B pa še kaže nekaj prostih mest. A je tribuna B ful boljša kot tribuni BA in BC, ki sta v kotu? Mislite, da se od tam ful slabše vidi, kot z B?
Si pa nisem mislila, da je že toliko kart prodanih no. Sem nameravala še počakat z nakupom do konca marca, pa bo zgleda treba že prej.
Posted 07 February 2013 - 06:33 PM
Pomoje ne, ampak meni je boljše gledat centralno.
Haha, do konca marca.
― V. Van Gogh
Posted 07 February 2013 - 06:35 PM
Ja kaj, sem mislila, da je časa še veliko. Za Motorhead sem tudi kupila karto 1 mesec, 3 tedne pred koncertom in ni bilo panike. Se bo treba zmigat. :S
Posted 07 February 2013 - 07:54 PM
Ja, samo Rammstein ima vseeno precej večjo publiko v SLO, se mi zdi. Meni je logično, da bo koncert počasi razprodan,
ko prvič in končno pridejo k nam!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 February 2013 - 08:02 PM
Ja, pa glede na to, da so šle karte v prodajo že novembra.
― V. Van Gogh
Posted 07 February 2013 - 08:42 PM
Ja, samo Rammstein ima vseeno precej večjo publiko v SLO, se mi zdi. Meni je logično, da bo koncert počasi razprodan,
ko prvič in končno pridejo k nam!
Saj niso prvič.
Super, prijateljica je sporočila, da ne gre. Upam, da bo fant šel.
Posted 07 February 2013 - 09:21 PM
Aja, nisem vedela..
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 February 2013 - 02:12 PM
Robbie Williams je svoji koncertni turneji dodal še en datum: 13.8. ZAGREB
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 February 2013 - 12:15 PM
Koliko si dala?
After all this time?
Always.
Posted 27 February 2013 - 12:21 PM
100€ pa nekaj malega
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 February 2013 - 12:22 PM
O mater, kako drago. Samo karta ali aranžma? Drugače pa: super.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 February 2013 - 12:23 PM
Samo karta, ampak je Fan Pit Gold ring, pač. Ni poceni ne, je pa še vedno waaay manj kot so ponavadi Robbijevi gold ringi
Brez aranžmaja, bus pride prepozno tja
.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 February 2013 - 12:26 PM
Jaz imam karto za Iron Maiden FAN PIT, pa stane 45 evrov. Samo v info.
Haha, je treba biti hitro tam, ja.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users