Očitno si malo spustila kriterije.
Vsekakor poročaj.
Posted 19 July 2013 - 11:26 AM
Očitno si malo spustila kriterije.
Vsekakor poročaj.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 July 2013 - 11:32 AM
Za akcionarje imam vedno iste kriterije.
Bom.
Posted 19 July 2013 - 01:10 PM
Včeraj sem pogledala Now you see me - sem se zabavala, mi je bil všeč, ampak mu ne bi dala več kot 7.5.
S fantom sva mislila, da bo kot "moderni Prestige", pa mi je bil slednji precej boljši, večji mindfuck, bolj dodelani karakterji.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 July 2013 - 09:09 PM
Vsekakor poročaj.
Dober akcionar, ni kaj rečti! Ima vse, kar pričakujem od dobrega akcijskega filma - sproščeno in nekoliko trapasto tematiko (po možnosti patriotsko ameriško), nekaj akcijskih scen
in tipični akcijski humor. Jamie Foxx je bil dober v vlogi predsednika, čeprav je bila preprosta, pa vendar - bi se našlo kup slabših. Na svoj račun bodo prišle tudi
občudovalke Channinga Tatuma, ki niti ni bil tako nadležen kot sem pričakovala - igra tipičnega heroja, ki se žrtvuje in je neustrašen. V filmu je kar nekaj preobratov,
enega nisem pričakovala, kar je vsekakor plus. Film se mi tudi ni čisto nič vlekel, sem ga z zanimanjem gledala od začetka do konca in sem se imela fajn in to je
vse, kar sem hotela. Mene je zadovoljil.
Posted 21 July 2013 - 07:27 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 24 July 2013 - 11:48 AM
Na morju sem začela gledat Despicable Me 2, ampak samo tako slabo četrtino filma. Komaj čakam da se torret zlovda, da lahko pogledam celega.
Posted 24 July 2013 - 02:38 PM
Channing ne more biti nadležen, nema variante
Jaz sem si včeraj ogledala Now you see in me je kar prevzel. Spomnil me je na Inception, kar kompleksen in igralci so mi zlezli pod kožo (to mi skoraj vedno). Mark Ruffalo je čoklit medo kot vedno.
Posted 24 July 2013 - 05:23 PM
morettina, sem se spomnila nate ob gledanju.
Posted 24 July 2013 - 06:45 PM
Punce, kakšen je originalen angleški naslov za grozljivke, pet delov, Nevarni odsek? Nekaj takšnega, nisem niti ziher, da je to slovensko ime.. Na misel mi pride Final Destination, ampak ne vem če je to isto? Rabim za očija, pa ne vem točno kaj sploh iščem.
After all this time?
Always.
Posted 24 July 2013 - 07:35 PM
Mislim, da so Final destination prevajali kot 'Brez povratka'. Je pa pri tej 5 delov.
Posted 24 July 2013 - 08:59 PM
Just for you Fluffy
Nincha, je to mogoče Wrong Turn? Mutanti in to a la Deliverance.
Posted 27 July 2013 - 06:47 PM
Posted 27 July 2013 - 06:54 PM
Sem Oblivion v kinu gledala. Meni ni bil slab, ni me ravno navdušil.
Posted 27 July 2013 - 06:55 PM
Aha, vem. Jaz sem tudi hotela, pa sem zamudila. Moram vse filme z Morganom Freemanom pogledat.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 July 2013 - 06:57 PM
Jaz tudi!!! Še TEGA moram.
Posted 28 July 2013 - 01:24 PM
Nincha....sicer ne vem, če mislimo iste filme...meni pride na misel Wrong Turn. (o nekih spačkih nekje v ameriških gozdovih...)
Posted 28 July 2013 - 03:46 PM
Punce, kakšen je originalen angleški naslov za grozljivke, pet delov, Nevarni odsek? Nekaj takšnega, nisem niti ziher, da je to slovensko ime.. Na misel mi pride Final Destination, ampak ne vem če je to isto? Rabim za očija, pa ne vem točno kaj sploh iščem.
Final Destination je Brez povratka v slovenščini.
Wrong turn ja, mogoče.
Posted 28 July 2013 - 07:07 PM
Pogledala Wolverine v kinu. Meni je bil film zelo všeč, Hugh Jackman več kot primeren za to vlogo in je tudi odlično
izgledal (a na momente morda vseeno nekoliko smešno, haha), veliko akcije, na koncu za koga morebiten twist.
Se splača ogled v kinu. 7/10
Posted 29 July 2013 - 09:21 AM
Hugh Jackman je tudi moj ja. Če je na pol volk pa sploh:)
Ta film je mene tudi pritegnil, čeprav nimam živcev za to. Koncept se mi zdi originalen, trailer je obetaven in privlačen, medtem ko je bil film s strani gledalcev skritiziran
0 members, 0 guests, 0 anonymous users