Krema / serum za obraz
Posted 11 April 2011 - 06:33 AM

Posted 11 April 2011 - 05:42 PM
tista za suho kožo?
Vem, da je ena dobra, druga pa ne.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 April 2011 - 05:59 PM
Posted 11 April 2011 - 06:03 PM
Posted 11 April 2011 - 06:05 PM
Meni je bila za mešano super, ker ne maram težkih krem. Me pa alkohol ne moti toliko v izdelkih.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 April 2011 - 06:13 PM
tenks vsem trem!
Posted 11 April 2011 - 06:34 PM
Posted 11 April 2011 - 06:55 PM
Predvidevam oz. sem prepričana, da mi bi bila. Ker mi niti za mešano ni bila višek popolnosti, kar se lahkosti tiče.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 April 2011 - 08:29 PM
Posted 11 April 2011 - 11:21 PM
Posted 19 April 2011 - 06:21 PM
SOS urea se pri meni na dolgi rok za vsakodnevno uporabo ni obnesel, sicer mi por res ni siril, tudi pretiranega mastnega leska ni bilo (ceprav mi je nekoliko zmastil T predel) je pa postal po kaksnem tednu pretezek za mojo kozo. Morda dodal tudi kaksno nepravilnost (zamaseno poro).
Vceraj zacela uporabljati Aqua serum, sicer je lazji kot SOS urea, vendar ne vem, ce se bo odrzal. Imam tudi pri Aqua serumu tezek obcutek na koži. O.o NI MI JASNO, kaj bi moja koža rada, je ocitno dehidrirana (ce jo stisnem skupaj vidim "gubice", znacilne za dehidrirano kožo), ampak karkoli vlazilnega ji ponudim, kar nekako oblezi na povrhnjici.
Ponovno ugotavljam, da se je od vseh vlazilcev doslej se najbolje obnesel alojin gel (ceprav spet - povzrocal manjse nepravilnosti, se je pa vsaj vpil, ni oblezal na koži).
Mami se je cisto navdusila nad SOS ureo, koncno sem jo prepricala, da je zamenjala svojo obicajno kremo za obraz in priznava, da se je splacalo. Je rekla, da je ze obupala, da bo se kdaj kaj navlazilo njeno kožo, well... : )
Jaz sem pa spet na alojinem gelu. : )
Posted 22 April 2011 - 06:59 PM
js pa ne vem več, kaj naj s svojo kožo

Bom čist na kratko razložila stanje moje kože in kaj se z njo dogaja. Imam mešano7mastno kožo, z velikokrat zelo zelo suho povrhnjico; očitno je, da koža ne prenaša komedogenih sestavin.
Ker se mi že celo življenje pojavljajo ogrci, uni beli podkožni mozoljčki, mozoljčki in mozolji, sem se pred cca. 2 mesecemna odločila, da grem k dermatologinji. Ta mi je svetovala čiščenje kože (''ekspresura komedonov''), kar je sicer bolelo, koža pa se je vendarle ščistila. In sem šla še ene parkrat in nameravam iti še nekajkrat, saj sem s čiščenjem zadovoljna in mislim, da je kožo treba očistit vseh podkožnih/nadkožnih hudobčkov

No, hkrati moram zvečer uporabljat Differin. Koža je (po moje predvsem zaradi čiščenja) fuuuul boljša, saj mi je gospa ščistila vse skrite/vidne/nastajajoče podkožne mozolje ali kakorkoli se že te nepridipravi imenujejo.
Zdej mam pa dve vprašanji, in sicer:
- glede na to, da uporabljam Differin zvečer, kaj naj uporabčljam čez dan? Krem s kislinami ne upam, če je že Differin?
- glede na to, da imam zaradi čistilnih proizvodov in določenih krem (La roche posay - za mastno kožo), ki jih uporabljam občasno, zelooo suho kožo: katera krema bi bila primerna zame, glede na to, da imam očitno občutljivo na najmanj komedogene sestavine (po mastnih kremah, ki sem jih sprva zmotno uporabljala - saj mam suho kožo, ne

Prosim prosim prosim za pomoč

Posted 22 April 2011 - 07:15 PM
Glede kreme pa ti bo kakšna druga lahko predlagala prav konkretno kremo, saj jih jaz ne poznam toliko, ker sem že pred časom odkrila "svojo" kremo, eksperimentiram pa ne rada še z ostalimi...
Posted 22 April 2011 - 07:21 PM
Vprašanje je ali uporabljaš dovolj nežno čistilno sredstvo (katero mleko, kateri gel/peno?). Ali uporabljaš tonik? Mislim, da bi že en dober vlažilni tonik in nežno čiščenje rešilo marsikater tvoj problem

Pa mogoče bi si lahko za čez dan omislila nek spf glede na to, da uporabljaš kisline (ali vsaj puder s spfjem).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 April 2011 - 07:58 PM
Posted 24 April 2011 - 10:07 AM
Dobrodošeli drugi predlog, katera krema se lahko primerja z TF.
[Napoleon]
Posted 24 April 2011 - 10:18 AM

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 24 April 2011 - 11:58 AM

Ne menjam za nič na svetu.
Zdaj bom kupila še 100% pure z ZF in čao mare. Mam pa tud jaz mešano kožo.
Posted 24 April 2011 - 12:28 PM
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users