Crkne naj.

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 10 April 2013 - 06:55 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 April 2013 - 09:03 AM
Exclusive for CNN: Alenka Bratusek
'We don't need help, we just need time'
Zrolajte do konca strani za intervju.
Posted 11 April 2013 - 09:37 AM
Kakšna angleščina, ušesa me bolijo.
Posted 11 April 2013 - 09:44 AM
Mene bolj moti papagajevska neprepricljivost.
Posted 11 April 2013 - 09:46 AM
ja, sem ravno hotela napisat!
Posted 11 April 2013 - 10:13 AM
Tudi to, seveda.
Posted 11 April 2013 - 10:30 AM
Grozljiv nastop. Govori pa res OBUPNO!!!!!
Posted 11 April 2013 - 12:15 PM
Na 24 ur so objavili prispevek o neprimernem vedenju učencev neke OŠ, ki so svoje početje posneli in objavili na youtube.
http://www.24ur.com/...-umirjanju.html
Posnetki:
Po 1 minuti je spet slika:
Joj, če bi jaz ugotovila, da je moj otrok takšen divjak, kreten, da ne posluša v šoli in da se obnaša kot nek manijak, bi ga tepla. Res bi ga. Začela bi izvajat resne ukrepe.
Otroci imajo preveč energije. Starši bi jih morali zaposliti z dejavnostmi, da bi zvečer samo padli v posteljo. Pa tudi če starš vse dela "prav" se najde en, ki dela štalo!
Posted 11 April 2013 - 12:22 PM
Take bi bilo treba izključit pa dat v kakšno poboljševalnico oz. prevzgojni dom, no!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 April 2013 - 12:25 PM
Definitivno so potrebni ustrezni ukrepi. Veliko je tudi na strani učiteljev, ampak jim ni lahko, če imajo v razredu mulce brez kakršnegakoli občutka, odgovornosti in vzgoje.
Posted 11 April 2013 - 12:30 PM
Najhujše je to, da ponavadi učitelji poslušajo razjarjene starše teh otrok, ki so mnenja, da "njihov pa že ni tak" in da ima učitelj njihove otroke na piki.
Posted 11 April 2013 - 02:51 PM
Posnetki niso več na voljo.
Immortelle, včasih so jih izključili, včasih so otroci tudi šli na posebno šolo, tukaj v Novi Gorici je bila to Kozara. Sedaj pa tega ni več, mi pravi mama, ki je učiteljica,
če je otrok učno slab, pač dobi določeno število ur posebne pomoči tedensko. To pa izgleda tako, da ga pride nekdo (sociologinja, učitelj) sredi učne ure iskat,
in potem gre ta otrok na 'inštrukcije'.
Da je sistem postal zelo zelo slab najbrž ni treba poudarjati.
Ta dela:
Edited by Kinky, 11 April 2013 - 03:07 PM.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 April 2013 - 03:26 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 11 April 2013 - 03:26 PM
Se mi je zdelo, da bojo umaknili linke. So si že v prvo jamo skopali, ko so objavili posnetke na net. Nič kaj premeteno. Upam samo, da bo kakšen starš od teh otrok na prave strune zaigral in naredil red. (s tem ne apeliram na fizično nasilje)
Edit- jih je en shranil in ponovno objavil:
Posted 11 April 2013 - 08:28 PM
DA boste VEDELI zakaj so nas začeli dajat ob bok z CIPROM.
VEDETI MORATE, KAJ SE ŽE DESET ZADNJIH DNI DOGAJA V OZADJU, ZA KATEREGA VI NIČ NE SMETE VEDETI:
NA SLOVENIJO SE Z VSEH STRANI VRŠI VELIKANSKI PRITISK S STRANI MEDNARODNIH KRIMINALCEV - UPNIKOV, OD KATERIH SO POLITIČNE IN DRUGE GARNITURE JEMALE VELIKANSKE KREDITE!!!
UPNIKI ZAHTEVAJO SVOJ KAPITAL Z VSEMI OBRETMI VRED - IN TO TAKOJ!
POLITIKANTSKI ŠPEKULANTI IN MEDIJI O TEM MOLČIJO.
Posted 16 April 2013 - 09:16 PM
Ha ha ha!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 April 2013 - 06:59 AM
Na katerih gobah so ti, me zanima?
Posted 17 April 2013 - 01:44 PM
Menda na nobenih, kar je najbolj zaskrbljujoče.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 April 2013 - 11:55 AM
Ivan Majer še ni rekel zadnje besede. Ta delusional majmun še kar vztraja.
Umik Janše je bil zgolj začasen
Janez Janša se bo potegoval za predsednika SDS, to pomeni, da bo na novih volitvah kandidiral za predsednika vlade.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users