[quote=Špela]
a to je uno mikeno milo oranžne barve v obliki kao mandarince?Ni v obliki mandarince (kot je na L'Occitane strani, ker sem ga iskala), ampak je štirioglato. Gor piše Fleur d'Oranger, 25g. Sumim, da je še to iz kakšne stare linije, da je zaj prenovljena. Ampak je embalažo že stran vrgel. Meni ful diši. Uporabila ga pa še nisem. Je pa tudi rekel, da mu je ful izsušilo kožo.
Ej, koliko pa stane oni čopiček Essence za nanašanje senčila? Namreč, imam nove senčke, pa nič za nanašat.

[quote=DiLeMa]Prste stran od Jenne, če ne bom lomila kosti. I mean it!

[/quote]
Kako te ljubim, ko si tako agresivna!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>