Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 30 March 2008 - 09:07 PM

Posted 31 March 2008 - 01:49 PM

omg, i'm in love. Kok je cortkan. Prov imela bi enega takega, samo kaj, ko imamo že dva.
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 01 April 2008 - 08:56 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 April 2008 - 07:33 AM

Posted 02 April 2008 - 05:17 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 April 2008 - 10:16 PM
[attachmentid=4323]
Attached Files
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 April 2008 - 10:17 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 April 2008 - 09:37 PM

Posted 03 April 2008 - 09:47 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 April 2008 - 09:50 PM

Sem čisto navdušena nad tvojimi dihurčki. Ko le naleti prilika, razlagam ljudem o njih. Si bom mogla vzet čas, da kaj več preberem. Saj vem, da si že pisala, a sem pozabla.
Bom v teh dneh poiskala in si prebrala, ker me res zanimajo!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 April 2008 - 09:56 PM
To je stran od Maje, ki ima 4 dihurje, enega psa in mačka. So moji dihurji tudi gor
Lahko se pa zmeniva pa ti jih v živo pokažem

Posted 03 April 2008 - 10:15 PM
Te bom ZS-jala čez cca. 14 dni.
Hvala

Edit: HAHA, super so napisane ene stvari. Npr.:
Dihurji so namreč nagnjeni k "preurejanju stanovanja". Knjižne police, police in stojala s CD-ji, čevlji, ... vse to lahko kaj hitro zamenja svoj izgled in urejenost pod kremplji malih zverin.

Sem že našla album Stelle in Juana

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 April 2008 - 10:28 PM

Adriane, brez skrbi, se ne selim jutri

Posted 04 April 2008 - 09:02 AM
Frčica kok mi je dobr tale dihurčič, omg

Pa Fridine muce in Pafi.

Posted 05 April 2008 - 04:05 PM
Posted 05 April 2008 - 07:56 PM

Posted 06 April 2008 - 11:30 AM

Posted 06 April 2008 - 01:36 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 06 April 2008 - 01:40 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users