Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#1921 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 08 October 2008 - 06:03 PM

Katere pa si jemala, Fluffy? Jaz sem bila po Femodenu kot Sahara, po Yasminelle pa super vlažna, kot da jih ne bi jemala.
  • 0

#1922 srnica

srnica

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 08 October 2008 - 06:15 PM

Jaz mam pa Yasminelle pa ni čisto nobenega drugega stranskega učinka razen zmanjšanja libida... pred KT bi lahko seksala 5 krat na noč, zdaj pa mi včasih še 1 krat na teden ni laugh.gif laugh.gif
  • 0
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you anywhere.

#1923 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 October 2008 - 07:05 PM

Jaz sem bla po Yarini tako suha,da niti lubrikanti niso pomagali, pri Stediril-m pa tako vlažna,da je blo že mal čudno... biggrin.gif

ZDej bomo pa vidli kok sem po naravi biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1924 srnica

srnica

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 08 October 2008 - 07:26 PM

ah ja, dobro da ne uporabljaš več Yarine... bi postala debela in grda, potem pa bi dobla trombozo, čir, pretres možganov, depresijo in potem bi umrla kot vsa tista uboga dekleta. twisted.gif
  • 0

#1925 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 October 2008 - 07:31 PM

Pozabila si še raka na jetrih sleep.gif
  • 0

#1926 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 08 October 2008 - 08:19 PM

Hvala Nila kiss1.gif
Kje pa si kupila to zadevo pa koliko si dala zanjo?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1927 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 October 2008 - 07:42 AM

^^ Sploh ni smešno!!!

Jaz nisem opazila nobene razlike glede navlaženosti nožnice ko sem pila tablete, le pomanjkanje libida. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1928 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 October 2008 - 08:04 AM

Tudi sama opažam podobne stvari - večja vlažnost in libido se je popravil. Končno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1929 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 09 October 2008 - 08:07 AM

Nič smile.gif in sem pripravljena na oploditev smile.gif
  • 0

#1930 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 October 2008 - 01:43 PM

QUOTE(sonchika @ 9. 10. 2008 - 9:04) View Post
libido se je popravil.

O ja! Meni celo bolj, kot bi si želela glede na trenutne razmere, lol.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1931 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 October 2008 - 02:07 PM

ej meni pa je smešno. Karnaenrkat so vsega krive tablete. Res mi je smešno,žal.
Mene že va meseca špika v črevesju al ob trtici...Mja,najbrž so ble tablete,zdje bo pa vse v redu!
  • 0

#1932 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 October 2008 - 02:26 PM

Tebi je smešno to, meni je pa velikokrat smešno to, da nekaterim prsti delajo hitreje od možganov.
Jaz sama pri sebi opazim razlike - verjetno si ne domišljam vlažnosti nožnice in libida, mar ne?!
Sicer pa verjamem, da vsak pri sebi najboljše ve, kaj je za kaj vzrok. Nekateri pa boste žal vedno mislili, da ste požrli vso znanost tega sveta ... in če bi vsaj za sekundo aktivirali možgane, bi morda ugotovili, kako bebavo izpadete ob tem izvajanju wannabe šaljivih momentov.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1933 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 October 2008 - 02:34 PM

FTSE, očitno sva se narobe razumeli.
Jaz sem prepričana,da tablete so krivec za:Spremenjen apetit,drugačno/večjo poraščenost,absolutno vplivajo na libido,vlažnost nožnice in psihične fleše...

Ampak da so pa zdaj kar povzročiteljice rakov in ne vem česa vse se mi pa zdi rahlo absurdno,a se tebi ne?
Glej razumem,pač une ženske,posledice so bile smrtne,one pa neodgovorne (kako neumen moraš biti,da te par dni ali več tednov nekaj boli,čudno bije srce ali karkoli in ne greš k zdravniku?Imo so si same krive tudi kar dosti,da so danes pod rušo).
Čisto vseg pa a tud niso krive KT.
  • 0

#1934 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 October 2008 - 02:43 PM

QUOTE(Sally @ 9. 10. 2008 - 15:34) View Post
Čisto vseg pa a tud niso krive KT.

To je tudi meni čisto jasno (in se samo nasmehnem raznim babam, ki so našle precej ugodno zavetje v KT za absolutno VSE njihove psihične probleme ... dopuščam pa možnost, da vplivajo tudi na psiho). Ampak na jetra mi gre, kako se zdaj nekatere tukaj norca delate. Ker dejansko obstaja možnost, da bi tista dekleta lahko umrla tudi od KT (ali pa so KT pospešile) - skupen imenovalec enakih tablet so imele vse (jaz jih sicer nisem nehala jesti zaradi tega ... ampak zaradi že omenjenih problemov in če ti ne bi bili prisotni, bi jih mirne duše jedla naprej ... je pač bilo takšno naključje, da sem glih zadnjo škatlo dokončevala, ko so se pojavile te zgodbe). Jaz dopuščam možnost in se mi zdi, da ni glih na mestu, da iz tega delamo vsesplošno zabavo.

• 0

#1935 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 October 2008 - 04:56 PM

Jaz tukaj nimam kaj dodati, razen da se strinjam s FTSE.

Enkrat sem že pisala - jaz sem imela fibroadenom v dojki, so mi ga operativno odstanili, tabletke mi ga niso povzročile, so pa pripomogle k temu, da se je manifestiral.

Tako da....imejmo nekaj spoštovanja, sarkazem je na tem mestu popolnoma odveč in nezaželjen.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1936 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 October 2008 - 05:10 PM

Moj fotr je že 10 let nazaj govoril, da so KT strup v polnem pomenu besede. Najprej nisem verjela, zdej pa. Meni so tako zjebale hormonsko ravnovesje, da ni za govorit. Po prenehanju jemanja sem se postopoma zredila za šokantnih 10 kil (čeprav nisem nič spremenila prehranjevalnih navad in življenjskega stila), pred jemanjem sem imela skos redno menstro, zdej po koncu jemanja pa je že eno leto nikakva, brez vsakega reda, pa sploh ne kaže da bi se kaj vnesla. In ne, ne iščem nobenih izgovorov oz. opravičevanja česarkoli, zgolj naštevam dejstva. Po prenehanju jemanja me je nehala konstantno bolet glava, boljše volje sem, več energije imam, pa še bi lahko naštevala v neskončnost. Meni že logika pravi, da je umetni vnos hormonov preigravanje narave in da se iz tega pač ne more izcimit kaj šokantno dobrega, vsaj dolgoročno ne. Mi je ZELO žal da sem jih jemala, čeprav sem bila sprva nad njimi zelo navdušena - so pač zelo zanesljiv in kamot način kontracepcije. Ne rečem, da so kar krive za vse bolezni, znajo pa pritisnit na prave gumbe in pospešit kakšne zadeve, za katere imaš pravo predispozicijo in se potem samo še bolj naglo in bolj močno razvijejo. Nikakor pa nikomur ne vsiljujem mnenja, samo svojega sem povedala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 09 October 2008 - 05:34 PM

QUOTE(Frčica @ 8. 10. 2008 - 21:19) View Post

Hvala Nila kiss1.gif
Kje pa si kupila to zadevo pa koliko si dala zanjo?

Ni za kaj. wink.gif
Kupila sem jo prek eBaya, precej ceneje kot v drogeriji (v Angliji), ne spomnim se točne cene, ampak sem jo napisala že v tej temi, tako da malo pobrskaj. wink.gif Sem jih pa zadnjič videla tudi v eni od lekarn v Celovcu.

Drugače pa ti svetujem, da pogledaš malo nazaj po tej temi (pred kratkim sem dodala še eno metodo z Bioselfom - če ne bi imela Persone, bi si verjetno nabavila to, ker pride čez čas sigurno ceneje, saj moraš pri Personi vsak mesec kupivati teste, pri Bioselfu pa to ni potrebno).
  • 0

#1938 srnica

srnica

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 09 October 2008 - 07:43 PM

Hja, čisto nedolžne ziher niso... mene v celi tej kolobociji motijo mediji, ki zadevo napihujejo v nebo, točnih in resničnih podatkov pa itak ne znajo skup zbrat. In potem nastane vsesplošna panika.
KT majo prednosti in slabosti, vsaka bi mogla bit seznanjena z njimi (zato so pa ginekologi in navodila za uporabo). In čisto svobodna volja je, jemati jih ali pa tudi ne. wink.gif
  • 0

#1939 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 11 October 2008 - 08:54 AM

Če gledaš na dolgi rok, po moje ziher nimajo nobenih prednosti.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1940 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 11 October 2008 - 02:10 PM

Sem sele zdele videla, da si odpisala. Hvala ti za ansvet, bom malo pogledala po temi pa sla v lekarno v grazu vprasat. smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users