vprašanja (zanima me, ...)
Posted 30 September 2010 - 03:47 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 September 2010 - 03:52 PM
Mene pa zanima kako je z volitvami in glasovanjem, če se v času volitev nahajaš v tujini...
Posted 30 September 2010 - 06:50 PM
Nekaj sem našla, da je bil predlog spremembe tega zakona, ampak ne najdem kako je zdaj... Se mi pa zdi, da ni mogoče (niso možne lokolne volitve, ostale so možne na veleposlaništvu ali po pošti iz tujine). Tako.
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 30 September 2010 - 09:50 PM
Zdaj se lahko ureja zadeve tud na bavarcu- pri borzi, že 2 leti se mi zdi!!!
Urška, men pa na Dalmatinovi 2 ni blo treba priložit kopije osebnega dokumenta in kopije davčne.
Kalypso, obvezno zavarovanje, ni treba hodt urejat na zzzv, ker se to ureja na Dalmatinovi 2, seveda za občino center.
Sicer pa maš prav, Kalypso, ni nujno, da ti država krije, je neka meja, če zaslužiš več kot ''ne vem kok'', pol si sam kriješ... pač morš podpisat en papir...da ne zaslužiš več kot na papirju piše.
Braunkopf, kam si pa do zdj vsak let pošiljala, al je šel ati lani v penzijo?
Ti pol urediš to na svoji občini!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 October 2010 - 09:06 AM
Posted 01 October 2010 - 10:01 AM
Braunkopf, ko si Jini napisala, da je mejbi treba v šiško lezt- ni res!!!
Zdaj se lahko ureja zadeve tud na bavarcu- pri borzi, že 2 leti se mi zdi!!!
Braunkopf, kam si pa do zdj vsak let pošiljala, al je šel ati lani v penzijo?
Šla sem osebno, tja za Bavarca. Oz. no tja, pač na Miklošičevo (saj je Miklošičeva tista od žel. postaje do prešerca?).
Ja točno Bavarc, Ja fak, pa lih danes grem tja, pa nimam s sabo potrdila o vpisu, o fuck me no.
vuelvo a vos,
Posted 01 October 2010 - 10:20 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 October 2010 - 10:28 AM
Kalypso, obvezno zavarovanje, ni treba hodt urejat na zzzv, ker se to ureja na Dalmatinovi 2, seveda za občino center.
Sicer pa maš prav, Kalypso, ni nujno, da ti država krije, je neka meja, če zaslužiš več kot ''ne vem kok'', pol si sam kriješ... pač morš podpisat en papir...da ne zaslužiš več kot na papirju piše.
Fifa hvala.
Posted 01 October 2010 - 11:33 AM
BK, dons je štala, štrajk in to, da delajo samo do 13h, zjutri je bla vrsta že na ulici.
Za LPP, ali na Miklošičevi?
Jaz tudi delam do 13h, tko da očitno danes ne zrihtam nič. Za mesečno bom vseeno šla pogledat, ker grem na Bavarcu tako in tako dol.
Hvala za info, btw.
vuelvo a vos,
Posted 01 October 2010 - 12:06 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 October 2010 - 12:57 PM
vuelvo a vos,
Posted 01 October 2010 - 01:44 PM
Posted 01 October 2010 - 01:49 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 October 2010 - 09:36 AM
Mi lahko katera pomaga, jaz sem čisto zgubljena.
Kje najdem vozne rede za avtobuse ? Zanima me za linijo 6B in sicer stopim gor na Dolgi most - Rotar, prit pa moram do Aškerčeve. Saj me je malo sram, ampak res nevem, kje naj pogledam ?
Posted 03 October 2010 - 09:38 AM
vozni redi so BV, itak skoz vozi.
Na tej strani maš tud sheme LPP voženj.
Posted 03 October 2010 - 09:40 AM
Ampak jaz zdaj nevem kaj morem gledat za 6B, ker je za 6 enak vozni red, lol !
Posted 03 October 2010 - 09:43 AM
Posted 03 October 2010 - 09:44 AM
Posted 03 October 2010 - 09:49 AM
http://bus.talktrack.com/
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users