Grozljivo zapravljam.

Spovednica
Posted 22 December 2012 - 03:56 PM
Posted 22 December 2012 - 04:58 PM
Podpis. Sem si rekla, da si po 1.1. za en čas ne kupim več nič.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 December 2012 - 05:09 PM
Kaj pa tok besno kupujete?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 December 2012 - 05:41 PM
Sej ne besno, prv veselo
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 December 2012 - 05:52 PM
Tećna sem ko sto mater. Ob 19 imamo zaključek, jaz pa nimam nič za oblečt. Pa ne ono babje preseravanje, pred polno omaro, pa ne veš kaj oblečt, ampak dejansko za tak mrzlo nimam nič za oblečt. Še faking bunde nimam, nobene pametne majce nada. Mrš.
[Napoleon]
Posted 22 December 2012 - 06:00 PM
Besno je v smislu z vso močjo, ne kot da ste besne ... sori, lj. sleng =)
Posted 22 December 2012 - 06:01 PM
Haha sej vem, malo te hecam.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 December 2012 - 06:04 PM
Obožujem nakupovanje daril v decembru, samo gužva me pa totalno ubije. Pa gužvo še preživim, ampak kaj ko je v trgovinah tako nehumano vroče.
Obsedena sem s telefonom.
Posted 22 December 2012 - 06:07 PM
Mene je tudi zagrabila nakupovalna mrzlica, pa najhuje je, ker sama sebe prepričujem, da nekaj potrebujem, pa itak ne! Kot recimo še ene črne (neznižane) hlače.
Namesto da bi si nabavila puhovko, ki jo RES krvavo rabim! Čimprej.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 December 2012 - 02:48 PM
Fant me spet jezi. Za novo leto bomo pri njem, in mu rečem če gremo v petek nakupit vse potrebno, ker ne mislim v ponedeljek po neki gužvi lazit in med izropanimi policami. Ja da ne, da se je on že zmenil s kolegom, da bota šla nabavit robo. Sem mu lepo povedala, da se s tem ne strinjam, ker ju poznam in sta ko ena mala froca, in bota kupla še celo goro nekega klumpa zraven. Zdaj pa se je brilijantno spomnil, da bi kr vsi skupaj šli kupovat. Še slabše, po mojih izkušnjah se ti nakupovalni izleti s 7, 8 ljudmi ne končajo dobro, ker bi vsak nekaj po svoje, in se potem vsak nekaj muli.
[Napoleon]
Posted 26 December 2012 - 04:43 PM
Skensli, pa pejt sama!
Posted 28 December 2012 - 10:40 AM
On je gostitelj, in ne jaz, tako da jaz pač ne bom mu vse rihtala sama in mu k riti zanesla. Če me bo še dolgo provociral bo edino skenslala svojo udeležbo.
[Napoleon]
Posted 29 December 2012 - 12:56 AM
Isto je bilo pri nas lansko leto. Smo bli pri prijatelju, šli vsi nakupovat skupaj (skoraj 10 ljudi) in itak kupil hrane za najmanj 1 teden, ne pa eno noč. Na koncu je itaak bil poudarek na pijači in ne na hrani tako, da je ogromno hrane ostalo pri kolegu.
Res mi gre taka potrata na živce.
Posted 05 January 2013 - 07:52 PM
Čez praznike sem pojedla preveč, in premalo telovadila. Pa zaradi križa ne upam trnutno kaj preveč eksperimentirat.
[Napoleon]
Posted 09 January 2013 - 03:15 PM
Zlagam perilo v sobi, ko samo naenkrat skozi vhodna vrata vleti mamina napovedana prijateljica z glasnim: "HAAAALOOO!"
- "Ooo, dober dan!" *zlagani nasmešek* "Kaj, zvonec ne dela?"
- "Ne vem. Je mama doma?"
O.M.G. tega še v življenju nisem doživela! WTF, no?!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 09 January 2013 - 03:28 PM
Meni je ena kolegica razlagala (to je sicer bilo že pred leti, a vseeno ni nič manj bizarno), da se je enkrat zbudila,
prišla v kuhinjo in je tam sosed (so se kar dobro poznali, ampak vseeno pa niso bili hudo tesni prijatelji) lepo pri mizi sedel,
bral časopis in si skuhal kavo. Mene bi kap.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 January 2013 - 03:30 PM
En naš sosed v vasi kar uleti v bajto, ne da bi pozvonil (res da se to zgodi 1-2x na 5 let, ampak vseeno)... Enkrat sem glih naga skakala po stanovanju...še dobro, da sem ga opazila, ko je bil še na stopnišču.
Posted 09 January 2013 - 04:21 PM
Jaz se zdaj v hiši ravno zaradi tega zaklepam; sploh, ker še nimava zvonca...
Posted 09 January 2013 - 07:41 PM
Zlagam perilo v sobi, ko samo naenkrat skozi vhodna vrata vleti mamina napovedana prijateljica z glasnim: "HAAAALOOO!"
- "Ooo, dober dan!" *zlagani nasmešek* "Kaj, zvonec ne dela?"
- "Ne vem. Je mama doma?"
O.M.G.tega še v življenju nisem doživela! WTF, no?!
to se meni dogaja dnevno s tastom (s taščo niti ne) in svakinjo kadar pride na obisk. res je, da živimo v njihovem stanovanju, ampak glede na vso preureditev in čas, ki je minil, bi lahko bilo jasno, da to ni več njihov primaren dom. sedaj imamo zvonec in zaklepamo (zaradi tamalega) in je vsakič isto: bum v vrata, potem pa ding dong. poleti me je skoraj nago zalotil (vrata so se nekaj zaskočila in se niso dobro zaklenila). sledil je hud družinski prepir, ko sem svojemu partnerju razložila, da naj staršem pove, da imamo zvonec in kako se ga uporablja, ali jim bom to jaz sporočila.
ampak to že sodi v tisto "kaj vam gre najbolj na živce".
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Google (1)