Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#19281 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 27 August 2012 - 08:25 AM

Na živce mi gre ena soseda, ki ima okno tako,da gleda na najin vrt.
Čisto vsak dan, ko pridem mačke nahranit ali na vrt, pride na okno in začne: kako imata lepe paradajze/solato/baziliko... kako rastejo pa kok veliko jih je, je fajn da ni treba kupovat in veš kaj poješ,....to ponovi še enkrat in jutri jovo na novo. Pa sprašuje katere rože imam, pa kako zelenjava dela fantovi mami, pa njo sprašuje, če bo kaj bučk prodajala(pa točno ve, da to ne počne). Ji potem podari nekaj bučk, pa pol skoz sprašuje kje hodi in ko jo vidi jo takoj vpraša, če ji bučke lepo delajo,.... Ob posebnih dnevih pride pa še druga soseda. Naju mineva na vrt hodit, ker se mi res ne da ukvarjat z njo pa še dosti manj naredim. Če sem sama se itak ne pogovarja z mano kaj dosti, fant je pa res too much prijazen. Ni slaba ženska, samo ima res preveč časa in prevsiljiva je.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#19282 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 29 August 2012 - 06:07 PM

Vse me boli, ko se že celi tedem valjam po stolu in učim, seveda jem samo svinjarijo in nula telovadim. Ne da se mi več, naj že bo konec.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#19283 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 31 August 2012 - 11:05 AM

Hehe, kaj pomeni, da ji bučke lepo delajo? Da lepo rastejo ali, da njej naredijo dobro, ko jih poje? : D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#19284 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 31 August 2012 - 11:17 AM

Lepo rastejo :D
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#19285 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 31 August 2012 - 01:58 PM

Okej, hvala! : )
  • 0

#19286 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 04 September 2012 - 07:49 PM

Včeraj sem si na šihtu totalno potrgala nohte, čisto v živo. :wacko: :cry:
  • 0

[Napoleon]

#19287 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2012 - 10:23 PM

Komarke me bodo požrle. x(
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#19288 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32277 posts

Posted 08 September 2012 - 09:13 AM

Ful stvari bi rada imela: nova očala, novo uro in nov parfum, pa še kaj in si ne dovolim privoščiti vsega.
Očala bodo definitivno, imam že uro pri okulistu za predpis očal, pri parfumu bom naredila kakšen kompromis med omiljenim dražjim in cenejšim, ki tudi lepo diši, ura bo pa morala počakati.
  • 0

#19289 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 13 September 2012 - 12:05 PM

Sitna sem, ker najboljša kolegica v soboto praznuje roj. dan in diplomo. Na šihtu me nobena noče zamenjat, in morem it lepo v nedeljo zjutraj delat. FML.
  • 0

[Napoleon]

#19290 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 September 2012 - 04:39 PM

Ma tečna sem, ker mi gre na k*, da je pob konstantno takoooo zaposlen, da mi ne more odpisat enega normalnega sms-a, ko ga nekaj sprašujem. Pa nasploh je zdaj bil 14 dni tako über zaposlen/utrujen, da sva se slišala zelo malo. Na živce mi gre, pa ne da paničarim, kaj počne, ampak mi počasi postane vseeno, tako kot je Michelle enkrat napisala, vseeno mi je, ali je tu z mano, ali ga ni in je kje drugje in dela bog ve kaj. Komunikacija na nuli, jutri ga vidim po 2h tednih, morala bi bit vesela, sem pa že zdaj tečna, ker bi munajprej najraje vrgla v faco, da ni imel v tem času tudi enkrat dneva, ko bi se lahko v miru, normalno slišala. :AJEBEŠ:

Brezvezna sem do lune in nazaj.

Rada bi enkrat preklopila svoje možgane na to jebiga-flegma-moško-logiko razmišljanja. Kako jim to uspeva, res?!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#19291 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46011 posts

Posted 14 September 2012 - 05:02 PM

Te popolnoma razumem... moški pač :console: Kljub temu uživaj zgoraj na severu. :wink:

Še 2000 besed. Vseeno mi je že, samo da se rešim tega sranja...
Pa prehlad me še vedno muči. Sedaj še kašljam. Crap. Res ni pravi čas za bolezen.
  • 0

#19292 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 September 2012 - 05:44 PM

Rada bi enkrat preklopila svoje možgane na to jebiga-flegma-moško-logiko razmišljanja. Kako jim to uspeva, res?!

1. nisi brezvezna, tko pač čutiš. sej bo šlo mimo. probi se sam od-vadit/od-učit, da ti grejo take stvari na živce. čeprav je tut to, da se trudiš vse razumet, lahko jeba.
2. kakšni tipčki so pa še hujši kot babe, folk ne zna najt ravnotežja, jbg. :)
3. lepo se mej na severu! -_-

ravno se ukvarjam z nekom, ki mi deli dobronamerne nasvete, zakamuflirane v obče poglede na situacijo. ok, jaz razumem, da ne odobrava mojih dejanj, ni se pa treba obnašat, kot da vse ve in mu je jasno, kako se bodo zadeve končale - js v joku, seveda. ne razume pa temeljne razlike med nama: on je ziheraš, js pa človek momentov. in valda sva pol na različnih bregovih.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#19293 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 14 September 2012 - 06:56 PM

Otroci praznujejo rojstni dan v našem centru in vseee noro diši po pici. Njam, mami. :cry:
  • 0

After all this time?

Always.

#19294 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 17 September 2012 - 01:42 PM

1. nisi brezvezna, tko pač čutiš. sej bo šlo mimo. probi se sam od-vadit/od-učit, da ti grejo take stvari na živce. čeprav je tut to, da se trudiš vse razumet, lahko jeba.
2. kakšni tipčki so pa še hujši kot babe, folk ne zna najt ravnotežja, jbg. :)
3. lepo se mej na severu! -_-

:yes:

Čeprav jaz sem včasih tudi vse premlevala in se ubadala, potem me je pa lepega dne minilo. Leta? : )
  • 0

#19295 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 17 September 2012 - 01:44 PM

Rahlo sem skurjena od branja, zivckanja od tipkanju, pomanjkanja spanja in (za moje pojme esktremnega :P) sportanja. Prav ne gre se mi zdajle se na ena predavanja (nove skupine, novi assignmenti, novo ctivo, aaaaaah!). Komaj cakam, da grem domov nekaj toplega pojest in malo domacim potozit, potem pa dalje brat.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#19296 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46011 posts

Posted 18 September 2012 - 08:54 AM

Ne vem kaj naj danes pocnem. Feels good!
  • 0

#19297 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 04 October 2012 - 01:16 PM

fant tecnari, da bi sla zraven njega v bolnico na obisk k njegovemu dedeju. Meni to sploh ne disi, kr sem cloveka vidla ravno 3x, zdaj pa naj hodim tja gledat kak lezi in je bolan. On pa se kr goni svojo, da naj grem za njega, da ne mara bolnic, bla bla bla. Ce bi bla na mestu njegovega dedeja, nebi glih htela, da vsak ko ma 5 min casa me hodi gledat. + ne da se mi ukvarjat z njegovo mamo, ko bo najbrz celo paniko zganjala. Sej razumem, da jo skrbi in vse, ampak ona je ekstremno obcutljiv clovek, ki se nervira in joce za vsako stvar, in take zadeve/ljudje me zivcirajo. Fant pa seveda zdaj mulo pase in je jezn.
  • 0

[Napoleon]

#19298 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 19 October 2012 - 02:57 PM

Nenormalno mi sladko paše pa sem drugače dosti bolj na slane stvari mahnjena.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#19299 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 20 October 2012 - 09:10 AM

Shit, tako v živo se mi je sanjalo o I-ji uz španijie, da adijo. Pa nič kaj kočljivega sploh, ampak sem bila ko sem se zbudila čisto adijo. :ninja:
  • 0

[Napoleon]

#19300 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32277 posts

Posted 21 October 2012 - 09:04 AM

Ful bi šla na obisk k sestrini tašči & familiji, tok so mi fajn vsi skupi v tisti družini....pa en sin (torej svakov brat) ima čisto zraven hišo in so tud super :yes:
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users